SGH [9047]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

pilnie poszukuje skryptu z histy od prof.grzelonskiego na drugi semestr. ewentualnie moga byc notatki-cokolwiek. znajdzie sie jakas dobra dusza co pomoze?
  • Niepoprawny optymista/psycho

O no też sie pisze na to :D
    kiedy egzaminy wogóle ? dawno nie byłem na wykładnie :>
  • Anonim

Skrypt (czyjes notatki ladnie napisane pod 'zagadnienia egzaminacyjne')mozna kupic w alpinusie :) jakies niecale 4 zl kosztuje. Zerowki sa 6, 12 i 17 maja w katedrze
  • Anonim

super :) thx za info. W takim razie jutro kierunek alpinus. Ja nie bylam na ani jednym wykladzie ani w tym ani w tamtym semestrze ale jak widac nie musialam:)
  • blueberry

jakby ktoś jeszcze byl w potrzebie to mam jakies notatki i xerowki od Grzelonskiego - tyle ze z przed 2 lat...
    egzamin - jesli bedzie pisemny to zdacie bez problemu:)
  • Katrin ♥

Heheh, tym razem pisemny... a na notatki to się z chęcią piszę :)
  • mj

elo

podobno 17 maja nie ma tej zerowki bo grzelonski gdzies wyjezdza - wie cos ktos o tym?!?!
  • mj

elo

podobno 17 maja nie ma tej zerowki bo grzelonski gdzies wyjezdza - wie cos ktos o tym?!?!
  • alicja

jak to nie ma tej zerowki?? a jestes pewny?
  • wojtoonio

ja tez takie ploty slyszalem, Pan Bodzio gdzies wyjezdza, w jakas delegacje albo jest gdzies ponoc zaproszony i zerowka ma byc przelozona, ale info w dizekanacie i samej katedrze (na tablicy brak) :/

zreszta slyszalem inna plote ze tak naprawde to historie jeszcze na tydzien przed examem w czerwcu zdawac mozna- tak ponoc bylo:]
  • alicja

gadalam dzis z Bodziem i powiedział ze zerowki nie odwołuje... a wiec chyba trzeba bedzie zajrzec do tej histy w weekend..((
  • Anonim

Jeżeli chodzi o samą zerówkę - proponuję się obryć z dyskusji CUPowskiej i rolnictwa za Gierka (i generalnie rolnictwa w Polsce). Dzisiaj rano to były jego ulubione tematy...
  • Majja

W zeszłym roku każdy właściwie dostawał jedno pytanie z jakieś organizacji międzynarodowej, mi się trafiło Bretton Woods, pytał też o UNRRA, RWPG itp. Czy w tym roku też tak jest, nie wiem. Teraz też ludzie stoja od 8 rano w kolejce na popołudniowy egzamin?
  • sowtes

potwierdzam! w zeszłym roku szczególnie lubował się właśnie w breton woods. ja dostałem jeszcze pytanie z daty powstania chin i konfliktów koreańskich. plus cykle gospodarcze w prl (łatwe). czwóreczka
| |

Wielka Różowa Szkoła Główna Handlowa

Szkoła Główna Handlowa w Warszawie

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (6)