Siatkówka [17805]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Paula18187

Jakie są wasze typowania ? :)

Gdańszczanie po roku przerwy wrócili do PlusLigi :) mam nadzieję, że tym razem Trefl Gdańsk lepiej się spisze :)

LOTOS TREFL GDAŃSK!!!!! :)
  • rozczarowana

Już dzisiaj mecz SKRY z Treflem Gdańsk! Moim faworytem jest oczywiście Skra:D
  • Sani

Jestem po meczu Polibudy z Delectą i niestety, ale AZS ma w tym roku skład drewna i papy. Rozgrywający jest denny, drużyna niezgrana. Jak na razie to widzę ich w roli dostarczyciela punktów.
  • rozczarowana

Pierwsze zwycięstwo Skry w tym sezonie! :P
    Chociaż wcale tak łatwo nie przyszło, Gdańszczanie dzielnie się bronili, ale ostatecznie 3 pkt. padły łupem Skry. :D
  • Sani

Widzę, że Jastrzębie polegnie w pucharach. Naprawdę w meczu z Polibudą spokojnie mógł być wynik w drugą stronę. Gdyby im AZS nie podarował ze 30 punktów po błedach to... Łasko mnie rozczarowuje jak na razie.
  • rozczarowana

Występ Łasko w pierwszym meczu to jakaś kompletna porażka. A tak się zarzekał że dzięki niemu zdołają wreszcie zdetronizować Skrę :D Jak na razie jest to mało prawdopodobne.
  • Sani

Łasko z reprezentacji i Łasko z Jastrzębia to dwóch różnych graczy; >

• rozczarowana

Skra poniosła swoją pierwszą porażkę. Ale moim zdaniem Zaksa zasłużyła na wygraną po prostu grali lepiej :( Mam nadzieję, że to tylko chwilowy kryzys Skry.
  • Sani

Akurat byłam pewna zwycięstwa Zaksy, nawet na nią wygrałam; P
    Skra i mecz z Resovią ma szansę przegrać, a przynajmniej zaliczyć 5 setów.
  • Robin

>Sunny napisała:
    >Łasko z reprezentacji i Łasko z Jastrzębia to dwóch
    >różnych graczy; >
    >
    >

i teraz pytanie retoryczne..który jest który ? :P
  • rozczarowana

>Sunny napisała:
    >Akurat byłam pewna zwycięstwa Zaksy, nawet na nią
    >wygrałam; P
    >Skra i mecz z Resovią ma szansę przegrać, a przynajmniej
    >zaliczyć 5 setów.

Tu akurat się zgodzę bo Skra jest w niezbyt dobrej formie i rywale grają bardzo dobrze, ale jak na wiernego kibica przystało wierzę w zwycięstwo Skry :D
  • rozczarowana

Po niezbyt dobrej grze w Pluslidze Skra wygrywa mecz z VB Tours i zostaje liderem grupy Ligi Mistrzów:D niezmiernie mnie to cieszy :P
| |

Największe grono skupiające miłośników siatkówki. Zapraszamy do dyskusji.

Fotki

Miejsca grona (3)