-
☼ Martuś ☼
Czy ktoś zaliczał juz u niej egazmin?
Czego można się spodziewać?
I czy są gdzieś jakieś przykładowe testy?? -
intoxicated
spodziewaj się ostrego ściągania. wszyscy piszą ze wszystkimi i (co powiedziała ona) zdarzyło się, że ktoś miał ujemną liczbę punktów... i też zaliczył -
:(
ja nie mam takich milych wspomnien z tego egzaminu zalezy to pewnie od tego kto pilnuje u nas 2 osobom zabrali prace -
aga
ja mam równie miłe wspomnienia co diplodok, więc się kasia w ogóle nie przejmuj :)
btw. trzymajcie kciuki, bo własnie idę na egzamin u zaleskiej :) -
-
kaTek
zaliczalam u niej 2 albo 3 przedmioty .... i oby wiecej takich egzaminow :]] krotkie i bezstrsowe generalnie
nigdy nic sie nie uczylam, a wszytsko napisalam (nie powiem ze o wlasnych silach), pomimo 2 pilnujacych dalam rade bez wiekszego wysilku :]]]] -
przybor
ehhhh..mam nadzieje ze bedzie bezstresowo....bo z nauka jestem w lesie...i tak pewnie zostanie..;) -
dan`n di
:))) poszedłbym jeszcze raz zaliczac a później znowu bym poszedł a potem jeszczxe raz ....;) -
*Oh-la-la* ja, ja, Volkswagen
heh, mialam (nie)przyjemnosc zaliczac bankowosc u Zaleskiej w zeszlym semestrze - wyniki ogolnie byly malo zachwycajace, a test do latwych nie nalezal. Z egzaminu bylo moze ze 3 pytania, reszta z cwiczen. Przebojem byly pytenia od Borowskiego - szczegolowe na maxa i dotyczace jakiegos setnego slajdu z tej jego prezentacji.
w gruncie rzeczy faktycznie - nie robi wielkiej roznicy, czy sie uczysz, czy nie.
Jeszcze jedno: u nas pilnowali na egzaminie.
Pozdr i powodzenia:) -
Anonim
-
Anonim
A ja pisalam bankowosc razem z zaocznymi i polowa materialu w ogole nie byla mi potrzebna :) A wystarczyl tylko fakt pokrywania sie dwoch egzaminow - bez problemu dala sie namowic :) Polecam! -
Anonim
Ja zaliczalam u niej bankowosc w zeszlym semestrze i wspominam to malo przyjemnie poniewaz test byl niekoniecznie taki jaki mial byc-podobno mial byc glownie z wykladu a byl z cwiczen i w ogole byl kiepski-po examie jeden z blizniakow( niestety do tej pory ich nie rozrozniam;)) powiedzial, ze on sam by wiekszosci nie rozwiazal. Ale widzialam test, ktory dala jeszcze semestr wczesniej i tamten byl latwy wiec to chyba roznie bywa. moze w tym da latwy bo w zeszlym semestrze marne oceny byly. -
*Oh-la-la* ja, ja, Volkswagen
Niestety, Agata, wspomniane przez Ciebie rozwiqazanie nie chcialo działać w zeszlym semestrze. Tzn. przed swietami Zaleska powiedziala, ze tak, bedzie mozna przyjsc na termin dla zaocznych, po swietach czas dobroci dla studentow sie skonczyl i uslyszalam tylko: Jest drugi termin. Prosze przyjsc (fakt, ze sytuacja dotyczyla analizy ekon, ale na bankowosci rzecz sie miala analogicznie).
-
Dominik
Ja zaliczalem w tamtym sem. Nie bylo latwo tak naprawde. Ok 60% uwalila. Ale radze wszystkim skserowac testy ktore sa niestety dostepne na Wyzszej Szkole cos tam cos tam u Lazarsiego(Sluwew,metro Wilanowska) Radze tym ktorzy teraz zdaja zaopatrzyc sie w te testy gdyz pani Z. tam wyklada i z tego co wiem te testy maja sie pokryc z tegorocznymi (w tamtym roku tak bylo). Tak wiec nie traccie czasu na wkuwanie tylko wpadnijcie do ksera u Kozika.
Pzdr wszystkich zdajacych -
śFinka
-
Anonim
apropo blizniaków :)
widzialem ich jakies 3 tygodnie temu pod harenda w sobote jak sie odpicowani wbijali na impreze....hehehe na małolatki chłopaki chodzą :D
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Mokotów
- Załóż własne grono tematyczne