SGH [9047]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • dawid

czy ktos moze poza mna zdaje wczesniejszy egzamin z anglika jezyk a? ma ktos moze jakies opracowane materialy ,casy itp bo ja zaczalem moja lektorke prosic o pomoc ze 2 tyg temu to nadal nic nie mam...
    z gory dzieks za pomoc
  • przybor

no i po co zdqawac wczesniej??;)...pozro szak..zycze powodzenia w szukaniu...!
  • dawid

po to zeby sie nie meczyc kolejny semestr , podziekuje za powodzenie
  • ~Wiktor~

Szak!!! No co ty robisz?? Też życzę ci powodzenia w szukaniu. A tak przy okazji, wiesz co to znaczy "szukać" po czesku? :)
  • blueberry

hej
    radze znalezc ludzikow z 4 roku, ktorzy ten egzamin mieli w styczniu - moze jeszcze maja jakies materialy....
    powodzenia:)
  • dawid

wlasnie chyba tak zrobie . dzieki , wiktor ty sie lepiej z niemca ucz bo nie zdasz
  • Anonim

Rysiu...jak ty sie ambitny zrobiles-no...no
  • dawid

zawsze bylem ambitny tylko czasami mi nie wychodzilo....
  • Domin

a moze zawsze ci nie wychodzilo tylko czasem byles ambitny ?
    w kazdym razie dobrze ci zycze
  • Kasia

mam ten sam problem, też chcę zdawać exam końcowy z angielskiego wcześniej (tzn. we wrześniu). na razie mam tylko zakres materiału, który obowiązuje na VII semestrze - można go sxerować w bibliotece CNJO. daj znać, jak coś zdobędziesz:)
  • ~Wiktor~

Oj Szak, Szak... Chyba po pobycie we Francji taki ambitmy się zrobiłeś. :) Z niemcem spoko, przecież do egzaminu jest jeszcze dużo czasu. Gud lak w szukaniu. :D
  • dawid

o zakres materialu wypytalem sie lektorki ale zajrze - interesuja mnie tzw casy ktore beda na egzaminie a ja ani jednego na oczy nie widzialem. z ta ambicja to jest tak ze to mus bo wyjezdzam w nastepnym semestrze a pozniej nie bedzie mi sie chcialo zagladac do tego szitu.
| |

Wielka Różowa Szkoła Główna Handlowa

Szkoła Główna Handlowa w Warszawie

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (6)