Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Korzeń

Piszcie jaka mieliscie najgorsza kontuzje!
  • Korzeń

Odrazu napisze ze moja ostatnia i najgorsza kontuzja to zlamanie dwuch kosci nadgarstka prawa 2 tyg w gipsie a lewa 3!Ciezko bylo ale dalem rade...(niepolecam)
  • zołza

skręcona kostak juz miesiąc i nie przechodzi boli jak cholera
  • Dave

Zerwane ścięgno achillesa 6 tygodni gips a potem jeszcze rehabilitacja ale to już przeszłość ostatnio gram z wybitym kciukiem boli przy każdej wystawie
  • J.

Wcześniej skręcony kciuk - do dzisiaj pobolewa, a teraz skręcona kostka od 3 tygodni :/ i wybity palec...
  • Beata

ja miałam straszną konpuzje wybity palec
  • Anonim

wybity palec to raz na dwa miesiące
  • Marta

zlamanie kosci sródstawowej kciuka prawego ( z odlamkiem kosci) , jeszcze niewyleczone do konca, a jak na ironię stało sie jeszcze na rozgrzewce przed pierwszym w sezonie meczem:p
  • Anonim

zwichnięcie kciuka i naderwanie torebki stawowej :( - a jestem rozgrywającą !! 2 tygodnie w szynie i 3 w gipsie ... bleee !! i jeszcze nie moge grać :( ale juz niedługo !!
  • Anonim

a ja...hmmm...na turnijeu rok temu wyskoczylem z kumplem do bloku...i w powietrzu przetracil mi stope do wewnatrz...spadajac zwichnalem sobie prawy staw skokowy....i na dodatek zerwanie torebki stawowej....2 tygodnie nozka w gipsie a potem 2 miesiace nie moglem grac...to byly moja najgorsze chwile w zyciu...teraz juz jest spoko...nawet nei czuje tej kontuzji :D
  • Prawdziwy M.

Naderwanie przyczepu mięśnia czworogłowego przy kolanie minimum 5 tygodni przerwy a może być nawet 3 miesiące :(
  • Anonim

raczej kontuzja często spotykan... skrecona kostka... około 1,5 miesiąca przerwy :/
  • Prawdziwy M.

co??!! Krócej chyba :P jak ja skręciłem kostkę to przerwę miałem 2.5 tygodnia :P
  • Anonim

teraz mam kontuzje kolana;/beznadzieja;/wogole nie moge atakowac..czekam az przestanie bolec...
  • Anonim

Ja jeszcze poważnej nie miałem. Narazie to chyba miałem powybijane wszyskie palce u prawej ręki :/
  • Alex

hmm. w zasadzie to tylko miałam palce powybijane szczególnie kciuk w prawej ręce juz kilka razy...;/
  • PANNA YAGNA

pwybijane paluchy, sine do bolu nadgartski, cale zycie spieprzone kolana bolace jak idioci, skrecona kostka, nadwyrezone plecy - to chyba bylo najgorsze; / dwa miechy bez pilki. ,

czyli w zasadzie nothing special; )
  • Loczo

U mnie złamana noga :D ( była [; )
  • Koki

a ja to mialam kontuzje ramienia...fajnie co nie...?!?..;P
  • Anonim

a ja do czerwca nie moge grać bo mi sie chrząstk ana rzepce kruszy

kontuzje ssa pałe
| |

Co tu bede pisał powiny sie znalezć tu te osoby któte lubia badz tak jak ja uwielbiaja grac w sia...

Fotki

Miejsca grona (0)