-
Korzeń
-
Korzeń
Odrazu napisze ze moja ostatnia i najgorsza kontuzja to zlamanie dwuch kosci nadgarstka prawa 2 tyg w gipsie a lewa 3!Ciezko bylo ale dalem rade...(niepolecam) -
zołza
-
Dave
Zerwane ścięgno achillesa 6 tygodni gips a potem jeszcze rehabilitacja ale to już przeszłość ostatnio gram z wybitym kciukiem boli przy każdej wystawie -
-
J.
Wcześniej skręcony kciuk - do dzisiaj pobolewa, a teraz skręcona kostka od 3 tygodni :/ i wybity palec... -
Beata
-
Anonim
-
Marta
zlamanie kosci sródstawowej kciuka prawego ( z odlamkiem kosci) , jeszcze niewyleczone do konca, a jak na ironię stało sie jeszcze na rozgrzewce przed pierwszym w sezonie meczem:p -
Anonim
zwichnięcie kciuka i naderwanie torebki stawowej :( - a jestem rozgrywającą !! 2 tygodnie w szynie i 3 w gipsie ... bleee !! i jeszcze nie moge grać :( ale juz niedługo !! -
Anonim
a ja...hmmm...na turnijeu rok temu wyskoczylem z kumplem do bloku...i w powietrzu przetracil mi stope do wewnatrz...spadajac zwichnalem sobie prawy staw skokowy....i na dodatek zerwanie torebki stawowej....2 tygodnie nozka w gipsie a potem 2 miesiace nie moglem grac...to byly moja najgorsze chwile w zyciu...teraz juz jest spoko...nawet nei czuje tej kontuzji :D -
Prawdziwy M.
Naderwanie przyczepu mięśnia czworogłowego przy kolanie minimum 5 tygodni przerwy a może być nawet 3 miesiące :( -
Anonim
raczej kontuzja często spotykan... skrecona kostka... około 1,5 miesiąca przerwy :/ -
Prawdziwy M.
co??!! Krócej chyba :P jak ja skręciłem kostkę to przerwę miałem 2.5 tygodnia :P -
Anonim
teraz mam kontuzje kolana;/beznadzieja;/wogole nie moge atakowac..czekam az przestanie bolec... -
Anonim
Ja jeszcze poważnej nie miałem. Narazie to chyba miałem powybijane wszyskie palce u prawej ręki :/ -
Alex
hmm. w zasadzie to tylko miałam palce powybijane szczególnie kciuk w prawej ręce juz kilka razy...;/ -
PANNA YAGNA
pwybijane paluchy, sine do bolu nadgartski, cale zycie spieprzone kolana bolace jak idioci, skrecona kostka, nadwyrezone plecy - to chyba bylo najgorsze; / dwa miechy bez pilki. ,
czyli w zasadzie nothing special; ) -
Loczo
-
Koki
-
Anonim
a ja do czerwca nie moge grać bo mi sie chrząstk ana rzepce kruszy
kontuzje ssa pałe