SGH [9047]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Heej Mam do Was takie pytanie, doszły mnie wieści o rektorskich w srode od 10.30 do 12.30, a ja wtedy mam kolosa z matmy. Czy jest możliwośc, że kobieta zrobi tylko tym co maja na 8, a nam póxniej, czy kaze nam wszystkim przyjśc na 8. Nie chcę do niej pisąc, bo neidawno wróciłe z Austarlii i może nie wie, o rektorskich, a tak to ytlko bym zasugerwał rozwiązanie.

Z góry dzieki na pomoc
  • Anonim

A z kim masz tą matmę? O rektorskich nie słyszałem...
  • Anonim

Rektorskie? W środę? A z jakiej okazji?
  • Aga

w środe sa godziny rektorskie z okazjo dnia sportu:)
  • Anonim

matme ma z nieposkromoną dr Elżbietą Getke- Wilczyńska (od prof. Dorosiewicza)
  • _diana_

czy to aby pewne z tymi rektorskimi???
    eh, byloby cudnie...
    :D
  • Monika

no pewnie ze by bylo cudnie, ale czemu takie glupie godziny?
  • Paweł

jaki rektor takie i godziny... ; )
  • ewa er

hmmm no ja tam uwazam ze poki co to mamy rewelacyjnego rektora..
    zobaczymy co nam sie nowego wykluje:))
  • Anonim

Boże - znowu mi się kolokwium obsunie <ściana>
  • Kamil

Rektorskie....czyzby cwiczen z ZS nie miałbym mieć.....ho ho to juz 5 tydzien :D
  • machy

nie wiem jak jest teraz, ale bylem u niej 2 lata temu i babka byla beznadziejna po prostu, jak przyszlo do egzaminu, to nasze 2 grupy wypadly fatalnie, bo nijak to sie mialo co do egzaminu standaryzowanego w ramach wykladowcy. zdalo lacznie 8 osob ( na troje), wiec pododawala wszystkim punty, tak ze polowe przepuscila. reszta pisala II termin, jako niemalze jedyni u tego wykladowcy.

a potem to mialo konsekwencje na stacie, ekonometrii i makro i mikro

never ever

M.
  • machy

to bylo oczywiscie odnosnie getke...
  • michas

z powodu symultany szachowej, pokazu zespołu folklorystycznego i turnieju siłacza (chociaż to ostatnie styka :D)
  • Pat

Ja slyszalam, ze rektorskie mialy byc ewenrulanie w srode z powodu debaty wyborczej, ale zdaje sie, ze to za mala wymowka zeby od razu rektorskie robic, wiec ta plotka sie powoli dementuje.
    Osobiscie dla mnie debata jest tak istotnym wydarzeniem,ze koniecznie powinni olosic rektorskie! Zwlaszcza ze mam kolosa z matmy dokladnie w tych godzinach :D :D :D
  • Anonim

zadnych rektorskich! uczyc sie!
    (ja w tym czasie nie mam zajec :D )
  • Szuwar

rektorskie powinny być przez całą środę:))))
  • Pat

Na 100% w srode od 10:45 do 12:30 sa rektorskie ze wzgledu jednak nie na debate, a na dzien sportu :D Tak czy inaczej kolosik z matmy trzeba bedzie przelozyc :D :D :D
| |

Wielka Różowa Szkoła Główna Handlowa

Szkoła Główna Handlowa w Warszawie

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (6)