- 1
- 2
-
Anonim
bo ja nic . . . nie umiem w to grac i jakos mnie do tego nie ciagnie xD
-
pauline
-
Anonim
-
Agnieszka
-
-
Robo
ej ale to nawet calkiem spoko pytanie:) .
eh co ja widze w siatkowce? Pasej, emocje, radosc. Widze w niej polowe swojego zycia :) Poprostu mam siatke we krwi i tyle :P Pozdro dla wszstkich siatkarskich maniakow :P
ps nie trzeba umiec grac zeby lubic siatke :P -
Agnieszka
Po prostu to "pytanie" było źle zadane i zapachniało mi ignorancją. W stylu: "porąbało was, co w tym fajnego?" -
Anonim
Kiedy mod ma zamiar to usunąc, bo ktos bardoz inteligentny założył temat... xD -
Mania
a ja lubie siatke. Sama do końca nie wiem co w tym fajnego ale to mnie jakos uspokoja itp. w tym jestem dobra więc to lubie xD ale nie każdy musi lubić siatke xD -
dominika.
hej; ) no właśnie dobre pytanie. hmm... poprostu ten sport wciąga i ma to coś; ) -
Dominika.
ja też jestem wielką fanką siatkówki i kocham w nią grać!
Po prostu sprawia mi to wielką frajdę.; ) -
Izu.
>=* KAROLCIA =* <3 napisała:
>bo ja nic . . . nie umiem w to grac i jakos mnie do tego nie
>ciagnie xD
>
ja też kiedys tak myślałam. jakies 3 lata temu. a teraz biegam jak glupia na treningi:p i sie smieja ze mnie, ze kiedys plakalm bo nie umialam odbic pilki na zaliczeniu a teraz nie widze nic poza siatkówka:* -
;]
Heh...ja to uwielbiam grać w siatkę...;p a jeżeli jest jeszcze jakaś dobra ekipa to wtedy jest superr..można grać i grać...;D -
Milena
-
_ tres K*_ --> Strzeżunio! :*
-
Anonim
-
Mati
-
ania
Ja niestety nie gram w siatkę,bo nie mogę z powodów zdrowotnych,ale kocham ją ponad życie(zresztą ogólnie sport) to moja największa i nieskończona miłość;) -
Gibon
Hmm, u mnie sprawa prosta:
- w porównaniu do innych sportów zespołowych ni ma kontaktu (chyba że piłką po masce:)
-nie muszę biegać :P
-jest jeszcze sporo powodów, ale niestety nie wyróżniają one siatki od innych sportów...
a co mnie wkurza:
- żadko udaje mi się zebrać wśród ludzi cały tuzin osób, które wiedzą co robić jak piłka leci im w głowę (i to robią)... -
Anonim
nie da się tego określić jednym słowem.. po prostu jest we mnie coś, co sprawia, że kocham ten sport. grałam dużo, lecz po kontuzji już nie mogę... ale nie sprawiło to, że moja pasja się zmniejszyła :) oglądanie daje równie wiele emocji, zwłaszcza kiedy oglądam razem z rodzinką :)
ale każdy lubi co innego. :) -
Ćwikła
- 1
- 2