SGH [9047]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Pietruch

zblizaja sie wybory Rektora. jak sadzicie kto wygra? jak oceniacie kandydatow?

podobno najwieksze szanse ma prof. N.
    ktory podobno nie zna zadncyh jeyzkow obcych.

ale kto lepszy? burak prof B.?
  • Anonim

ja bym wybrał Sz bo Sz jest jest najbardziej reprezentatywny no i wykłada 13 przedmiotów na sgh znaczy nei jest głupi
  • Anonim

nio prof. Sz jest the besciak :), chociaz aktualny prof. R. tez nie jest zly - fajny facet:)
  • PanJasio

R. nie jest fajny...
  • Pietruch

moim zdaniem wazne jest aby studenci mowili jednym glosem i byli zjednoczeni. ale wspolny kandydat powinien byc wybrany w sposob demokratyczny. powinno byc zorganizowane jakies spotaknie z przedstawicielami kol i organizacji. zakulisowe rozmowy SS z kandydatami to rzcej zle rozwiazanie, a lansowany przez SS kandadat podobno:
    nie zna jezykow obcych, nie potragi obslugiwac komputera, i byl kilak lat temu inicjatorem ograniczenia ilosci elektorow studenckich. mysle ze potrzebne sa spotkanie z kandydatami. mozna sie spytac ich jakie znaja jezyki i poprosic aby cos w jakims jezyku powiedzieli.
  • Monika

lansowany kandydat zna j.rosyjski z tego co mi wiadomo...

osobiscie go lubie, ale to jedynie prywatna opinia...

a co do wyboru jednego kandydata uwazam ze jest to co najmniej bzdura totalna bo i z jakiej racji, to tak jakbysmy sie cala Polska na jednego prezydenta namawiali, totalny bullshit..

niech sie pokaza, niech nam przedstawia swoj program, niech do nas wyjda sami, ja nie chce sluchac zadnych elektorow, ja chce uslyszec kandydatow na rektora... mnie nie interesuja ulotki i plakaty, mnie interesuje ich mowa ciala, medialnosc i to co maja do powiedzenia...

• Anonim

Najgorsze, co moze byc to K..! Jakos tak przypadkiem zapomnial mi wpisc oceny do protokolu i nie moge tej sprawy rozwiazac, a kwiecien sie zbliza! jestem na oddelegowaniu, nie moge pojsc do niego osobiscie, na mejle nie odpisuje... nawet moj tata u niego juz byl z moim indeksem, nic nie skutkuje! Nie uwazam, zeby dobrym rektorem byl ktos, kto przez 1.5 miesiaca nie potrafi ani odpisac na mejla, ani ruszyc dupska do dziekanatu..
  • Pietruch

"a co do wyboru jednego kandydata uwazam ze jest to co najmniej bzdura totalna bo i z jakiej racji, to tak jakbysmy sie cala Polska na jednego prezydenta namawiali, totalny bullshit.. "

studenci maja tylko 15% w wyborach retktorskich i jezli glosy studenckie sie rozprosza to zaden z kandydatow nie bedzie sie liczyl z postulatami studenckimi. stracimy na tym wszyscy.
    notabene jednym z inicjatorow ograniczenia glosow studenckich kilka lat temu byl Prof N.
    kiedys studenci mieli 25%.
  • Monika

chodzi mi o to, ze jesli studenci wybiora tego kandydata to owszem, ale watpie, zeby byl czas na zorganizowanie prawyborow.. gdyby tak bylo i studenci zdecydowaliby sie na jednego to i owszem.. no ale niech mi ktos powie ze ktos gdzies zadecydowal ze rektorem ma byc ten i ten, koniec dyskusji, no w zyciu...

a tak to jak inaczej wytypowac jednego kandydata, jak utrzymac jednosc w tak duzej szkole, ja tego nie widze...
| |

Wielka Różowa Szkoła Główna Handlowa

Szkoła Główna Handlowa w Warszawie

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (6)