Siatkówka [17805]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • крудж

http://aktualnosci.siatka.org/pokaz...

Szykuje nam się bardzo ciekawa grupa. Brazylia+Polska+USA i zawsze groźny Soto z kolegami z Portoryko
  • zeroekran

Możliwe, że zespoły USA i Niemiec zostaną zamienione po to, aby w grupach A i B, na 4 zespoły, 2 były z Europy. Ale to i tak świetny układ. Kibice będą mogli obejrzeć w fazie grupowej kilka - miejmy nadzieję - świetnych spotkań z udziałem naszych siatkarzy.; ]
  • *Mary-Ann*

gdzie w tym roku będa sprzedawane bilety?? bo chyba w zeszłym była zmiana z ebiletu na coś innego... może coś wiecie?? no i kiedy mają wypuścić bilety???
    jakby na to nie patrzeć LŚ zbliża się wielkimi krokami!!!
  • Anonim

Witam, być może spóźniam się z odpowiedzią, ale bilety były do nabycia poprzez stronę ticketpro.pl
    oraz osobiście w punktach empik. Długo nie byłam aktywna na grono.pl stąd ten zapłon;)
    Udało mi się zdobyć bilety na Polska - USA w Łodzi oraz Polska - Brazylia w Spodku. Być może uda Ci się jeszcze coś wywalczyć :) Pozdrawiam
  • Marcepanowy Buziaczek

Pilnie kupię 2 bilety na mecz w ErgoArena Polska-Argentyna 8.07.2011.
    W grę wchodzą również bilety na półfinał lub finał. Jak by ktoś chciał odstąpić chętnie nabędę.
    Piszcie na e-meila gwyszynski@tggb.pl
  • Marcepanowy Buziaczek

Dodatkowo jako bonus oferuję transport ze stolicy na mecz, a po uzgodnieniu szczegółów możliwość również powrotu.
  • Sani

nie wiem jak wy, ale ja oglądając mecz Polska-Włochy mam ochotę wyć; >
    3 set 3:0 i Kubiak walący gdzieś w bandę...
  • Aga19

Od wczorajszego meczu Kurek jest moim mistrzem!!! Grał rewelacyjnie;)!
| |

Największe grono skupiające miłośników siatkówki. Zapraszamy do dyskusji.

Fotki

Miejsca grona (3)