-
Pan Prezess
>Robert =] napisał
>Hey. Ja trenuje od 1 kl gim, a aktualnie dostałem
>się na studia, więc idzie 7 roook :P:P:P. Wszystko
>zaczęło się niespodziewanie, można
>powiedzieć z nudów:DDD. Pzdr :)
Ja trenuje od klasy 0 i trenuje juz chyyyba 8 lat :) pozdro -
MaLeczka_*
Ja chyab bedzie z 1,5 roku i przerwa wiec nie za długo:). Ile macie wzrostu i na jakich pozycjach gracie?? -
Pan Prezess
Ja skonczylem 1 klase gimnazjum i mam 175 i w roczniku 92' rozegranie w roczniku 91 i mooze 90 libero :) -
Anonim
-
-
Pan Prezess
Te wizerek... u mnie w METRO 92' jest środkowy co ma 189 <lol2> a w kadrze mam jesczze z MOSu WOLA Michała Michalaka ktory mierzy juz 190 cm :PP Kurduplu - środkowy -
Anonim
hehe u nas jestem najwyższy:D:D:D:D ale co z tego że on ma teraz 189 jak później nie urośnie -
Pan Prezess
-
Anonim
Ja trenuje gdzieś od 2klasy podstawowej, to nie za długo, ale jeszcze troche i...:D Osiągnięcia też mam spore, ale nie chce mi się ich wypisywac. Wczesniej tanczyłam , a potem godziłam taniec z siatkówka, ale jakos wyszło że wybrałam siatkówke, a musiałam wybrac miedzy jednym a drugim bo niemiałam na nim czasu przez treningi. Mój zwykły tydzien wyglądał tak: pon-anglik, akrobatyka, wtorek tance, sroda sks,akrobatyka, czwartek, tance,matma, piatek to juz nawet niepamietam, ale tez cos napewno było i sobota sks i anglik, oraz czasem zdarzały sie jakies warsztaty itp.:) Przynajmiej sie nie nudziłam. Wescie mi doraddzie jakies dobre kluby z wawy i okolic?? Czekam na wsze propozycje:) -
Anonim
Zawsze kochałam ten sport, czysta finazja mrrr; P:D
A gram już jakieś 5 lat; )
Proponuję NOSiR Nowy Dwór Maz; ) -
Anonim
hejka.ja gram od 4 podstawówki a wlasnie skonczylam liceum wiec juz 9 latek mineło.mam 176cm i gram na ataku.
-
Juni0R
-
Juni0R
-
aikman
-
Anonim
-
Anonim