SGH [9047]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • J e r k o o

Aby zguby szybciej wracały do właścicieli :)
  • Martynka

Wczoraj po wykładzie o 13.30-15.10 zostawiłam pióro w Auli B. Pióro jest w granatowym etui, w środku jest też czarny ołówek automatyczny.

Uczciwego znalazce bardzo proszę o kontakt na priv.
    z góry dzięki.
  • Mania :)

Zgubiłam czarno-bialo-srebrne pióro Watermann'a. Najprawdopodobniej zostawiłam go na zajęciach w czwartek ( 22.04.2010) o godz 15.20-17.00 w Auli III.
    Kokolwiek widział- ktokolwiek wie proszę o kontakt !
  • sŁot

hej, prawdopodobnie dzisiaj ok. 13:15 zostawiłam w szatni 1 w budynku W czarną spinkę do włosów. czy nie znalazł ktoś może? jeśli tak, baardzo proszę o wiadomość na priv!
  • Gulczass

Znaleziono portfel należący do studentki Sgh Deanna White. Jeżeli ktos jest z nią w kontakcie to proszę o info na maila Maciek_gul@poczta.fm lub gg 4091406.
  • Malwina

wiem, że to bardzo naiwne z mojej strony, ale jeśli ktoś by natknął mp3 się na wyglądającą mniej więcej tak : http://www.bodyshop.mpower.pl/mp3/x... proszę o kontakt. Zgubiłam ją prawdopodobnie dzisiaj na kolokwium z Mikro II u p. Nojszewskiej o godzinie 9:50 (tyle razy mnie przesadzali, że pewnie opuściła moją torebkę w czasie wędrówki do drugiego rzędu -.-). Domyślam się, że bardzo fajnie jest znaleźć mp3, w dodatku różową [sic!] i z m.in ścieżką dźwiękową z Kill Billa, ale proszę o zwrot - nie zdążyłam się nią jeszcze nacieszyć i bez niej w drodze do domu znowu z nudów gapię się na ludzi w metrze [a w świetle jarzeniówek wyglądają naprawdę nieciekawie]. Mój nr tel. : 726339458, mail: malwinaw@gmail.com zobowiązuję się postawić piwo szczęśliwemu znalazcy :P
  • ulrike

Zostawiłam w Wirtualnym Dziekanacie czarnego pendrive'a Kingston z masą plików na nim. Ktoś znalazł??
  • lilija

Witam wszystkich, wczoraj na Stadionie Syrenki zgubiłam portfel ze wszystkimi najważniejszymi dokumentami- dowód, legitymacja, karta miejska. Portfel jest fioletowy, niezbyt duży- jeśli ktoś go znalazł bądź widział go gdzieś i wie, co się z nim stało, to bardzo prosiłabym o kontakt na priv- bardzo chciałabym odzyskać w szczególności dowód oraz legitymację. Pozdrawiam i dziękuję z góry za pomoc :)
  • Ola

dobry pomysł z tym biurem :)

może ktoś znalazł moje pióro? zostawiłam je w czwartek 14.05 w sali c-5d na metodach statystycznych.
    jest różowe i bardzo za nim tęsknię (to prezent urodzinowy)
    z góry dzięki za pomoc :) pozdro
  • ..::Sylwia::..

Zostawiłam dziś w sali 235 G bialego pendrive'a
    prosze o kontakt znalazce
  • ઈEwa

dzisiaj najprawdopodobniej w auli IV zostawiłam czerwony piórnik,uczciwego znalazcę proszę o zwrot-jestem do niego sentymentalnie i praktycznie(brak pióra...) bardzo przywiązana:)
  • Marta

zostawiłam w sali 718 w budynku F( w sali od excela) niebieskiego pendrive'a . Gdyby komuś udało się go spotkać, proszę o kontakt...
  • Joasia _

dzisiaj prawdopodobnie zostawilam dlugopis parkera (caly metalowy) w okolicy sali 115 A, ew w Auli III na zerowce z makroII, jesli ktos znalazl to bardzo prosze o zwrot - dlugopis ma dla mnie duza wartosc bo byl prezentem...
    znalazcy w zamian oferuje cos slodkiego, ew gazowanego :)
  • kaś

hej, dzisiaj po rynku nieruchomości została legitymacja!
    Odniosłam ją do ochroniarzy na dole,
    pozdr
  • kondziu

Mam do oddania kalkulator, który pożyczyłem dziś na egzaminie "ustnym" u dr Czarnego.

Kontakt: PM
  • kacper

W auli B Znalazłem nieduży czerwony zeszycik, jeśli właściciel chce go odzyskać niech się skontaktuje ze mną na priv
  • bananowy czubek

Zgubiłam wczoraj (poniedziałek) białą teczkę Deloitte'a!!! W budynku F albo G. Znalazcę proszę o oddanie na portiernię lub o kontakt osobisty (dane kontaktowe w teczce)

pzdr.
    Ewa Sobczyk
  • Joasia _

14.10.2010 zgubiłam granatowy szalik (taki na gumkach), możliwe ze w auli VI, a moze gdzies po drodze... moze ktos znalazl?
  • Zielakk O_o SQ5MWM

Sprzedam kalkulator CASIO CFX-9850GC PLUS z kolorowym wyświetlaczem =] Okazja =]

http://allegro.pl/kalkulator-grafic...
  • akinom

Dziś o 17:10 w sali C-2d znalazłam srebrnego pendrive'a. Ma on nalepkę "Eureko Akademia Przyszłości". Właściciela proszę o kontakt na maila: monpie2@gmail.com
| |

Wielka Różowa Szkoła Główna Handlowa

Szkoła Główna Handlowa w Warszawie

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (6)