-
Kasia.
Przeszukałam całe grono i takowego tematu nie znalazłam; ) Interesuje mnie wasze zdanie... Jakie torby? sportowe? eleganckie? Mnie osobiście podobają się takie duże, sportowe nike albo puma oraz płócienne, coś w stylu "I'm not a plastic bag" Anyi Hindmarch. -
wika
hmm..
ja mam pewne 'fazy' na torby.
teraz przyczepilam sie do mojej czarnej, lakierowanej, pikowanej z Zary.
w ogóle torebki chyba najczęściej kupuje.
moja kolekcja szacuje sie na ok. 20 egzemplarzy :P
haha. -
Julia
Też mi się podoba ta Plastic Bag.
Lubię duże torby, lakierowane, złote, srebrne, tylko, że takowej żadnej nie mam XD
Jestem w trakcie poszukiwań.
Mam dużo plecaków, toreb na ramię czyli raczej sportowych.
A teraz chcę coś eleganckiego ^^ -
Kaj <3
moja moja ulubiona od jakiegos czasu to wielka czarno brazowa poodlebag <3 na zime to taka mala burtona na ramie, na lato moja ukochana to pleciona z turkusowego czegos (nie plastiku) ze srebrnym uchem w ksztalcie serca, cudna:) oporcz tego wygrzebana w lumpexie za 15zł czarna lakierowana torebka na dlugim pasku i skorzane torby benettona:)
-
-
Julia
-
Kaj <3
-
Julia
-
a l
moje ulubione to też te duże lakierowane, mam jedną w kolorze czerwonym; i dwie małe na długim pasku wygrzebane w lumpeksie za 5 złotych (jedna brązowa, druga żółta). -
Mała Czarna
ja sportowa mam tylko jedna...zdecydowanie bardziej lubie eleganckie ale torba musi byc wieeeellllka:D jesli male to tylko te o fasonie"jamnika" -
Anonim
ja mam trzy torby.
dwie sportowe i jedną taką bardziej elegancką :)
ale wolę sportowe:)
ostatnio kupiłam sobie taką fajna pumy z zamknięciem na takie dwa wielkie supły :D
super to wyglada. -
Barbara
Ja bez bicia się przyznaję, że mam równo 30 toreb...Wiem, okropnie dużo i aż trudno w to uwierzyć...Sama nie mogłam, ale ostatnio robiłam remanent, dwie wyrzuciłam, bo były w strasznym stanie O_o -
ania.
ja mam 8 ale w zasadzie nosze 2 z nich x) żółciutką i moja ukochana czarną dużą torbę, z którą nigdy sie nie rozstanę :P -
Anonim
Ahh torby moja miłość :*; ] Osobiście preferuje te bardziej eleganckie :) -
z
ja mam materiałową taką zwykłą.
taką prostokątną czerwoną,materiałową.
i moją ukochaną dużą. czerwoną w paski; ]
i inne jakieś mniejsze z których korzystam czasami. -
Anonim
-
.•°.Kasia. •°.
Lubie elegancje i duże to podstawa.Narazie szukam ale narazie nic nie znalazłam:/ -
sebek
ja nosze zwykłe torby na jedno ramie,sportowe.
chociaż nie raz mijam facetów z torbami jak dla kobiet. -
wika
haa. ja ostatnio widzialam takiego.
oczywiscie zlote tarasy-lans. rurki. nike na rzepy. polo lacoste.
i mial torbe taka czerwoną z kokardką w kropki. xD
sama bym taką nie wzgardzila ! -
wika
ale ogolnie wole facetow z torbami.
tylko takimi bardziej 'męskimi'. :) -
Kaj <3