SIATKÓWKA [3609]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

czy moglibyscie podac mi pare dobrych klubow gdzie warto trenowac?? bylabym wdzieczna :)
  • Dave

prosze bardzo MDK Warszawa
    MOS Wola
    Metro warszawa
    pozdrówki
  • Guuusia

metro to męski klub!!
    ATENA W-WA jest dla dziewczyn na ursynowie!
    http://www.uksatena.waw.pl
  • « « …. Edi …. » »

Zawsze grałam w siatkówke - pozostał sentymencik - czy znaciejakies fajne miesca gdzie można pograć sobie towarzysko na średnim poziomie? ? ?
  • Anonim

- MDK
    - Mos Wola(mój klub) :D
    - Metro
    - Atena
    - Sparta
    - UKS Plas
  • « « …. Edi …. » »

Dzięki wielkie za pomoc. Na pewno skorzystam :))
  • zołza

google.pl; )
  • xawery

mos wola warszawa > najlepszy klubik > polecam bardzo !
  • Grzesiu; )

moze i najlepszy... ale nie ma jak sie pokazac trenerowi na rekreacji... zaczyna sie trening, rozgrzewka - ok, odbijanie pilka oburacz, dolnym sposobem, w parach - ok. na tym sie konczy udzial "trenera" w treningu. Padaja slowa "gramy dwoch na dwoch na polowie sali, po czym bierze sobie gazetke i zajmuje tym czas do konca treningu.
  • xawery

No może i masz rację, ale tak może zdarza sie na zajęciach rekreacyjnych.
    W normalnej grupie > praca jest jak trzeba, chyba widziałeś jakis normalny trening w MOS-ie i widziałes jaka jest praca. MOS słynie z wspaniałej intensywności i doskonałej jakosci treningów.
  • Jagodzianka.

zdecydowanie Sparta Warszawa.to najlepszy klub na mazowszu i jeden z najlepszych w Polsce
  • dzwonek

a moze wpadniecie zagrac w nowym klubie w wawie, niedaleko tvn, antoniewska 30, monta beach volley club
  • Anonim

a gdzie to jest dokłądnie ? bo nie kojarze gdzie to jest
  • ИГОРЬ

nigdy nie byłem w tym klubie ale antoniewska to Wilanów =D
    522 i 180 z centrum
  • Sitek

a do tego klubu to niby wstęp wolny ??
    i jaki jest przedział wiekowy ?
  • Dublo

Wszystkim polecam MDK najlepszy klub w Warszawie
  • Sitek

Oczywiście, ale jak się ma 22 lata i chce się pograć w siatkówke, to napewno nie w MDK. Bo na ten klub po prostu jest już za późno
  • Bezczelna juz niemałolata :)

No to mi sie wydaje ze musisz poszukac jakiejs druzyny amatorskiej
  • Sitek

Myśle, że jest wiele osób w podobnej sutyacji.
  • Anonim

hmm
    to zawsze można się zorganizować :) ale są też drużyny, którym brakuje zawodników :) ja taką znam. Jak ktoś zainteresowany to niech się odzywa.
| |

Co tu bede pisał powiny sie znalezć tu te osoby któte lubia badz tak jak ja uwielbiaja grac w sia...

Fotki

Miejsca grona (0)