Siatkówka [17805]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Paweł

W tym temacie piszcie jaki macie wyskok i ile macie wzrostu. Bardzo mnie to interesuje a pozatym bedziecie mogli sie pochwalić:) Ja przy 190 skacze 90 cm
  • Me, myself and I

ja to niestety w kategori wyskoku niemam sie czym chwalic bo na 191 cm wzrostu skacze 60 cm . Ale nie tylko jump sie liczy:>
  • Anonim

no ja przy tak wielkim wzroście, który posiadam hihihi 165 cm wzrostu skaczę ok. 70 cm. nIe wiem czy to dużo czy mało, ale skaczę; oD
  • LoliKa

ta ja mam 177 i nie wiem jaki mam wyskok :P
  • LoliKa

mówią ze spory i tyle buhehe
  • GaŁa

191 cm i mam 60cm... przynajmniej mialem; / dopki kontuzji nie zlapalem ktora juz lecze 2 miesiac... :/ sezon sie skonczyl czas na leczenie; P
  • Paweł

Dore to raczej bardzo duzo jak na dziewczyne :) bo te które ja znam to ledwo sie od ziemi odrywają
  • Anonim

hihi może one mają buty na klej; ) i dlatego nie mogą się oderwać od parkietu hihi
    ale ja niedowierzam, że mam taki wyskok, może coś się pomyliła trenerka jak to obliczała; o)
  • el kajzero$

hehe 162cm i 50cm troche zonk, ale jak na swój wzrost nie jest źle:P
  • Anonim

heeee dziś sprawdzałam wyskok i jednak miałam rację, trenerka pomyliła się (a szkoda) jednak mój wyskok to ok. 45-50 cm, a mój wzrost to 165 :(
  • Justyna

przy 160cm mam 65 wyskoku,jak trenowalam to mialam nawet 75,no coz starosc nie radosc :)
  • Anonim

justynka to fajnie, że masz taki wyskok tylko mogę Ci pozazdrościć, ale ja trenuje dpoiero 3 latak i moja trenerka nie robi nic konkretnego pod wyskok ( jak to w szkołach, a szczególnie na takim zadupiu jak ja mieszkam)
  • pawełkalinowski

przy wzroscie 191

zasięgu 243

wyskok do ataku na 315 czyli 72cm do ataku, ale sami wiecie ze tyle sie do ataku naprawde nie skacze.

wyskok do bloku 307 czyli 64 do bloku i mysle że to juz sie skacze w meczu..
  • Makiave(L)

jestem raczej kurdupel troszke jak Ferraro:) mam 178 cm ale w momencie ataku potrafie skoczyc 75 cm troszke malo kiedys przed kontuzja bylo o niebo lepiej:/ ale nie nazekam bo i tak takich jak wy po 188 190 robie:P bez obrazy;)
  • Krzysiek; -)

wlasnie skacze sie tyle w meczu, rozbieg, odbicie i juz tyle jest :) (a nawet wiecej:]) tylko pilka musi byc odpowiednio wysoko.
  • pawełkalinowski

no tak, ale czesto bywa tak bracie, ze piłka nie jest odpowiednio wysoko.

ja niestety nie miałem okazji grać z rozgrywaczem, który rozrzuca piłki jak maszyna:)
  • Anonim

Ja mam 183,5 cm i wczoraj po raz pierwszy złapałem 318 cm w ataq.To nie jest za dużo ale pól roku temu ledqwo brałem 310.
  • Adam

Kurcze ludzie... to wy powinniście grać w lidze... Z takim niebanalnym wyskokiem... Kadra polska minimum na 90cm wyskoku... a przy zasięgu z wyskokiem 325cm można myśleć o I lidze.. No tak ale trzeba jescze potrafić wyczuć tempo i dobrze piłkę odbić... heh....
  • Katarzyna

teraz ja sie pochwale :P

mam 170cm wzostu i skacze ok 65 cm :D (+/- 10 cm :P) niezbyt genialnie ale ponad siatke reką dosiegam :D
  • Anonim

ja mam 177cm, a skacze,a przynajmniej skakałam w zeszłe wakacje 76cm.
| |

Największe grono skupiające miłośników siatkówki. Zapraszamy do dyskusji.

Fotki

Miejsca grona (3)