Shopping [7587]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

z kim najbardziej lubicie chodzić na zakupy i z kim najczęściej ??
  • Mæŷëvșĸŷ

samemu.
  • po

Z siostrą, kumpelą lub starszą:)
  • James

A ja sam, lub z dziewczyną:)
  • sQ.

sama :p
  • Anonim

aby nie z moją mamą
    za wolno chodzi:)
  • Mæŷëvșĸŷ

ja mam zawsze gadanie jak ide z mama ze brzydkie, ze za drogie itd. itd. wiec wole chodzic sam i ukrywac potem paragony.; )
  • P a u l i n a

oczywiście że sama .
  • zuzia.

z przyjaciołka, koleżanką albo sama.... w sumie to samemu nie jest tak zle bo mozna ile sie chce siedziec w danym sklepie i wchodzić do sklepow ktore sie lubi tez nie kieruje sie czyimś zdaniem.... ale wiadomo ze z kimś zawsze weselej :D
  • Angelika.

a ja z moja kochaniutka Gusia :)) potem starsza siorka :) jest zajebiscie moge godzinami chodzic po sklepach :)))
  • Pati

Z mamą lub kumpela
  • Anonim

tak jak wyżej... z mamą, przyjaciółką lub siostrzyczką :) :D
  • •●ღ Ewelka ღ●•

Z przyjaciółką mamą albo starsza siostra ale najbardziej lubię z moim chłopakiem...:)
  • Anonim

sama. wtedy wchodze tam gdzie chce, nikt nie krytykuje tego co kupuje i jest fajnie :] ewentualnie z mamą bo z nią zawsze wiecej kupuje; D
  • Marcelka

zawsze prawie z mamą a to dlatego że
    1. zawsze więcej mozna wyciągnąć
    2. świetnie mi zawsze doradzi bo sama sie ubiera "młodzieżowo" tak jak ja; )
  • Anonim

z chłopakiem. najlepiej doradzi i nigdy nie narzeka :) warunek jeden: ja też musze mu pomagać z zakupach.... :)
  • Agata

z siostra lub z kumpela :P
  • Anonim

*z kolerzanka/przyjaciolka
    *bardzo zadko z mama
  • Anonim

samemu :)
    wkurza mnie,jak cos mi sie podoba a osoba ktora mi towarzysyz rzuci slowo krytki bo odbiera mi to checi na kupno danej rzeczy; P
  • Agyt. <;

z przyjaciolka tylko i wylacznie; D
| |

Dla tych, których hobby to maniakalne robienie zakupów. Dla tych, którzy nie mogą wytrzymać tyg...

Fotki

Miejsca grona (0)