Siatkówka [17805]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • .mαrtuśκα

Piszcie wszystko na temat tej drużyny:
    Co o niej sądzicie?
    Czy ma szanse na wysokie miejsce w tabeli PLS?
    Którzy siatkarze z tej ekipy są najbardziej wartościowi..?
    :))
  • Anonim

życzę im jaknajlepiej i mam w sercu dużo ciepła bo reprezentują moje miasto. Co można powiedzieć o nic? Mają duży potencjał, duże możliwości. W tym sezonie mają szanse na miejsca 4-6 ale w przyszłości... kto wie
  • .mαrtuśκα

Heh...teraz jeśli wezmą się ostro do roboty... Mają szansę na 6-5 miejsce:) Trzymam kciuki... moćno:)
  • Paulina

no dzisiaj nie popisali!niecale 1,5h i juz trzeba bylo z hali wychodzic:( nic ciekawego nie pokazali ale mam nadzieje ze sie jakos odbuduja!
  • Maciej™

absolutnie sie nie zgodze ze nic nie pokazali!!!! przegrali z o wiele lepsza druzyna i tyle!! byly ataki, bloki, duzo asów serwisowych, szczegolnie Królik:) sie w tym elemencie pokazał ale i Siebeck tez. trafili na dobrze dysponowany jastrzebski wegiel i mocnych nie ma na ich gre w takim momencie.
  • .mαrtuśκα

Kurczę... Ten mecz to całkowita porażka... a wiele razy już było blisko wygrania chociażby jednego seta...:/ Cóż...nie wyszło...
    A następny mecz z Olsztynem... I ciężko będzie o jakikolowiek "rewanżyk"... Wiem że nie wygrają tego meczu (chociaż bym bardzo chciała)... ale niech chociaż zdobędą jednego punkta...:)
    Mam taką nadzieję;) I trzymam kciuki:)
  • Anonim

Jeśli chodzi o ich mecz z Olsztynem to jestem rozdarta, ponieważ od dawna jestem fanką Zagumnego i zawsze kibicuje jego zespołowi, z drugiej strony jako rodowita Warszawianka kibicuje swojej drużynie. A mecz z Jastrzębiem? Aż żal było patrzeć jak przegrywają, choć grali nieźle. Mieli szansę na wygraną, niezapominajmy że już raz pokonali zespół z "wielkiej czwórki" - Częstochowę :) Trzymam mocno za nich mocno kciuki
  • Ania

> Kurczę... Ten mecz to całkowita porażka... a wiele razy już było blisko wygrania chociażby jednego seta...:/

Nie przesadzajmy z tą całkowitą porażką. Fakt, że przegrali do zera, ale grali dobrze. Trafili po prostu na zbyt silny dla nich tego dnia Jastrzębski Węgiel.

Wprawdzie to marne pocieszenie, gdy przegrywa się po niezłej grze, ale moim zdaniem ich postawa dobrze rokuje przed następnymi meczami...
  • Mania

A ja sie nie zgadzam ze JW zagralo tak super, byli do ogrania. Zadecydowalo slabe przyjecie i skutecznosc w ataku a szczegolnie w kontrach :/ gdyby nie to mogloby byc ciekawiej a i wynik inny. Nie wiem co sie stalo, ale zagrali slabo - poprostu. :/
  • .mαrtuśκα

Mam nadzieję, że teraz podczas meczu z Olsztynem pokażą coś więcej...i chociaż jednego punkta zdobędą:) Tylko szkoda że nie będą tego meczu w TV transmitować:( buuuu:|
  • Anonim

Niestety w tym jedynym wydaku życzę aby przegrali, ale 3:1. Moje serce jest w rozterce, ale Olsztyn gra o wysaką stawkę, zwłaszcza że porażce Skry z Jastrzębiem ma sznsę zająć fotel lidera (jest to b. możliwe). Wydaje mi się że przy takiej grze i takich ambicjach mają szansę utrzymać się w lidze a potem powalczyć w play-offach o dobrą pozycję
  • Anonim

Gdyby nie kontuzje...; )
    Niestety, do chwili kiedy Chudik nie zacznie grac na swoim poziomie, nie widze wielkich możliwości. Łomacz i Drabkowski rzadko grają środkiem.

Ale poza tym, jest nadzieja w narodzie. Fajna drużyna. No i przede wszystkim nasza; )
  • Mania

>~Martuś... napisała:
    >Mam nadzieję, że teraz podczas meczu z Olsztynem pokażą
    >coś więcej...i chociaż jednego punkta zdobędą:) Tylko
    >szkoda że nie będą tego meczu w TV transmitować:(
    >buuuu:|

bedzie w tv mecz z Olsztyna - na tv4 :)

ja tam jade i bede ich mocno dopingowac aby PW wygralo!!
  • Pandzia

wygraja 3:1:D
  • agnieszka

Musza wygrac albo chociaz urwac jeden punkt; )
  • .mαrtuśκα

>Mania napisała:
    >bedzie w tv mecz z Olsztyna - na tv4 :)
    >

Aaa...bo ten mecz w piątek ma być..;) A ja myślałam że w środę... I dlatego mówiłam, że transmisji nie będzie:P
    Oczywiście...piątkowy wieczór mam już zarezerwowany:) AZS PW rlz:D
  • Paulina

hehehe a jak wam sie podobaja cheerleaderki Politechniki:>??
  • Pandzia

przepraszam ale nie podobaja... moglyby stroje miec inne
  • Cz.

A ktoś się wybiera na mecz w środę (21.03) z Częstochową?
  • Pandzia

wybierac to sie wybieram tylko nie wiem czy w ostatniej chwili jak zawsze plany sie nie zmienia:/
| |

Największe grono skupiające miłośników siatkówki. Zapraszamy do dyskusji.

Fotki

Miejsca grona (3)