-
Anonim
szukam klubu siatkarskiego w Warszawie rocznik 94... możecie jakoś pomóc? wcześniej nie trenowałam ale bardzo mi zależy:) -
Oliwia
ja ide do LO im. gen. Sowinskiego, ktory wspolpracuje czy cos takiego z MOS Wola, tez bym chcial sprobowac; ) jak czytalam o tym klubie to wydaje sie spoko -
DOMAŃSKA.
-
Oliwia
znaczy narazie to ja ide do szkoly, ktora współpracuje z MOS WOLA, a czy sie dostane to nie wiem. Ja ide pierwszej liceum, wiec na poczatek sprobuje w szkolnej reprezentacji, moze w drugim semestrze, nie wiem jeszcze -
-
Michał
-
Ala
Szukam klubu w częstochowie. Mam 16 lat i 159 cm wzrostu ale bardzo dobrze mi idzie na pozycji libero, i chcialam sie zapytac czy nie jest za pozno na zapisanie sie do jakiegos klubu?? -
Koper22
"Uczniowski Klub Sportowy Victoria Józefów poszukuje zawodników na wszystkie pozycje. Na sezon 2011/2012. Klub ma za sobą występy w 4 Lidze Mazowieckiej i w Turniejach. Celem naszego klubu w nadchodzącym sezonie jest awans do III ligi."
Kontakt:
Wiadomości Prywatne.
gg: 7135066 -
.-*'FzR'*-.
Chcialbym zapytac o opinie druzyny Gwardia Legionowo, chce tam trenowac bo jedynie tam mam blisko a musze zrobic cos ze swoja kariera... od kilku lat jestem samoukiem i przydaloby sie wreszcie sprobowac interesuje mnie gra na libero, przyjeciu i ataku problem w tym ze wzrost to jedynie 185, 310 w ataku, 291 w bloku. Macie jakies propozycje ewentualnie? tak zeby byl latwy dojazd z okolic Serocka/Legionowa moze to byc Warszawa, Nieporet, NDM... itp -
Marcin Grzymkowski
W tym roku Akademia Siatkówki Łomianki planuje uruchomić sekcję żeńską. Chętnych proszę o kontakt pod numerem telefonu 604-551-398 lub email: mgrzymkowski@gmail.com. Zgłoszenia do końca września.
Pozdrawiam,
Marcin Grzymkowski -
Kamila Gutkowska
Witam.
Szukam klubu, gdzie mogłabym rozwijać sie i nauczyc sie siatkówki na wysokim poziome. Musze przyznac, że jestem samoukiem i niestety nie grałam nigdy w żadnym klubie, gdyż pochodze z małej miejscowości i nie miałam po prostu możliwości, by trenowac "zawodowo". Zaczynam studia na Politechnice Warszawskiej i jestem w stanie dołozyć wszelkich starań zeby dostać sie do AZS-u, ale z brakiem doświadcznia bardzo w to wątpie, stąd pytanie co moge poczynic ze swoim losem? Najbardziej interesuje mnie pozycja atakującej i przyjmującej.
Rocznik '92.
-
MARTECZKA HER
Hej,
chętnie dołączę do drożyny. Czy ktoś potrzebuje gracza????
pozdrawiam
-
Hubert
Witam!
Szukam klubu siatkarski w Warszawie. Jakie kluby polecacie? Gram zawodowo, wieloletni staż w siatkówce i szukam porządnej klubu siatkarskiej. Wymieńcie kluby siatkarskie. Oczywiście też muszę dopatrzeć dojazdy do celu.
Pozdr. :) -
Karol Filip
Witam.
Szukam klubu w małopolsce cos bliżej Nowego Sącza. Od 3 lat nie gram w klubie bo zajalem sie szkola i tegoroczna matura. Szukam klubu by móc powrócic do dawnej formy i grac na pozycji rozgrywajacego badz przyjmujacego. Mam 181 cm wzrostu i 20 lat. Zainteresowanych prosze o kontakt : gg 8770254.
Pozdrawiam.