-
Daniel
-
WU GE WU CREW
no to jest nas dwóch...:] trzeba zacząć kombinować jakieś spódniczki i bluzeczki na change sex..generalnie nieźle się to zapowiada:] -
Daniel
3 :) jeszcze moj kolega jedzie. co do tych imprez to doszedlem do wniosku ze musze wziac dwie torby - jedna na normalne ubrania a druga na ubrania na te imprezy :P kto jeszcze :P? -
Byku
I ja!
Trzecia torba na alkohol :P
W tym Jablonowcu to bedzie jakis sklep?? -
-
Daniel
nie mam pojecia, ale twoj komentarzmnie bardoz ucieszyl, bo sie balem ze nie bedzie z kim chlac :D tak w ogoleto ten jablonowiec jest tylko 60 km od Warszawy... a myslalem zeimpreza zacznie sie juz w autokarze:P -
Byku
Tez tak mysle :D
No tez sie balem; ]
Dobra, moze jakies panny by sie wpisaly... :> -
WU GE WU CREW
hmm..3 torba zajebisty pomysł, zwłaszcza że jest jakiś Regional coś tam, i można prezentować innym trunki swojego regionu..:]możemy zacząc pierwszą imprezę tematyczną już na początku: Autokaren Party..do tego jabłonowca to jest spory kawałek!:>czekamy na dziewczyny...:] -
Byku
Kazdy po 0,5 do autokaru i sie szybko zintegrujemy :D
Na Regional moge Wam zaprezentowac Gorzką Żołądkową :P
Dziewczęta, nie każcie nam czekac.... -
Marta
Hej!
Wiecie co, tak sobie czytam Wasze wypowiedzi i jestem w szoku.. Szczerze Wam współczuje ze jedziecie do Jabłonowca.. Ja mam tam działke (ok 300 m od ośrodka wypoczynkowego do którego jedziecie- gdzie indziej tam nie ma mozliwosci bo nie ma zadnych innych ośrodków) Podaję wam strone tego ośrodka:
http://www.jablonowiec.pl/
I uwierzcie mi- na żywo wcale to nie wygląda tak pięknie jak na tej stronie.. I przy okazji- tam na terenie ośrodka jest "jeziorko" w którym można pływać.. Nie róbcie tego- w tym roku Sanepid zabronił kąpieli tam i w każdej pobliskiej wodzie z powodu syfu jaki tam panuje.. i wcale sie nie dziwie.. ja bym sie nie odważyła tam kąpać.. Pozostaje mi tylko życzyć Wam żebyście chociaż towarzystwo mieli fajne, bo miejsce jest kiszkowate! -
Anonim
Hej witam nowy nabor do AIESEC SGH zapowiada sie pozytywnie :)
Szkoda ze mnie juz nie bedzie w tej organzacji :)
Co do osrodka nic nie przebije tego rocznej konferencji PBOX laczeonej z INPUTEM (strategiczna nazwa PIMPUT) :) Poznacie zobaczycie :)
Pozdr z Radomia -
Czarny
-
Marta
-
Daniel
no dobra dziewcyzna sie juz jedna wpisala, z tym ze nie jedzie:P nie mowcie mi ze to bedzie 4 osobwy meski melanz, jezeli tak to ja nie jade i sie sie zintegrujemy jzu na sgh:P ja na regionala przyniose wino porzeczkowe wlasnej roboty (tzn sasiadki roboty dokladniej :P ). smaczne, niecierpkie i w miare mocne:) a co do miejscowosci to ch** z nia:P najwazniejsi sa ludziektorzy tam beda -
Byku
Jak we czterech to karty do brydza wezme :P
Nie no, miejmy nadzieje ze pojawia sie jakies przedstawicielki plci pieknej....; ] -
olkie
-
E.
no i ja tez jade :)))))))))
i widze ze z bialegostoku osoba nademna :) dozobaczenia -
WU GE WU CREW
witamy witamy..:) wreszcie jesteście dziewczyny bo już się bałem że ten obóz to jakaś kolonia dla facetów..macie już przebrania?
Jak z Białegostoku, to może przywieziesz kilka żuberków?:] pozdrawiam -
E.
przywiozlabym bardzo chetnie ale jestem w szwajcarii i prosto stad przyjade na oboz :) -
Byku
-
Daniel
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Mokotów
- Załóż własne grono tematyczne