SGH [9047]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Aaliyah ♥ 4ever

jezeli macie jakies wskazowki odnosnie egzaminow u tego pana :) to bede wdzieczny :)
  • Aaliyah ♥ 4ever

eeee; p
  • Aaliyah ♥ 4ever

widze ze nikt nic nie wie; ///
  • Asia H.

musisz pójść na egzamin kompletnie pijany :))))) najlepiej upity rumem z wysp Bahama :))))) wtedy zdasz :))))
  • m er

i jak sie podobał egzamin? poprawecza we Wrześniu?..
    ja na pewno......
    pozdro
  • Anonim

o wspolczuje... to chyba najbardziej przesrany egzamin jaki pamietam w tej szkole :)

Ale trzeba dobrze lac wode..
    Pamietam, ze przeczytalam tylko jeden rozdzial z 3 wielgachnych ksiazek, ktorych on wymagal i to zreszta w drodze na exam i tyle. Zaliczylam juz przy pierwszym podejsciu, ale chyba ponad 90% oblalo 1-wszy termin, wiec stres mieli straszny :)
  • Aaliyah ♥ 4ever

heheh :) ja nawet nie wiem czy zaliczylem; ) sram na to a ten kolo jest jakis szurniety z deczka, nie chodzilem na wyklady wiec wiele o nim nie wiem ale wystarczylo mi ze obaczylem go na egzaminie :D
  • an.

wygląda jakby tankował kazdego poranka...:)
  • an.

Osia ma racje,ja tez lalam wode i zdalam w 1 terminie, on i tak pewnie teo nie czytal...bo za duze stezenie % we krwi mial heh...
  • Anonim

heh dokladnie...:) chlejus jeden, zawsze od niego walilo na kilometr i byl caly czerwony :) heh :)
  • Anonim

no co wy ???
    MSG przy statystyce to pikuś... hehehhehehe
  • ♥ Limonka ♥

U nas Misala strasznie pilnowal, dlatego trzeba bylo ostro fantazjowac... ja do jego ksiazki zerknelam na dzien przed egzaminem i tej wiedzy wystarczylo mi na cale 3 :D ale i tak bylam z siebie dumna, bo faceta nie znosze...
| |

Wielka Różowa Szkoła Główna Handlowa

Szkoła Główna Handlowa w Warszawie

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (6)