-
Anonim
czy moglibyscie podac mi pare dobrych klubow gdzie warto trenowac?? bylabym wdzieczna :) -
Dave
-
Guuusia
-
« « …. Edi …. » »
Zawsze grałam w siatkówke - pozostał sentymencik - czy znaciejakies fajne miesca gdzie można pograć sobie towarzysko na średnim poziomie? ? ? -
-
Anonim
-
« « …. Edi …. » »
-
zołza
-
xawery
-
Grzesiu; )
moze i najlepszy... ale nie ma jak sie pokazac trenerowi na rekreacji... zaczyna sie trening, rozgrzewka - ok, odbijanie pilka oburacz, dolnym sposobem, w parach - ok. na tym sie konczy udzial "trenera" w treningu. Padaja slowa "gramy dwoch na dwoch na polowie sali, po czym bierze sobie gazetke i zajmuje tym czas do konca treningu. -
xawery
No może i masz rację, ale tak może zdarza sie na zajęciach rekreacyjnych.
W normalnej grupie > praca jest jak trzeba, chyba widziałeś jakis normalny trening w MOS-ie i widziałes jaka jest praca. MOS słynie z wspaniałej intensywności i doskonałej jakosci treningów. -
Jagodzianka.
zdecydowanie Sparta Warszawa.to najlepszy klub na mazowszu i jeden z najlepszych w Polsce -
dzwonek
a moze wpadniecie zagrac w nowym klubie w wawie, niedaleko tvn, antoniewska 30, monta beach volley club -
Anonim
-
ИГОРЬ
nigdy nie byłem w tym klubie ale antoniewska to Wilanów =D
522 i 180 z centrum -
Sitek
a do tego klubu to niby wstęp wolny ??
i jaki jest przedział wiekowy ? -
Dublo
-
Sitek
Oczywiście, ale jak się ma 22 lata i chce się pograć w siatkówke, to napewno nie w MDK. Bo na ten klub po prostu jest już za późno -
Bezczelna juz niemałolata :)
-
Sitek
-
Anonim
hmm
to zawsze można się zorganizować :) ale są też drużyny, którym brakuje zawodników :) ja taką znam. Jak ktoś zainteresowany to niech się odzywa.