SGH [9047]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • konkret

dzis moja octi zaparkowana przy al niepodlegosci i juliana bruna stracila szybe tylnia - tak tytulem ostrzezenia zebyscie wiedzieli ze "takie rzeczy sie dzieja na prawde tu"

na szczescie z jakichs powodow nie op... mi zawartosci bagaznika ale pare stowek i pare godzin do tylu

- moze ktos zna lepszej miejscowki na parkowanie w poblizu rozowego szkaradztwa?
  • śFinka

hehe, parking za sghem? ten dla "vipow"?; )
  • Anonim

powiem tak- jak masz samochod na rejesracji nie mokotowskiej to masz duzo wieksze szanse na to ze ktos wybije ci szybe badz radio ukradnie albo cos takiego. koledzy z podstawowki co sie zajmowali wlasnie takimi opcjami tutaj na kwadracie obrabiali tylko takowe samochody co nie mialy przykladowo rejestarcji zaczynajacej sie na WE. mysle ze to nie ma wiekszego znaczenia gdzie zaparkujesz swoj samochod (no chyba ze na jakims strzezonym parkinhu). ja mieszkajac tutaj 22 lata nie mialem nigdy takowej sytuacji by mi czy mej rodzinie ktos na mokotowie szybe rozwalil badz cos tam. swoje auto raczej jest nie ruszane.
  • Anonim

mi na szczescie do tej pory sie to nie ptrzytrafilo... ale cholera myslalem, ze chociaz pod sgh'em mozna zostawic samochod.. a teraz to wogole parking tak zawalony, ze miejscowka pewnie na wisniowej sie dopiero jakas znajdzie :):)

ps. a ten parking za sgh'em to tylko dla pracownikow szkoly czy jak? :>
  • Anonim

z tego co mi wiadomo to tak...chyba ze moze sobie wypracujesz jakies dobre uklady z cieciem co wpuszcza hehe- moze flaszeczka miesiecznie zalatwi sprawe...

BIG UP!
  • Anonim

eee az tak czesto to ja tam nie bywam... moze akurat moj nikogo nie zainteresuje... ale mam WB :> powiedz kolegom, zeby bemowa nie ruszali :D
  • Anonim

wiesz staram sie ich raczej unikac i ich nie widywac, nie przepadam za spotkaniami z nimi- wiesz niewygodne pytania itp itd. pewnie sam wiesz jak to ejst spotkac dawnego kolege z podstwowki a wasze drogi dawno sie rozeszly i raczej wolalbys go nie widywac...

BIG UP!
  • Anonim

taaa mam takich typkow wlasnie z podstawowki.. ale oczywiscie zartowalem sobie w poprzedniej wiadomosci :) moze akurat moj seacik im w oko nie wpadnie...
  • Piotras

all nite long: to mnie zmartwiłeś bo ja też tam zostawiam bolid i ew. niebezpieczeństwa upatrywałem co najwyżej ze strony nadgorliwego strażnictwa miejskiego. no a tu taki siurpriz..
  • Wojtek

uhgg dobrze wiedziec, to moze komus odkrecic tablice z mokotowa i sobie zalozyc na czas parkowania pod sghem:D
  • Anonim

nagorsze jest to, ze 50% samochodow na parkingu przed wielka rozowa nalezy do ludzi ktorzy do niej nie uczeszczaja, tylko zostawiaja tam samochody i przesiadaja sie w metro. ostatni darmowy parking przed centrum niestety. mysle ze gdyby udalo sie ich wykurzyc to dla wszystkich sghowcow starczyloby miejsca. tylko ze to teren miasta...
  • Anonim

a może by tak na tylnej pólce szalik Legii położyć...
  • Anonim

haha a jak trafisz przypadkierm na kibola poloni??tez tacy sa na mokotowie i tez takowych znam...nie tylko legla jest tutaj tak popularna. jasne ze duzo bardziej ale polonisci tez sa tylko bardziej sie chowaja...
  • Anonim

no, ale zawsze zmniejszasz ryzyko... :):)
  • an.

... co do parkowania to Panowie ,kórzy niby pod Sghem porzadku na parkingu pilnuja !!!zarzadali!!! kasy za parkowanie... kolega po psy zadzwonil i uwazam,ze slusznie, no bo niby z jakiej racjii placic dyche czy dwie za darmowy parking ,chyba po to,zeby "Pan Ładny"/tak na nich wolamy:D hyh.../ sobie kolejne wino w Mokpolu kupil...tiaaa...

a najlepsze to jest..."zostaw na luzie księżniczko" myślalam,że wypadne przez szybę ze śmiechu buhahahaa...;P
  • Anonim

a "psy" jak przyjechały to co zrobili???
  • an.

sluchaj nie wiem,bo nam sie zajęcia zaczęły i ciekawe ,czy w ogóle przyjechali; ] huehue...
  • Anonim

parkingowcy rysuja czasem jak sie nie da grosika... juz raz sie mi przytrafilo...
    w ogóle mnie denerwuja
  • podrurze krztaucą:)

najbardziej mnie smieszy, jak przyjezdzam rano pod sgh, parking niemal pusty, a pan czy pani "ladni" laskawie pokazuja mi miejsce gdzie moge zaparkowac...
  • an.

ja w czwartek widziałam Yariskę wbita hakiemw Poldka....Pan Ładny dał ciała...
    no i ja kiedys miałam przyjemność zostac porysowaną; /
  • 1
  • 2
| |

Wielka Różowa Szkoła Główna Handlowa

Szkoła Główna Handlowa w Warszawie

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (6)