-
Paula18187
Jakie są wasze typowania ? :)
Gdańszczanie po roku przerwy wrócili do PlusLigi :) mam nadzieję, że tym razem Trefl Gdańsk lepiej się spisze :)
LOTOS TREFL GDAŃSK!!!!! :) -
rozczarowana
Już dzisiaj mecz SKRY z Treflem Gdańsk! Moim faworytem jest oczywiście Skra:D -
Jestem po meczu Polibudy z Delectą i niestety, ale AZS ma w tym roku skład drewna i papy. Rozgrywający jest denny, drużyna niezgrana. Jak na razie to widzę ich w roli dostarczyciela punktów.
-
rozczarowana
Pierwsze zwycięstwo Skry w tym sezonie! :P
Chociaż wcale tak łatwo nie przyszło, Gdańszczanie dzielnie się bronili, ale ostatecznie 3 pkt. padły łupem Skry. :D -
-
Widzę, że Jastrzębie polegnie w pucharach. Naprawdę w meczu z Polibudą spokojnie mógł być wynik w drugą stronę. Gdyby im AZS nie podarował ze 30 punktów po błedach to... Łasko mnie rozczarowuje jak na razie.
-
rozczarowana
Występ Łasko w pierwszym meczu to jakaś kompletna porażka. A tak się zarzekał że dzięki niemu zdołają wreszcie zdetronizować Skrę :D Jak na razie jest to mało prawdopodobne. -
Łasko z reprezentacji i Łasko z Jastrzębia to dwóch różnych graczy; >
-
rozczarowana
Skra poniosła swoją pierwszą porażkę. Ale moim zdaniem Zaksa zasłużyła na wygraną po prostu grali lepiej :( Mam nadzieję, że to tylko chwilowy kryzys Skry. -
Akurat byłam pewna zwycięstwa Zaksy, nawet na nią wygrałam; P
Skra i mecz z Resovią ma szansę przegrać, a przynajmniej zaliczyć 5 setów. -
Robin
>Sunny napisała:
>Łasko z reprezentacji i Łasko z Jastrzębia to dwóch
>różnych graczy; >
>
>
i teraz pytanie retoryczne..który jest który ? :P -
rozczarowana
>Sunny napisała:
>Akurat byłam pewna zwycięstwa Zaksy, nawet na nią
>wygrałam; P
>Skra i mecz z Resovią ma szansę przegrać, a przynajmniej
>zaliczyć 5 setów.
Tu akurat się zgodzę bo Skra jest w niezbyt dobrej formie i rywale grają bardzo dobrze, ale jak na wiernego kibica przystało wierzę w zwycięstwo Skry :D -
rozczarowana
Po niezbyt dobrej grze w Pluslidze Skra wygrywa mecz z VB Tours i zostaje liderem grupy Ligi Mistrzów:D niezmiernie mnie to cieszy :P