-
Aaliyah ♥ 4ever
jezeli macie jakies wskazowki odnosnie egzaminow u tego pana :) to bede wdzieczny :)
-
Aaliyah ♥ 4ever
-
Aaliyah ♥ 4ever
-
Asia H.
musisz pójść na egzamin kompletnie pijany :))))) najlepiej upity rumem z wysp Bahama :))))) wtedy zdasz :)))) -
-
m er
i jak sie podobał egzamin? poprawecza we Wrześniu?..
ja na pewno......
pozdro -
Anonim
o wspolczuje... to chyba najbardziej przesrany egzamin jaki pamietam w tej szkole :)
Ale trzeba dobrze lac wode..
Pamietam, ze przeczytalam tylko jeden rozdzial z 3 wielgachnych ksiazek, ktorych on wymagal i to zreszta w drodze na exam i tyle. Zaliczylam juz przy pierwszym podejsciu, ale chyba ponad 90% oblalo 1-wszy termin, wiec stres mieli straszny :) -
Aaliyah ♥ 4ever
heheh :) ja nawet nie wiem czy zaliczylem; ) sram na to a ten kolo jest jakis szurniety z deczka, nie chodzilem na wyklady wiec wiele o nim nie wiem ale wystarczylo mi ze obaczylem go na egzaminie :D -
an.
-
an.
Osia ma racje,ja tez lalam wode i zdalam w 1 terminie, on i tak pewnie teo nie czytal...bo za duze stezenie % we krwi mial heh... -
Anonim
heh dokladnie...:) chlejus jeden, zawsze od niego walilo na kilometr i byl caly czerwony :) heh :) -
Anonim
-
♥ Limonka ♥
U nas Misala strasznie pilnowal, dlatego trzeba bylo ostro fantazjowac... ja do jego ksiazki zerknelam na dzien przed egzaminem i tej wiedzy wystarczylo mi na cale 3 :D ale i tak bylam z siebie dumna, bo faceta nie znosze...
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Mokotów
- Załóż własne grono tematyczne