-
lucass
jakby ktos byl tak mily i podpowiedzial jakie przedmioty najlepiej wybrac.czy te ktore wybiore teraz skoncza sie po 1 semestrze a pozniej beda te ktorych nie wybralem? interesuje mnie wszystko. dzieki za pomoc.mam nadzieje, ze znajda sie ludzie dobrej woli i mi pomoga dokonac decyzji;) -
Anonim
no ale wypadaloby zebys powiedzial sposrod ktorych chcesz wybrac...bo masz pewnie z kilkaset do wyboru...;) -
lucass
i tu sie mylisz.
1. historia gospodarcza lub geografia gospodarcza
2. filozofia lub logika
3. nauka o państwie lub socjologia
-
Anonim
No to mzoe jeszcze wykladowcow z kazdego przedmiotu bys wpisal??? Bo to chyba od nich tez Twoj wybor powinien zalezec...
1. historia gospodarcza lub geografia gospodarcza
A co wolales w LO? Bo ja historie:)
2. filozofia lub logika
jeste shumanista czy matematykiem raczej??
oosbiscie polecam filozofie:)
3. nauka o państwie lub socjologia
socjologia - moj typ
BTW - przypomina mi sie temat z matury o wyborach....to tak w ramach dygresji malutkiej :P
-
-
podrurze krztaucą:)
ten temat juz byl, troche mnie denerwuje jak ludzie po raz enty zakladaja ten sam temat zamiast przejrzec poprzednie.
straszny smietnik na tym gronie sie robi przez to...
ja mialam
-geografie gosp- calkiem spoko
-logike- z dwojga zlego.. troche trzeba posiedziec, ale do zdania
-socjologia- w sumie przyjemne, ale egzamin troche z kosmosu byl -
lucass
no to w sumie juz decyzja podjeta.historia, logika i socjologia. a tematow szukalem ale tylko ejden znalazlem moze za malo szukalem. ogolnie to chyba fajnie bedzie.aczkolwiek co do logiki nie jestem pewien ale jeszcze do zlozenia dokumentow troche czasu.musze tylko dokonac wyboru szybko bo w pon wylot do USA i raczej juz o tym nie bede myslal. a od pazdiernika troche nauki troche pracy i duzo imprez:) -
Aaliyah ♥ 4ever
LOGIKA nie jest taka łatwa
tzn jak trafisz na Stępnia :) u niego 3ba miec szczescie :D hehe
ja je mialem i zaliczylem za pierwszym :D -
ღ Kasia ღ
ja mam w razie czego skrypt z Logiki Stepnia i egzaminy z zeszlych lat i z sesji zimowej 2004/05 *(tzn luty 2005). Jesli nauczysz si eskrytpu, to egzamin masz zdany na pewno na 4 :-) -
Anonim
yy.. ja to chyba ze sto lat temu stalam przed tym wyborem, ale z tego co pamietam, czego nie wybierzesz teraz, to na um i tak bedziesz musial zrobic :-) -
Frytka
A no wlasnie :) jesli cos wybierzesz na licencjacie, to reszte robisz na magisterce. Chyba ze jestes na tyle ambitny i masz kase, zeby robic kilka przedmiotow na raz (ponad program).
Jesli chodzi o te wszystkie WLO, czy WKL (jakkolwiek to sie pisze; )) to i tak studenci, jako ogol decyduja, co ma byc w danym semestrze.
W moim przypadku glos mieli fibowcy, bo bylo ich najwiecej. Wobec czego trzeba bylo robic te przedmioty, ktore sie podobaly, bo juz w nastepnym semestrze moglo ich nie byc. -
♥ Limonka ♥
Na moim roku tez FIBA decydowala i mimo, ze wybieralam wszystkie obligatoryjne, to na ostatnim semestrze wyszlo, ze musze chodzic na UM, bo inaczej mialam po dwa przedmioty o tej samej porze. Mimo interwencji w dziekanacie i u Wacheckiej - Skowron nic nie zmienili i praktycznie wszystkie weekendy mialam zajete na szostym semestrze :( Sadyzm... -
kizia
i tak z tych par musisz zrealizować obydwa...
tylko kwestia tego ktory robisz pierwszy -
Anonim
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Mokotów
- Załóż własne grono tematyczne