-
(: AdaŚ :)
Temat założony aby powiedzieć innym o sposobach serwowania. Mam nadzieję, że i mi ktoś może pomóc :) -
Anonim
-
A to ci... :) Całkiem ciekawe :) Mam nadzieję że będzie więcej takich oryginalnych sposobów. :) czekam na inne raczej techniczne sposoby. -
Anonim
-
-
WoNsKy
-
Jasna sprawa że tak!! :) Tylko zadaje to pytanie aby poznać ciekawe style serwowania. -
Jacuś
Ja robię tak... staje tyłem do siatki. Robię skłon do przodu (nogi proste). Piłkę 3mam w lewej dłoni między nogami. Prawa uderzam a lewa puszcza u momencie uderzenia. Ot to; P -
Anonim
Te, Martyna, Ty bys lepiej na zajęcia przyszła, bo Cię dawno nie widziałam :P
a z tym łokciem to dlatego, że kiedyś znajomy w czasie gry namiętnie atakował.. barkiem i wszyscy byli za każdym razem tak zaskoczeni i rozbawieni, że nie byli w stanie podbić piłki. więc mi się skojarzyło. poza tym miałam o to pytanie na egzaminie i serwować można całą ręką, więc łokciem też, to czemu z tego nie skorzystać :D? -
Monika
-
Coraz to ciekawsze :) Skoro tak to ja wam powiem jak ja serwuje. Stoję tyłem do siatki, podrzucam piłkę na około 3m obracam się przez lewe ramię i uderzam z całej siły obrotowej prawą ręką a najlepiej w dolna część piłki. Spróbujcie efekt ekstra. Piłka ma taka rotacje że odebranie jest praktycznie niemożliwe. :) -
Anonim
-
No, no! Widzę, że mam to do czynienie ze specjalistą od siatkówki. :) -
Anonim
-
-
Anonim
-
Ja?? Nigdy!! Mam nadzieję, że dobrym sędzią jesteś. :) Tak na marginesie to rozmawiasz z najlepszym atakującym w gimnazjum :) Ale nadal czekam na techniczne sposoby serwowania aby powiększyć swa wiedzę. :) -
Anonim
widzę z Węgrowa.
to może kiedyś Ci posędziuję :]
już tam raz u Was byłam :P -
Anonim
>Tak na marginesie to rozmawiasz z najlepszym atakującym w
>gimnazjum :)
qrde mol... aż strach się bać:)
pozdro szejset
-
tak serio to nie nie miałem okazji zmienic miejscowości, ale jestem z okolic, a dokładniej z Żeleźnik. A Ty skąd jesteś? i kiedy już byłaś w Węgrowie? -
Anonim
Warszawa.
Jakoś we Wrześniu turniej młodziczek był i wtedy sedziowałam.
Ale jest mnóstwo rozgrywek z udziałem Węgrowa i w sezonie też tam sedziowie jeżdżą. No i Węgrów przyjeżdża grać w Warszawie.
Może czas zalapac się do jakiejś miejscowej drużyny "panie najlepszy atakujący w gimnazjum"; ))
koniec offtopu :P