-
m
Mam pytanko. Z WD zniknęła zakładka mówiąca o tym, kiedy jest 2 etap wyborów deklaracyjnych. Czy ktoś coś wie na ten temat? Mi się tak zdawało, że nasz kochany WD zaplanował wybory na 22.01 właśnie. Mam nadzieję, że mi się po prostu przywidziało :) -
Basia
Szukajcie a znajdziecie:)
http://www.sgh.waw.pl/ksztalcenie/s...
Niestety faktycznie od 22.01 się zaczynają:/ -
m
-
Anonim
i co z tym drugim etapem?już jest 22 stycznia a u mnie nie pojawiły się żadne dodatkowe zakładki... -
-
balaclava
-
pilcu
teraz wszystkie tęgie głowy informatyczne SGH sprawdzają nasze referaty z Informatyki Gospodarczej, więc nie ma odważnych żeby uruchomić system :) -
vegx
Może się rozmyślili... Mało to razy już bywało, że z powodów technicznych opóźniano/przekładano/wydłużan o deklaracje? -
m
-
Wussy
Dali dupy znowu z tymi srednimi, wiec mysle ze zanim to naprawia, to drugi etap moze sie spooooro opoznic. -
vegx
Coś się dzieje, jakieś "postępy"...
Parse error: syntax error, unexpected '}' in/ filer/albs/menuslld.php3 on line 38 -
Kamil
no właśnie przecież ciągle średnie są złe. mam tylko nadzieję że 2 etap nie wypadnie w ferie.... bo dużo osób wyjeżdża na narty. -
joker
spoko, obstawiam ze jeszcze przed zachodem slonca system bedzie dzialal. zobaczycie -
Anonim
-
Anonim
to kwestia najwyżej godziny skoro już majstrują i grzebią w systemie :D -
Anonim
-
Anonim
-
-
kahuha
-
Anonim