SIATKÓWKA [3609]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Pan Prezess

>Robert =] napisał
    >Hey. Ja trenuje od 1 kl gim, a aktualnie dostałem
    >się na studia, więc idzie 7 roook :P:P:P. Wszystko
    >zaczęło się niespodziewanie, można
    >powiedzieć z nudów:DDD. Pzdr :)

Ja trenuje od klasy 0 i trenuje juz chyyyba 8 lat :) pozdro
  • MaLeczka_*

Ja chyab bedzie z 1,5 roku i przerwa wiec nie za długo:). Ile macie wzrostu i na jakich pozycjach gracie??
  • Pan Prezess

Ja skonczylem 1 klase gimnazjum i mam 175 i w roczniku 92' rozegranie w roczniku 91 i mooze 90 libero :)
  • Anonim

ja też skończyłem pierwszą ale LO mam 188 ,środek
  • Pan Prezess

Te wizerek... u mnie w METRO 92' jest środkowy co ma 189 <lol2> a w kadrze mam jesczze z MOSu WOLA Michała Michalaka ktory mierzy juz 190 cm :PP Kurduplu - środkowy
  • Anonim

hehe u nas jestem najwyższy:D:D:D:D ale co z tego że on ma teraz 189 jak później nie urośnie
  • Pan Prezess

nie no wcale...
  • Anonim

Ja trenuje gdzieś od 2klasy podstawowej, to nie za długo, ale jeszcze troche i...:D Osiągnięcia też mam spore, ale nie chce mi się ich wypisywac. Wczesniej tanczyłam , a potem godziłam taniec z siatkówka, ale jakos wyszło że wybrałam siatkówke, a musiałam wybrac miedzy jednym a drugim bo niemiałam na nim czasu przez treningi. Mój zwykły tydzien wyglądał tak: pon-anglik, akrobatyka, wtorek tance, sroda sks,akrobatyka, czwartek, tance,matma, piatek to juz nawet niepamietam, ale tez cos napewno było i sobota sks i anglik, oraz czasem zdarzały sie jakies warsztaty itp.:) Przynajmiej sie nie nudziłam. Wescie mi doraddzie jakies dobre kluby z wawy i okolic?? Czekam na wsze propozycje:)
  • Anonim

Zawsze kochałam ten sport, czysta finazja mrrr; P:D
    A gram już jakieś 5 lat; )
    Proponuję NOSiR Nowy Dwór Maz; )
  • Anonim

hejka.ja gram od 4 podstawówki a wlasnie skonczylam liceum wiec juz 9 latek mineło.mam 176cm i gram na ataku.
  • Juni0R

6 lat...
  • Juni0R

ja mam 178 wzrostu i wcale nie narzekam...
    moze tylko na plazy..
  • aikman

mam 176 cm i gram od 8 lat
  • Anonim

ja od 8 lat
  • Anonim

ja mam 180 cm wzrostu a mam 13 lat :)
| |

Co tu bede pisał powiny sie znalezć tu te osoby któte lubia badz tak jak ja uwielbiaja grac w sia...

Fotki

Miejsca grona (0)