-
Kowalczyk
Od kiedy trenuujecie siatkowke i ogolnie jak to sie zaczeło ,ze zaczeliscie sie interesowac tym sportem:) -
Anonim
od 4klasy podstawówki chodziłam na sksy miałam już jakieś osiągnięcia a później w 1gim poszłam do klubu...ale wcześniej trenowałam jeszcze kilka innych sposrtów np.skoki do wody w PKiN:) -
cffiateq
ja pierwszy raz zagrałam w 1 gm :) potem kolezanka mnie wciągneła w oglądanie mecy i tak polubiłam siatke :) od roku trenuje :) -
Anonim
-
-
Śiw
-
cffiateq
-
Piotrusss
U mnie tez bedzie juz 7 lat ... kilka przeprowadzek z klubu do klubu ale nadal :P ciekawe jak długo jeszcze :D -
~Wisienka~
ułaa...u mnie to już 10 lat będzie..:
*podstwówka -wiadomo- poczatki
*gimnazjum -sksy z dziewczynami i chlopakami z gimn.i z LO
*liceum -treningi z chlopakami z LO (czasem z dziewczynami), gra w meskiej lidze, treningi w AZS AWF...
*teraz po LO -jestem "pani trener", poza tym wlasne treningi chłopakami z konstancina -
Pandzia
ja zaczelam jako tako grac w 6 kl podstawowki, potem w 1 gim jakos nie bardzo gralam tylko na w-fie, od 2 gim zaczelam chodzic na sks-y, a teraz od 5 miesiecy trenuje w klubie;] -
cffiateq
uff.... a ja juz myslalam ze to tylka ja taka opuzniona :) hehe ale nie no ja i Kasienka bedziemy trenowały tyle co reszta a nawet jeszcze dłuzej :) -
Pandzia
-
Anonim
Ja jestem w klasie (6 c) sportowej i trenuje od 2 lat. Moje osiągnięcia to:
* I miej. na Mazowszu
* II mej. na Mazowszu
* 14 miej. na Mistrzostwach Polski
* III miej. na Mazowszu
* i jeszcze jakieś tam powiatowe :]
Jestem z rocznika '94 -
flossy flossy xD
-
Bartosz.
ja trenuje od 1 klasy podstawowki...na pocztaku to byla prymitywna siatkowka-tzw żucanka...uczyliasmy sie przejsc zagran itp...pozniej w 3 klasie zaczelem chodzic na sksy prawdziwej siatkowki az do teraz...przez wiele lat byla to jedynie sioatkowka halowa a teraz takze od 3 lat plazowka:) a sukcesami nie lubie sie chwalic:) -
Anonim
Hey. Ja trenuje od 1 kl gim, a aktualnie dostałem się na studia, więc idzie 7 roook :P:P:P. Wszystko zaczęło się niespodziewanie, można powiedzieć z nudów:DDD. Pzdr :) -
Anonim
-
Anonim
-
Pan Prezess
ebym dojeżdżal do Warszawy na treningi i tak sie zaczela kariera Maćka Olenderka. Teraz gram w kadrze mazowsza wygralem na obozie ranking. w Metro tez wygralem obozowy ranking i jestem Mistrzem Polski Młodzików :)
I TAK TO JUREK BYŁO -
Pan Prezess
-
Pan Prezess
>Na wakacjach 19.08-02.09 napisała:
>Ja jestem w klasie (6 c) sportowej i trenuje od 2 lat. Moje
>osiągnięcia to:
>* I miej. na Mazowszu
>* II mej. na Mazowszu
>* 14 miej. na Mistrzostwach Polski
>* III miej. na Mazowszu
>* i jeszcze jakieś tam powiatowe :]
>Jestem z rocznika '94
Moje osiągniecia to :D:D
>I miejsce na mazowszu
>-----,,----
>----,,-----
>I miejsce na Mistrzostwach Polski
>5 miejsce na MP minisiatkowki w zabrzu
>Wygrany Puchar Przechodni dla rocznika 92
> 9 miejsce w miedzynarodowym turnieju *Barenmenu Cup* w Berlinie rocznika 91'
>I miejsce w turnieju ogolnopolskim w Bialymstoku
>Wygrany turniej na kadrze mazowsza :PP dokładnie wygrany finał z WIFAMĄ ŁÓDŹ 91 <to był tylko mocny przeciwnik:P> no i jeszzce MOS WOLA