SGH [9047]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Hubert

Witam,
    Mam do sprzedania książki za pół ceny na Egzamin wstępny na Uzupełniające Magisterskie na SGH
    Książki:
    1. A. Budnikowski, Międzynarodowe Stosunki Gospodarcze, PWE 2006
    2. E. Czarny, Mikroekonomia, PWE, Warszawa 2006
  • Ilona .

Hej!
    Mam do Was pewne pytanie:) Może ktoś sie orientuje ... nie jestem póki co studentką sgh (studiuje na pw), ale chciałabym w przyszłym roku rozpocząć na sghu studia magisterskie od semestru letniego. Zastanawia mnie tylko jedna kwestia. Załóżmy że, zdążę się obronić do czasu zakończenia rekrutacji ale nie uzyskam jeszcze dyplomu ... czy jest szansa na to by zostać przyjętą( załóżmy że pomyślnie przejdę przez test kwalifikacyjny) pomimo, że nie będę mogła złożyć dyplomu a jedynie zaświadczenie z pw że się już obroniłam? Z tego co patrzyłam terminy rekrutacji na studia II stopnia na pw i sgh nieco się rozmijają stąd też moje obawy... będę wdzięczna za jakiekolwiek info:)
  • Karolcia

niestety nie da się, musisz złożyć oryginalny dyplom ukończenia max do dnia, który podają na składanie dokumentów, a jeśli chodzi o semestr letni to jest to bardzo szybko- egzamin na magisterskie i po egzaminie masz już chyba po 2 dniach wyniki i jest 3 dni na złożenie wszystkich dokumentów. Dziekanat magsiterskich jest mega restrykcyjny w tych wszystkich kwestiach-musi być wszystko, wiem bo kiedyś pytałam chcąc się rekrutować na letni i mój kolega nie został np. przyjęty przez brak głupiego apostille z liceum w Stanach.
  • Ilona .

tego się niestety obawiałam; / no ale dobrze przynajmniej wiedzieć ... dzięki za info:)
| |

Wielka Różowa Szkoła Główna Handlowa

Szkoła Główna Handlowa w Warszawie

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (6)