-
Grzesiu; )
-
Patrycja
wzrost: 176 cm
ręka: 222 cm
zasięg : 290 cm
to źle czy nawet nawet ? -
krzysiek
-
Patrycja
-
-
krzysiek
-
M o n i a a. ♥
Ja mam 12 lat i 164 cm wzrostu skacze na wysokość 2.52 cm. Czy to możliwe żebym miała wyskok 88 cm ?! XD -
Grzesiu; )
-
Patrycja
-
Mariolkaa
ja mam wzrost 173 cm
moim zdaniem stać mnie na duży wyskok a czasami tak nie jest, chociaż przy bloku jakoś się wybijam :) -
marek
-
Filip.
Ja gram na libero to zasięg mniej ważny; p:
Atak 300cm
Blok 280cm
Przy wzroście 175cm -
kuba olszewski
Hmm :
Wzrost: 189,5 cm
Zasięg: 245,5cm
W ataku: Rok temu było 313cm
W bloku: nie wiem nawet; p
Moje najwyższe osiągniecie : Kadra Wojewódzka :) (Młodzik) -
Mariusz Gacek
Hmm , też grałem w kadrze wojewódzkiej (podlaskiej) w młodziku , ale koleś który miał 190 mnie wyjebał ze składu; d takie życie ... Teraz minęło pół roku i już mam 185 , a on gdzieś 191 nic nie wyrósł ...
Hmm mam ze 185 wzrostu
Łapie koło 315 .
Ale zasięg to nic ... Liczy sie siła , znam kolege który ma 15 lat ma 203 cm i łapie 320 , ale piłke atakuje jakby odbijał w parze i nawet nie potrafi gwoździa wbić ...
Mieszkam na wsi , to ciężkie warunki mój kolega 180 cm wzrostu , łapie 325 cm , to jest kozak; dd
Nie wiem jak wam , ale mi z 3.15 wyskoku to bardzo łatwo wbić gwoździa , ale nie przed 3 m , gdzieś 3m-5m , jak bez bloku , bo z blokiem to potrafie taki skos jebnąć , że sie mieszcze przed 3 metrem .
Jestem ogólnie na pozycji atakujący , wiec ataki to ciągle z 2 linii atakuje , żeby wyczuć tą linię .. Ale Team mam zajebisty , rozgrywacz dobry , najgorzej z libero bo ostatnio skręcił kostke to cienko ...
Ale wracając do wyskoku , to te 5 cm jest mało ważne , liczy sie technika , siła i mądrość , żeby nie walić na pałe , tak jak mój kolega , atakował z 2 linii na pałe , skoczyłem i sprzedałem czape wprost do dołu , to było epickie; d -
Marek Biegaj
Ja mam 170cm i 84cm w wyskoku ale mam dopiero 15 lat mysle ze jak bede mial 18 to postaram sie zrobic cos ponad 1m -
michał graczyk
cześć
mam 13 lat i ...157 cm wzrostu;( wiem niski jestem
ale teraz o zasięgu:
zasięg stojąc: 202 cm
zasięg w bloku: 248 cm
zasięg w ataku: 265 cm
co o tym sądzicie? czy miałbym jakieś szanse na gre w młodzikach?
i czy to dobry zasięg?