Siatkówka [17805]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Grzesiu; )

slabo jak na twoj wiek

nie zaczynaj
  • Patrycja

wzrost: 176 cm
    ręka: 222 cm
    zasięg : 290 cm

to źle czy nawet nawet ?
  • krzysiek

jak na wiek to nie jest zle :)
  • Patrycja

z czasem bedzie jeszcze lepiej :)
  • krzysiek

i tego koleżance życze; )
  • M o n i a a. ♥

Ja mam 12 lat i 164 cm wzrostu skacze na wysokość 2.52 cm. Czy to możliwe żebym miała wyskok 88 cm ?! XD
  • Grzesiu; )

milion dwiescie
  • Patrycja

dokładnie
  • Mariolkaa

ja mam wzrost 173 cm
    moim zdaniem stać mnie na duży wyskok a czasami tak nie jest, chociaż przy bloku jakoś się wybijam :)
  • marek

no łapie jakieś 315 cm. na wzrost 185cm.
  • Filip.

Ja gram na libero to zasięg mniej ważny; p:
    Atak 300cm
    Blok 280cm

Przy wzroście 175cm
  • kuba olszewski

Hmm :

Wzrost: 189,5 cm
    Zasięg: 245,5cm
    W ataku: Rok temu było 313cm
    W bloku: nie wiem nawet; p
    Moje najwyższe osiągniecie : Kadra Wojewódzka :) (Młodzik)
  • Mariusz Gacek

Hmm , też grałem w kadrze wojewódzkiej (podlaskiej) w młodziku , ale koleś który miał 190 mnie wyjebał ze składu; d takie życie ... Teraz minęło pół roku i już mam 185 , a on gdzieś 191 nic nie wyrósł ...
    Hmm mam ze 185 wzrostu
    Łapie koło 315 .
    Ale zasięg to nic ... Liczy sie siła , znam kolege który ma 15 lat ma 203 cm i łapie 320 , ale piłke atakuje jakby odbijał w parze i nawet nie potrafi gwoździa wbić ...
    Mieszkam na wsi , to ciężkie warunki mój kolega 180 cm wzrostu , łapie 325 cm , to jest kozak; dd
    Nie wiem jak wam , ale mi z 3.15 wyskoku to bardzo łatwo wbić gwoździa , ale nie przed 3 m , gdzieś 3m-5m , jak bez bloku , bo z blokiem to potrafie taki skos jebnąć , że sie mieszcze przed 3 metrem .
    Jestem ogólnie na pozycji atakujący , wiec ataki to ciągle z 2 linii atakuje , żeby wyczuć tą linię .. Ale Team mam zajebisty , rozgrywacz dobry , najgorzej z libero bo ostatnio skręcił kostke to cienko ...
    Ale wracając do wyskoku , to te 5 cm jest mało ważne , liczy sie technika , siła i mądrość , żeby nie walić na pałe , tak jak mój kolega , atakował z 2 linii na pałe , skoczyłem i sprzedałem czape wprost do dołu , to było epickie; d
  • Marek Biegaj

Ja mam 170cm i 84cm w wyskoku ale mam dopiero 15 lat mysle ze jak bede mial 18 to postaram sie zrobic cos ponad 1m
  • michał graczyk

cześć
    mam 13 lat i ...157 cm wzrostu;( wiem niski jestem
    ale teraz o zasięgu:
    zasięg stojąc: 202 cm
    zasięg w bloku: 248 cm
    zasięg w ataku: 265 cm
    co o tym sądzicie? czy miałbym jakieś szanse na gre w młodzikach?
    i czy to dobry zasięg?
| |

Największe grono skupiające miłośników siatkówki. Zapraszamy do dyskusji.

Fotki

Miejsca grona (3)