-
Gigi La Trottola;)
Moja najgorsza, to skręcony staw skokowy:/
Obecnie po ok 2-3h gry coś się dzieje z kolanami:/ -
Zu.
wybiłam sobie kciuka jakiś mieciąc temu i teraz jak tylko lekko sie walne boli jak nagły gwint. nie moge dobrze wystawiać!!! -
Mey.
kontuzje są najgorsze dla sportowca sama wiem cos o tym po trzech swoich kontuzjach ...; / -
Anonim
-
-
Robo
ha chyba zartujesz sobie... to jest zadna kontuzja. pozatym do wybicia palcy mozna sie przyzwyczaic i nie odczuwasz juz tak bolu. heh jak sie ma czesto to juz pozniej tego nie zauwazasz :P najgorszy jest kregoslup i kolana;/ <zbicie stopy tez jest do dupy, wlasnie mam wiec twierdze ze do bani ale da sie przezyc;/ > Pozdro dla wszystkich polamancow ktorzy kochaja ten sport:)) -
pawel;)
kurna jak to czytam to chetnie zamienilbym sie z kazdym z was!!!!
ja mam za 2 miesiace opracje na bark bo musza mi do niego sporo rzeczy powstawiac!!!dwa razy sie zwichnal i teraz kilku czesci w nim brakuje!!!boli przy kazdym naglym ruchu a w siatke juz z rok nie gram, a po operacji nastepny rok wiec nie biadolcie mi tu o wybitych palcach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! apeluje do was:) -
Maciej
ja cos na ten temat znalazlem tutaj http://aktywni.pl/aktualnosci/najcz... -
Wiola Pieprzak
a ja miałam uciętego palca w drzwiach....bolało...
złamanie kości prawej ręki w dwóch miejscach....
krwiak mózgu przez to że dostałam piłka w głowe.... -
Anonim
też dostałem piłką ale w twarz wiele razy i wyglądam jak wyglądam xD
nie nie jest tak źle xD
wybite palce tak na marginesie ale to drobiazg do tego co wypisaliści :P -
Teraz skręciłem kostkę i pękła mi torebka stawowa. Ból przy chodzeniu. Nikomu nie życze; /
-
Robo
nie zyczysz powiadasdz? hmmm... Zerwanie wiezadla krzyzowego przedniego w kolanie + pekniecie lekotki. W trakcie leczenia. Czekam na operacje wiezadla. Pozdro dla polamanych i pokreconych xd -
Robo
i prosze was tutaj :) Nie rozsmieszajcie ludzi wybitymi palcami :)) Posiedzielibyscie przez rok na dupie i lazili o kulach to byscie zobaczyli co to jest kontuzja a nie powybijane palce (zwlaszcza ze do 3/4 wybic dochodzi podczas rozgrzewki i normalnie sie gra mecze z tym) polecem umiejetnie zaradzic temu i plastrami tkaninowymi usztywniac je :) ( bo tasmy dla sportowcow sa dosc drogie a nie wiele sie roznia od plastra z apteki) I serio ludzie nie wpisujcie sie tu na sile w tym temacie> Zycze wam zebyscie nigdy nie musieli sie tu wpisywac :) pozdrawiam za kilka tal moze se zagram; ] -
Anna
Niestety u mnie nie skończyło się na wybitych palcach, bo to była codzienność.
Podczas jednego z meczów po wylądowaniu po bloku, źle stanęłam na stopie i chciałam dalej pobiec - zerwany Achilles w lewej nodze......a żeby było weselej to dokłądnie rok później zerwany Achilles w prawej nodze, też podczas meczu, tym razem przy wyjściu do ataku :/ Od tamtej pory nie gram...
Jednym słowem sport to zdrowie. -
carbooon
1 klasa szkoły podstawowej - otwarte złamanie lewej ręki kość łokciowa i promieniowa :/ - gips.... 3 miesiące przerwy + rehabilitacja
3 klasa podstawówka - złamanie lewej nogi kość podudzia i strzałkowa - jazda wyczynowa na rowerze :D gips... 3 miesiące przerwy
3 klasa podstawówka pęknięta kość nadgarstka lewa ręka - lewa ręka 3 tyg przerwy + gips....
2 gim.- lekkie skręcenie kostki i na szczęście tyle odpukać w niemalowane :D