-
Anonim
pilnie poszukuje skryptu z histy od prof.grzelonskiego na drugi semestr. ewentualnie moga byc notatki-cokolwiek. znajdzie sie jakas dobra dusza co pomoze? -
Niepoprawny optymista/psycho
O no też sie pisze na to :D
kiedy egzaminy wogóle ? dawno nie byłem na wykładnie :> -
Anonim
Skrypt (czyjes notatki ladnie napisane pod 'zagadnienia egzaminacyjne')mozna kupic w alpinusie :) jakies niecale 4 zl kosztuje. Zerowki sa 6, 12 i 17 maja w katedrze -
Anonim
super :) thx za info. W takim razie jutro kierunek alpinus. Ja nie bylam na ani jednym wykladzie ani w tym ani w tamtym semestrze ale jak widac nie musialam:) -
-
jakby ktoś jeszcze byl w potrzebie to mam jakies notatki i xerowki od Grzelonskiego - tyle ze z przed 2 lat...
egzamin - jesli bedzie pisemny to zdacie bez problemu:)
-
Katrin ♥
-
mj
elo
podobno 17 maja nie ma tej zerowki bo grzelonski gdzies wyjezdza - wie cos ktos o tym?!?! -
mj
elo
podobno 17 maja nie ma tej zerowki bo grzelonski gdzies wyjezdza - wie cos ktos o tym?!?! -
alicja
-
wojtoonio
ja tez takie ploty slyszalem, Pan Bodzio gdzies wyjezdza, w jakas delegacje albo jest gdzies ponoc zaproszony i zerowka ma byc przelozona, ale info w dizekanacie i samej katedrze (na tablicy brak) :/
zreszta slyszalem inna plote ze tak naprawde to historie jeszcze na tydzien przed examem w czerwcu zdawac mozna- tak ponoc bylo:] -
alicja
gadalam dzis z Bodziem i powiedział ze zerowki nie odwołuje... a wiec chyba trzeba bedzie zajrzec do tej histy w weekend..(( -
Anonim
Jeżeli chodzi o samą zerówkę - proponuję się obryć z dyskusji CUPowskiej i rolnictwa za Gierka (i generalnie rolnictwa w Polsce). Dzisiaj rano to były jego ulubione tematy... -
Majja
W zeszłym roku każdy właściwie dostawał jedno pytanie z jakieś organizacji międzynarodowej, mi się trafiło Bretton Woods, pytał też o UNRRA, RWPG itp. Czy w tym roku też tak jest, nie wiem. Teraz też ludzie stoja od 8 rano w kolejce na popołudniowy egzamin? -
sowtes
potwierdzam! w zeszłym roku szczególnie lubował się właśnie w breton woods. ja dostałem jeszcze pytanie z daty powstania chin i konfliktów koreańskich. plus cykle gospodarcze w prl (łatwe). czwóreczka
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Mokotów
- Załóż własne grono tematyczne