Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Damian

Prosba do nowych studentow. Od ilu punktow przyjmowali na Sgh na dziennie i zaoczne? Moze ktos chodzil na kursy ogranizowane przez sgh, one cos daja?
  • Buszta Rhymes

poczytaj sobie wczesniejsze wypowiedzie od czerewca wstecz, wszystkiego sie doczytasz
  • rafal

na dzienne od 280 pkt
  • Anonim

ja chodzilam na kurs z przedsiebiorczosci i bylam zadowolona, ale nie mialam jej normalnie w szkole, a ci co mieli byli juz srednio zachwyceni. wystarczy kupic sobie te ksiazki co wykladowcy polecaja(czyli ich autorstwa;)) i je przeczytac.
  • Anonim

a na zaoczne w tym roku przyjeli wszystkich chetnych, ponoc w przyszlym juz beda egzaminy
  • Eliza

Witam, mam pytanie odnosnie rekrutacji na rok 2012/13.

Jako ze planuje zdawac drugi jezyk rowniez na poziomie rozszerzonym (z roznych wzgledow), przelicznik potraktuje mnie troche nieprzychylnie (tak czy siak dostane tylko 1/3 punktow, a na 100% raczej tego nie napsize).
    W zwiazku z tym pomyslalam zeby zmienic mature obowiazkowa na niemiecki - wowczas pierwszym moim jezykiem bedzie angielski rozszerzony, a drugim niemiecki na podstawie. Czy taki uklad nie przeszkadza? Mozna brac do rekrutacji przedmiot obowiazkowy?
  • Nie Podam

Mówisz o deklaracji maturalnej? Ta deklaracja nie ma żadnego znaczenia w rekrutacji na esgieh. Jeżeli będziesz miała zdane dwa języki na rozszerzeniu, to będziesz mogła wybrać, który język będzie Twoim językiem A, a który B. I nie do końca zostaniesz pokrzywdzona - jak będziesz chciała to trafisz do grup A z obu języków, tzn. niemiecki będziesz miała na wyższymi poziomie niż większość.
  • Eliza

nie do konca to mialam na mysli, chodzi mi o drugi jezyk przy rekrutacji na studia - ten, z ktorego punktow rekrutacyjnych otrzymuje tyle ile 33% mojego wyniku - czy moze to byc jezyk, ktory na maturze byl zdawany obowiazkowo.
| |

Wielka Różowa Szkoła Główna Handlowa

Szkoła Główna Handlowa w Warszawie

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (6)