-
Anonim
Heej Mam do Was takie pytanie, doszły mnie wieści o rektorskich w srode od 10.30 do 12.30, a ja wtedy mam kolosa z matmy. Czy jest możliwośc, że kobieta zrobi tylko tym co maja na 8, a nam póxniej, czy kaze nam wszystkim przyjśc na 8. Nie chcę do niej pisąc, bo neidawno wróciłe z Austarlii i może nie wie, o rektorskich, a tak to ytlko bym zasugerwał rozwiązanie.
Z góry dzieki na pomoc -
Anonim
-
Anonim
-
Aga
-
-
Anonim
matme ma z nieposkromoną dr Elżbietą Getke- Wilczyńska (od prof. Dorosiewicza) -
_diana_
-
Monika
-
Paweł
-
ewa er
hmmm no ja tam uwazam ze poki co to mamy rewelacyjnego rektora..
zobaczymy co nam sie nowego wykluje:)) -
Anonim
-
Kamil
Rektorskie....czyzby cwiczen z ZS nie miałbym mieć.....ho ho to juz 5 tydzien :D -
machy
nie wiem jak jest teraz, ale bylem u niej 2 lata temu i babka byla beznadziejna po prostu, jak przyszlo do egzaminu, to nasze 2 grupy wypadly fatalnie, bo nijak to sie mialo co do egzaminu standaryzowanego w ramach wykladowcy. zdalo lacznie 8 osob ( na troje), wiec pododawala wszystkim punty, tak ze polowe przepuscila. reszta pisala II termin, jako niemalze jedyni u tego wykladowcy.
a potem to mialo konsekwencje na stacie, ekonometrii i makro i mikro
never ever
M. -
machy
-
michas
z powodu symultany szachowej, pokazu zespołu folklorystycznego i turnieju siłacza (chociaż to ostatnie styka :D) -
Pat
Ja slyszalam, ze rektorskie mialy byc ewenrulanie w srode z powodu debaty wyborczej, ale zdaje sie, ze to za mala wymowka zeby od razu rektorskie robic, wiec ta plotka sie powoli dementuje.
Osobiscie dla mnie debata jest tak istotnym wydarzeniem,ze koniecznie powinni olosic rektorskie! Zwlaszcza ze mam kolosa z matmy dokladnie w tych godzinach :D :D :D -
Anonim
-
Szuwar
-
Pat
Na 100% w srode od 10:45 do 12:30 sa rektorskie ze wzgledu jednak nie na debate, a na dzien sportu :D Tak czy inaczej kolosik z matmy trzeba bedzie przelozyc :D :D :D
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Mokotów
- Załóż własne grono tematyczne