-
http://aktualnosci.siatka.org/pokaz...
Szykuje nam się bardzo ciekawa grupa. Brazylia+Polska+USA i zawsze groźny Soto z kolegami z Portoryko -
zeroekran
Możliwe, że zespoły USA i Niemiec zostaną zamienione po to, aby w grupach A i B, na 4 zespoły, 2 były z Europy. Ale to i tak świetny układ. Kibice będą mogli obejrzeć w fazie grupowej kilka - miejmy nadzieję - świetnych spotkań z udziałem naszych siatkarzy.; ] -
*Mary-Ann*
gdzie w tym roku będa sprzedawane bilety?? bo chyba w zeszłym była zmiana z ebiletu na coś innego... może coś wiecie?? no i kiedy mają wypuścić bilety???
jakby na to nie patrzeć LŚ zbliża się wielkimi krokami!!! -
Anonim
Witam, być może spóźniam się z odpowiedzią, ale bilety były do nabycia poprzez stronę ticketpro.pl
oraz osobiście w punktach empik. Długo nie byłam aktywna na grono.pl stąd ten zapłon;)
Udało mi się zdobyć bilety na Polska - USA w Łodzi oraz Polska - Brazylia w Spodku. Być może uda Ci się jeszcze coś wywalczyć :) Pozdrawiam -
-
Marcepanowy Buziaczek
Pilnie kupię 2 bilety na mecz w ErgoArena Polska-Argentyna 8.07.2011.
W grę wchodzą również bilety na półfinał lub finał. Jak by ktoś chciał odstąpić chętnie nabędę.
Piszcie na e-meila gwyszynski@tggb.pl -
Marcepanowy Buziaczek
Dodatkowo jako bonus oferuję transport ze stolicy na mecz, a po uzgodnieniu szczegółów możliwość również powrotu. -
nie wiem jak wy, ale ja oglądając mecz Polska-Włochy mam ochotę wyć; >
3 set 3:0 i Kubiak walący gdzieś w bandę... -
Aga19
Od wczorajszego meczu Kurek jest moim mistrzem!!! Grał rewelacyjnie;)!