SIATKÓWKA [3609]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Kowalczyk

Od kiedy trenuujecie siatkowke i ogolnie jak to sie zaczeło ,ze zaczeliscie sie interesowac tym sportem:)
  • Anonim

od 4klasy podstawówki chodziłam na sksy miałam już jakieś osiągnięcia a później w 1gim poszłam do klubu...ale wcześniej trenowałam jeszcze kilka innych sposrtów np.skoki do wody w PKiN:)
  • cffiateq

ja pierwszy raz zagrałam w 1 gm :) potem kolezanka mnie wciągneła w oglądanie mecy i tak polubiłam siatke :) od roku trenuje :)
  • Anonim

trenuje od 1 gim...to bedzie 4 lata:)
  • Śiw

a ja :D:D bedzie juz 7 lat :]
  • cffiateq

łoooo.... no to brawo........... :) oby tak dalej :*
  • Piotrusss

U mnie tez bedzie juz 7 lat ... kilka przeprowadzek z klubu do klubu ale nadal :P ciekawe jak długo jeszcze :D
  • ~Wisienka~

ułaa...u mnie to już 10 lat będzie..:
    *podstwówka -wiadomo- poczatki
    *gimnazjum -sksy z dziewczynami i chlopakami z gimn.i z LO
    *liceum -treningi z chlopakami z LO (czasem z dziewczynami), gra w meskiej lidze, treningi w AZS AWF...
    *teraz po LO -jestem "pani trener", poza tym wlasne treningi chłopakami z konstancina
  • Pandzia

ja zaczelam jako tako grac w 6 kl podstawowki, potem w 1 gim jakos nie bardzo gralam tylko na w-fie, od 2 gim zaczelam chodzic na sks-y, a teraz od 5 miesiecy trenuje w klubie;]
  • cffiateq

uff.... a ja juz myslalam ze to tylka ja taka opuzniona :) hehe ale nie no ja i Kasienka bedziemy trenowały tyle co reszta a nawet jeszcze dłuzej :)
  • Pandzia

no pewnie:D
  • Anonim

Ja jestem w klasie (6 c) sportowej i trenuje od 2 lat. Moje osiągnięcia to:
    * I miej. na Mazowszu
    * II mej. na Mazowszu
    * 14 miej. na Mistrzostwach Polski
    * III miej. na Mazowszu
    * i jeszcze jakieś tam powiatowe :]
    Jestem z rocznika '94
  • flossy flossy xD

a ja od 5 kl pdst:P czyli 5 latek
  • Bartosz.

ja trenuje od 1 klasy podstawowki...na pocztaku to byla prymitywna siatkowka-tzw żucanka...uczyliasmy sie przejsc zagran itp...pozniej w 3 klasie zaczelem chodzic na sksy prawdziwej siatkowki az do teraz...przez wiele lat byla to jedynie sioatkowka halowa a teraz takze od 3 lat plazowka:) a sukcesami nie lubie sie chwalic:)
  • Anonim

Hey. Ja trenuje od 1 kl gim, a aktualnie dostałem się na studia, więc idzie 7 roook :P:P:P. Wszystko zaczęło się niespodziewanie, można powiedzieć z nudów:DDD. Pzdr :)
  • Anonim

ja zaczęłam od 4klasy na SKS-ach
  • Anonim

ja od wczoraj :D:D:D:D:D:D:D:D:D
  • Pan Prezess

ebym dojeżdżal do Warszawy na treningi i tak sie zaczela kariera Maćka Olenderka. Teraz gram w kadrze mazowsza wygralem na obozie ranking. w Metro tez wygralem obozowy ranking i jestem Mistrzem Polski Młodzików :)

I TAK TO JUREK BYŁO
  • Pan Prezess

kurwa poczatek sie skasowal

Sobie wymyslcie początek
  • Pan Prezess

>Na wakacjach 19.08-02.09 napisała:
    >Ja jestem w klasie (6 c) sportowej i trenuje od 2 lat. Moje
    >osiągnięcia to:
    >* I miej. na Mazowszu
    >* II mej. na Mazowszu
    >* 14 miej. na Mistrzostwach Polski
    >* III miej. na Mazowszu
    >* i jeszcze jakieś tam powiatowe :]
    >Jestem z rocznika '94

Moje osiągniecia to :D:D
    >I miejsce na mazowszu
    >-----,,----
    >----,,-----
    >I miejsce na Mistrzostwach Polski
    >5 miejsce na MP minisiatkowki w zabrzu
    >Wygrany Puchar Przechodni dla rocznika 92
    > 9 miejsce w miedzynarodowym turnieju *Barenmenu Cup* w Berlinie rocznika 91'
    >I miejsce w turnieju ogolnopolskim w Bialymstoku
    >Wygrany turniej na kadrze mazowsza :PP dokładnie wygrany finał z WIFAMĄ ŁÓDŹ 91 <to był tylko mocny przeciwnik:P> no i jeszzce MOS WOLA
| |

Co tu bede pisał powiny sie znalezć tu te osoby któte lubia badz tak jak ja uwielbiaja grac w sia...

Fotki

Miejsca grona (0)