SGH [9047]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • mr Luke

hej
    moze mi ktos cos powiedziec na temat prawa bankowego u Szpringera?
    trudne latwe?
    co sie uczyc i skad?
  • OLGA

Tak. Robilam cos takiego kiedys - chyba ze 3 lata temu. Jakis mlody koles - okraglutki w okularach prowadzil czesc ubezpieczeniowa. ja nie bylam na zadnym wykladzie i dostalam 5 chyba. Byl test - i jakies setki grupm koles robil kartki z listami. Ja tylko ustawy przegladałam.
  • the con artist

Mlody i okrąglutki to dr Wierzbicki... zdawałem ten przedmiot u niego na konsultacjach w poniedziałek (że też nie poszedłem na zerówkę pisemną - to zawsze teścik:/ ). Co do egzamu ustnego - nie jest trudny, ale dr Wierzbicki wymaga dość dobrej znajomości ustaw (nie tylko "o działalności ubezpieczeniowej" czy "prawo bankowe" ale też kilku innych). Ogólne wrażenia - dr jest bardzo pozytywnie nastawiony do studentów i chyba lepiej zaliczać ten przedmiot u niego niż u Szpringera (podobno można u każdego z nich). Dr lubi zadać podchwytliwe pytania, i tyle:) !!!
  • mr Luke

hm hm
    no ja wlasnie tez nie chodzilem... :)

wiec to jest ustny egzamin czy test bo myslalem ze test?

chyba ze zerowki sa ustne
  • the con artist

była zerówka "standardowa" czyli TEST i jej wyniki wiszą przy Katedrze. Egzamin w sesji to też TEST. Ale USTNIE można zdawać "zawsze" tj. na konsultacjach :]
| |

Wielka Różowa Szkoła Główna Handlowa

Szkoła Główna Handlowa w Warszawie

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (6)