-
dawid
czy ktos moze poza mna zdaje wczesniejszy egzamin z anglika jezyk a? ma ktos moze jakies opracowane materialy ,casy itp bo ja zaczalem moja lektorke prosic o pomoc ze 2 tyg temu to nadal nic nie mam...
z gory dzieks za pomoc -
przybor
no i po co zdqawac wczesniej??;)...pozro szak..zycze powodzenia w szukaniu...! -
dawid
-
~Wiktor~
Szak!!! No co ty robisz?? Też życzę ci powodzenia w szukaniu. A tak przy okazji, wiesz co to znaczy "szukać" po czesku? :) -
-
blueberry
hej
radze znalezc ludzikow z 4 roku, ktorzy ten egzamin mieli w styczniu - moze jeszcze maja jakies materialy....
powodzenia:) -
dawid
wlasnie chyba tak zrobie . dzieki , wiktor ty sie lepiej z niemca ucz bo nie zdasz -
Anonim
-
dawid
-
Domin
a moze zawsze ci nie wychodzilo tylko czasem byles ambitny ?
w kazdym razie dobrze ci zycze -
Kasia
mam ten sam problem, też chcę zdawać exam końcowy z angielskiego wcześniej (tzn. we wrześniu). na razie mam tylko zakres materiału, który obowiązuje na VII semestrze - można go sxerować w bibliotece CNJO. daj znać, jak coś zdobędziesz:) -
~Wiktor~
Oj Szak, Szak... Chyba po pobycie we Francji taki ambitmy się zrobiłeś. :) Z niemcem spoko, przecież do egzaminu jest jeszcze dużo czasu. Gud lak w szukaniu. :D -
dawid
o zakres materialu wypytalem sie lektorki ale zajrze - interesuja mnie tzw casy ktore beda na egzaminie a ja ani jednego na oczy nie widzialem. z ta ambicja to jest tak ze to mus bo wyjezdzam w nastepnym semestrze a pozniej nie bedzie mi sie chcialo zagladac do tego szitu.
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Mokotów
- Załóż własne grono tematyczne