Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • art1970

Powiem Wam jedno. Wszystkie te kontuzje stawów skokowych to pestka przy jakiejkolwiek kontuzji stawu kolanowego. Ten staw jest tak skomplikowany, ze jakakolwiek kontuzja powoduje zmiany niestety nieodwracalne :(
  • Anonim

dajcie mu piwo bo dobrze gada, wiadomo ze oslabiona kostka jest bardzie podatna, ale z kolanem jak z zona, jak jest dobra kobieta to jest dobrze, jak slaba to ma sie przesrane do konca.
  • DOMAŃSKA.

Haha :]. Z kolanami też mam problemy, ale to przez wysiłek - za dużo trenowałam, za bardzo chciałam. Teraz nie bd się ograniczała na w-f. : ] Bo za dużo wysiłku wzięłam na swoje stawy, szybko rosnę i to też jest problem.
  • Anonim

ciekawe gdzie tak zawzięcie ćwiczyłaś...

na temat treningów tez trzeba mieć jakąś wiedzę, bez niej można sobie krzywde zrobić ..
  • қαsiα.

skręcona kostka. :D
  • Gapcio; D

Witam wszystkich. Mam takie pytanko:1 lipca złamałem V kość śródstopia bez przemieszczenia , standardowo noga 4 tygodnie w gipsie po kolano. Ile trwa powrót nogi do pełnej sprawności i kiedy będe mógł wrócić do siatkówki? z góry dzięki za odpowiedź i pozdrawiam;)
  • Te! Rozgrywający!?

Hmy... wypadniecie dysku do tylu i na lewa strone; ) drętwienie, mrowienie nogi. Ale na szczescie lekkie :) Musze spac na walku, siedziec z walkiem i wszyyystko na prosto; ) Narazie ciagnie mi sie to od...hmy... poczatku kwietnia :) Zaczelo sie uderzajac sie dupą o plotek, a rozwinelo sie na 5 setowym meczu; ) zszedlem wpół zgięty; D
    Pozdrawiam wszystkich kontuzjowanych i życze szybkiego powrotu do siatkówki; )
  • .-*'FzR'*-.

To i ja cos dorzuce :P

Jak kazdy chyba skrecona kostka 3 stropnia :) - wyleczone :P
    Kontuzja stawu barkowego - w trakcie leczenia
    Kontuzja lewego biodra - w trakcie leczenia

Oczywiscie gram dalej gdyz ten bol nie jest na tyle straszny aby przerwac gre jednak jest uciazliwy :/

Pozdrawiam wszystkich siatkarzy a szczegolnie siatkarki <lizus> xD
  • Paweł

>.-*'FzR'*-. napisał

>Oczywiscie gram dalej gdyz ten bol nie jest na tyle straszny
    >aby przerwac gre jednak jest uciazliwy :/

><lizus> xD

To zapisz się do lekarza - może będziesz miał termin zanim Cię przyjmą na ostry dyżurze bez czekania; )

To taki brutalny żart :P Oby nic się nie stało.

Pozdrawiam
  • jaglar

Mam problem
    Gdy gram w siatkówkę na w-fie bądź w klubie mam lekki ból w kolanach jednak gdy chodzę (np dzisiaj do kościoła) ten ból się nasila. Moja rodzina mi mówi bym jadł dużo nabiału bo te moje bóle mogą być spowodowane szybkim wzrostem...A zapomniałem dodać gdy np po dłuższym spacerze odpocznę (20-40minut) Nie odczuwam takiego mocnego bólu
    Czekam na wasza opinię
    +sorki jak zły temat :P
  • Patrycja

też tak mam że mnie kolana bolą kiedy gram , ale jak chodze gdzieś to jest jeszcze gorzej i tak mi kolana sie przestawiają i musze jak 'nastawiać' a to cholernie boli , tez jestem ciekawa czemu tak ?
  • Dziełek™

Jedną z przyczyn może być choroba zwyrodnieniowa mówią na nią przyspieszonym zużyciem stawu kolanowego. Jest ona wynikiem wad rozwojowych stopy, nieprawidłowej postawy, płaskostopia, nadwagi itd:
  • siatkarz_16

Ja ten sezon miałem dwa razy skręcną kostkę, a dokładnmiej staw skokowy, prawy w grudniu '10, a w kwietniu lewy; (( Nic się nie poradzi, takie życie siatkarza;D kontuzje często się zdarzają
| |

Największe grono skupiające miłośników siatkówki. Zapraszamy do dyskusji.

Fotki

Miejsca grona (3)