-
aniaS
-
aniaS
-
Tomasz
-
aniaS
-
-
Anonim
-
Anonim
-
arturo.
moim zdaniem Guma może wrócić do Polski i grac w skrze. w wielu wywiadach odkąd pojechał do Grecji mówi ze trochę tęskni za Polską i zastanawia się nad powrotem... a co do reszty to proponowałbym skrze Zatorskiego, bo Gacek gra coraz gorzej... -
anka
Ja tam jak czytam z nim wywiady to zawsze jest tekst, że w Grecji nadal ciepło, że może chodzić w krótkich koszulkach jeszcze, że ma wszędzie blisko, klub raczej też wywiązuje się z umowy, owszem była mowa o tęsknocie za znajomymi, rodzinom i tekst o tych kibicach greckich ale ja tam nic nigdy nie przeczytałam o tym, że aby ma wrócić do Polski. Tym bardziej, że jego żona jest przecież w ciąży. -
Kipu
moim zdaniem skrze przydałby się pierre pujol na rozegraniu. Jest bardzo dobrym rozgrywającym i do tego jeszcze młody; ) -
..:::Maciuś:::..
francuski przyjmujący Samuele Tuia - b .ciekawy zawodnik , oraz rozgrywający reprezentacji Estonii z AZS UWM Olsztyn . -
Adam
W Skrze przydało by się zmienić nie zawodników tylko trenera! Porażka w LM i ledwo ledwo wygrali z Jastrzębiami. Ten facet nie potrafi chłopaków zmobilizować a na przerwach gada od rzeczy zamiast podrzucać pomysły na taktyczne rozegrania kilku kolejnych piłek. Swojemu poprzednikowi nie dorasta do pięt :)
Travica w Skrze za trenera i LM jest nasza :D -
salsoo.
czarnowski w zaksie ^^
a skrze to paru zawodników można by było jednak wywalić, ale trener przede wszystkim! -
Anonim
z tego co wyczytałam w jakims wywiadzie z Piechockim to potwierdził, że Nawrocki na pewno zostaje!! -
Dziubas
-
iwona
>salsoo. napisał
>czarnowski w zaksie ^^
>
Ja jednak wstrzymałabym się do oficjalnej informacji :)
-
Sobi
-
Sobi
-
iwona
>Olka. napisała:
> http://www.siatka.sport24.pl/news/s...
>
>co do Patryka.; )
To nadal nie jest oficjalna informacja :) -> źródło: inf własna, na każdym serwisie można znaleźć to samo, ja jednak czekam na info od samych zainteresowanych. -
Anonim
Skrze to by się przydał Lukas Tichacek, zdecydowanie jeden z najlepszych sypaczy w Europie, a przy tym dosyć młody.
A Nawrocki i tak zostanie... -
Dziubas
Wg. Onetu dzisiaj Świderski ma podpisać oficjalnie kontrakt z ZAKSĄ :)
|
|
Największe grono skupiające miłośników siatkówki. Zapraszamy do dyskusji.
Miejsca grona (3)
-
Spodek Aleja Wojciecha Korfantego, Katowice
-
AZS PW siedziba klubu Ludwika Waryńskiego, Warszawa
-
AZS PW Rotmistrza Witolda Pileckiego, Warszawa
- Dodaj miejsce