-
Anonim
Chce sie zapisać z moją przyjaśółką gdzieś na siatkówke ale pytanie gdzie??;/;/dawajće propozycje(tylko w Wa-wie:)) -
Anonim
-
Anonim
odradzam mdk dla dziewczyn.. grałam i poznalam.... zwlaszcza naborówke... -
Anonim
-
-
Claudi vel.Puszek
-
Claudi vel.Puszek
-
A ?! <3
Co do tego klubu..
jest moze jakis na Żoliborzu albo młocinach, albo bielanach < :P > xD ? -
Anonim
-
Skałcik..
-
Anonim
oo wreszcie ktoś odpisał;) dziękuje Ci bardzo..
no w sumie to ja grać umiem..grałam rok w klubie
no ale dzieki;)
-
Anonim
w Wawrze powstał mały klubik, króry dopiero sie rozwija. treningi prowadzone sa przez Adama Zawiślaka (obecnego trenera reprezentacji niepełnosprawnych) zainteresowanych prosze o pisanie do mnie:) zapraszam:D -
Milena
-
Anonim
a ktoś z Was może wie czy od września jest jakiś nabór..? albo poprostu miejsca ?
bo chciałabym od września raczej zacząć:)
-
Anonim
Nie ma raczej naborów :]. Już masz tyle lat że nabór dla ciebie był jakiś czas temu :]. Jak trenowałas w klubie rok i prezentujesz dobry poziom to idziesz na trening rozmawiasz z ternerem i tyle. A jak jestes za słaba to trener ci podziekuje i tyle. -
Anonim
-
Anonim
Słyszałam, że w środe zaczynają się eliminacje... tylko nie pamiętam dokładnie gdzie... Żeby Wam nie skłamać hmmm... Coś z nazwą METRO. Musze się kumpli podpytać i jazdaaaa; ) Ja będe na 100% Pozdro -
Anonim
a czy Metro to przypadkiem TYLKO sekcja chłopców:]?
ja patrzyłam na ten klub i z tego co wiem..to tam tylko chłopcy grają... -
Anonim
>ol; ) :* napisała:
>a czy Metro to przypadkiem TYLKO sekcja
>chłopców:]?
>ja patrzyłam na ten klub i z tego co wiem..to tam tylko
>chłopcy grają...
--> nie koniecznie... zresztą dzisiaj się do końca podpytam :PP Niom ale są sekcje dziewcząt, heh już się pogubiłam... ide, pogadam z nimi, wróce wieczorkiem i Wam wszystko powiem; ) Buźka =* -
Anonim
-
Anonim
>ol; ) :* napisała:
>Dzięki;) bede wdzięczna za informaacje:):*
nom i okazało się, że niestety masz racje:( całą moją ekipą przenosimy się na Wole (tam jest dla obu płci). Wiem tylko, że są 3-y grupy, w zależności od rocznika. Ponoć w METRO patrzą na styl i taktyke, natomiast na Woli już masz + za wzrost.... a dalej to poleci... jutro jade, więc później opowiem; )