Siatkówka [17805]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Wątek dla młodych siatkarzy i nie tylko, ale o nich;P można mówić z jakiego się jest klubu z jakiej kategorii rocznikowej itp..

Ja jestm z MKS Żyrardów i jestem pierwszy rok kadetem.. jak dotąd nie mieliśmy większych sukcesów ale ten rocznik 91 szykuje nam się niezły;D w przyszłym sezonie oczywiście;)
  • Sawiola

Ja też rocznik '91 ale nie gram w żadnum klubie bo narazie nie mam w jakim bo do Żyrardowa mam za daleko:) Ale w czwartek mam zawody w szkole, ciekawe jak pojdzie....
  • Anonim

Powodzenia młoda damo
  • zołza

a ja chciałam sie do mos wola zapisac ale jakos sie boje bo za słaba jestem; / ehhh wiec pozostaje mi szkolna liga :)
  • Sawiola

>End of all Hope napisał
    >Powodzenia młoda damo

nie dziekuje zeby nie zapeszyc:)
  • HaRdCoRe

a ja gram sobie dla siebie a poza tym troszke dla mojej uczelni :):):) i nie bede sie chwalic ile lat mam pilke do siatki w dloniach bo to u mnie troche z pokolenia na pokolenie przechodzi...he he jestem w pilce do siatki urodzona tak mozna powiedziec :D:D:D
  • HaRdCoRe

a odpowiadam akurat na ten temat no bo kurcze...mloda jestem :D:D:D
  • kachaa=)

ja do żadnego klubu nie należę (:/) ale bardzo lubię grać w siatkówce i mam zamiar się gdzieś zapisać...:)
  • malwa

No może ja do najmłodszych nie należę ale gram od małego
    Grałam w Mks Olimp Mińsk Maz. Potem W Liceum Lks Tęcza z paroma sukcesami.Obecnie uczeszczam tam na treningi lecz póki co nie gram w żadnym zespole.Ale są pewne plany...nie zapeszac....
  • Anonim

jutro u mnie zaczynaja się zawody dzielnicowe =) zobaczymy jak pójdzie
    ostatnim razem przeszliśmy ale pierwszy warszawski mecz przegraliśmy; / =)
  • Anonim

młodzi siatkarze nie poddawac sie tylko trenowac ja w waszym wieku zaszedłem daleko a jestem niewiele starszy od WAS
  • :)

MKS MDK WARSZAWA
  • malwa

Mati dzięki za pocieche:-)
  • .mαrtuśκα

Heh...;) Ja to dopiero początkująca jestem... Na razie chodzę na szkolne treningi... Ale bardziej dla jakiejś rozrywki niż na zawodowstwo... Z moimi zaciachami, to nie ma co marzyć o czymś poważniejszym... Na razie:)
  • Anonim

jA Rocznik 93 i gram w UKS JEDYNKA
    P.S - nie wiecie czy gdzieś w wawie nie będzie w najbliższym czasie żadnego turnieju dla mojego rocznika ?
  • Anonim

:) :P
  • Anonim

:) uwielbiam grać w siatkówkę, 20 mam zawody i juz nie moge się doczekąc:P hymm lewy atak; D to jest to :) trzymajcie kciuki :*
  • .mαrtuśκα

Okiej:))
  • Anonim

Kocham siatkę!!!! Ciekawe gdzie w Warszawie są sale treningowe...
  • Anonim

Mmm kocham kocham kocham ten sport; ):) Skończyła mi się teraz liga szkolna i nie mam co robić; (
| |

Największe grono skupiające miłośników siatkówki. Zapraszamy do dyskusji.

Fotki

Miejsca grona (3)