SGH [9047]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

1. pytanie: z czego sie uczyc?
    2.czy to prawda ze prwie tylko prawo bankowe jest?
    3.moze kto s juz pisal kiedys to?jak tak prosze o info.
    pozdro.
  • intoxicated

zdobądź zagadnienia i opracuj je na podstawie ustaw. Jak zdawałem, to były 3 pytania - jedno z ubezpieczeniowego i 2 z bankowego.
    Pytał o konkrety i oceniał za konkrety.

Uprzedzam Twoje kolejne pytanie. Nie, nie mam zagadnień i nie wiem skąd je wziąć.

Pozdrawiam.

P.S. Mam nadzieję, że szybko załatwiłeś autobusiarza... wredny ćwok to musiał być :P
  • Anonim

yyyyyyyy,
    to ma byc ustny??
    to w takim razie kiepsko to widzę,

Pozdro.

P.S>autobusiarz jest każdy wredny, tylko ze akurat to było tak troszkę z mojej winy, i tak się cieszę bo mógł być cały samochód do kasacji, a tak zjechałem sobie tylko bok i przejechałem jedną staruszkę(zabryzgała mi krwią całą przednią szybę:))
  • Anonim

zerowka ustna byla, pierwszy termin to test - zgodnie z tym co mowil to 40 pytan (10 ubezpieczenia, 30 bankowe). nie wiem jak dlugo to ma trwac ale wiele wskazuje na to ze ok 30 minut. wiesc niesie ze pytania sa szczegolowe... :/
  • intoxicated

to się w takim razie zmieniło. U mnie z rok, może dwa lata temu była opisówka.
  • Anonim

cytujac dr: opisowka jest na drugim terminie. mam nadzieje ze zdania nei zmieni w ostatniej chwili; )
  • Borys-fuck you very much!!

czyli mam sie 30 spodziewac testu??
  • Ryba <:)))><

A czy ktoś coś wie o tym czy ma być bankowe i ubezpieczeniowe, czy tylko bankowe? Na wykłady nie chodziłam, ale wiem, że sporo było odwołanych, więc może nie zrobił wszystkiego?

Nastawiam się zdecydowanie na test - w przeciwnym razie kicha...
  • Anonim

30 pyt z bankowego i 10 z ubezp.
  • Anonim

zaraz zaraz, to sa te zagadnienia do opracowania czy nie?

jesli tak to gdzie je mozna spotkac?
  • dawid

test 40 pytan 1 krotnego wyboru - trudne na maksa przynajmniej dla mnie , trzeba sie uczyc z ustaw , z tego co pamietam zajebiscie mozna sciagac ale trzeba wiedziec od kogo bo pytania sa naprawde kosmos. wybor nieodpowiedniej osoby grozi poprawka na ktora trzeba umiec bo jest opisowa.
  • Anonim

boje sie...<aaaaa>
  • Anonim

czyli co? wystarczy przeczytac ustawy?
    ktos ma na nie link?
    ja zaraz sam sie biore za szukanie...
  • Anonim

oho, cos jest w materialach na stronie samorzadu, ale nie bylem na ani jednym wykladzie wiec nei jestem pewein czy to o to chodzi...

czy ktos moze potwierdzic?
  • Anonim

czytaj ustawy...wiekszosc z tych co sa potrzebne znajdziesz na stronie http://www.student.lex.pl
  • Anonim

Statystycznie rzecz biorać, jak będziesz znał odpowiedź na 1/3 pytań na teście, to brakujące punkty do upragnionej połowy powinno Ci się udać dostrzelać; )
    Powodzenia, ja też piszę, to już za 6 godzin i 45 minut :D
  • Ryba <:)))><

No jeszcze cała godzina na naukę! Damy radę!!!

Powodzenia wszystkim:)

no i jak wam poszlo??
    u mnie to nie za różowo.
    No cóż ale tak to jest jak sie idzie na betona.
    Na szczescie zabralem kumpla ktory to robil u Kryniaka i duzo mi podpowiedzial.
    Jak tak sobie licze to raczej mi sie uda ale pewnosci brak.
  • kashi

Kiedy wyniki i gdzie?

we wtorek 5 VII w katedrze prawa niestety nie wiem gdzie ta katedra
  • 1
  • 2
| |

Wielka Różowa Szkoła Główna Handlowa

Szkoła Główna Handlowa w Warszawie

• do
Grona tematyczne:

Fotki