SIATKÓWKA [3609]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

hej wie ktoś może gdzie można pograć w siatkę w warszawie?!?
    niestety nie mam żadnej grupy która mogła by grać, szukam po prostu miejsca gdzie można było by się wkręcić i pograć z innymi.

z góry dzięki za odpowiedź, pozdrawiam; )
  • art1970

Mamy dwa wolne miejsca na jutro w godz. 10.00-12.00, gramy w Warszawie, na Ursynowie (SGGW). Chętnych proszę o priva. Poziom średni, między zawodowcem a amatorem. Koszt 12 zł/osobę.
  • dkvolley

Zapraszam do serwisu internetowego http://www.siatka.waw.pl . Każdy kto ma ochotę na udział w solidnym siatkarskim treningu może się zapisać. Rezerwacje terminów, płatności wszystko on-line.
  • Anonim

witam jestem zainteresowana siatkówką rekreacyjną czy może ktoś zna jakieś dobre miejsce na bemowie lub woli?

jesli ktoś szuka osób do drużyny lub ekipy to jestem jak najbardziej chętna =]
  • Beata

ja również się dołączę:)
  • Karol K

Witam,
    szukamy 5-6 osób do gry w siatkówkę w szkole podstawowej nr 187 w WARSZAWIE przy ul. L. Staffa 21 (Bielany niedaleko metra Słodowiec i ul Żeromskiego)

Poziom amatorski pół-profesjonalny :) Znaczy się dla osób co nie tylko potrafią przebić piłkę na drugą stronę... Raczej dla facetów, ale jak się jakaś Pani nie boi... :)
    Sala trochę mała i kiepski parkiet niemniej grać się da... a trochę ruchu zawsze dobrze zrobi.
    Wiek bez ograniczeń, chodzi o dobrą zabawę na jakimś tam poziomie.
    Termin: każdy poniedziałek 19:45 - 22:00 koszt jednorazowy 10zł/ szczegóły osobiście

Chętnych proszę o kontakt: gramiyoe@o2.pl

Zapraszam
  • art1970

Mamy cztery wolne miejsca na ten piątek w godz. 19.00-21.00, gramy w Warszawie, na Ursynowie (SGGW). Chętnych proszę o priva. Poziom średni, między zawodowcem a amatorem. Koszt ok 12-13 zł/osobę.
  • Karol K

Witam, ponownie szukam osób do gry jak wyżej od dzisiaj

szukamy 5-6 osób do gry w siatkówkę w szkole podstawowej nr 187 w WARSZAWIE przy ul. L. Staffa 21 (Bielany niedaleko metra Słodowiec i ul Żeromskiego)

Poziom amatorski pół-profesjonalny :) Znaczy się dla osób co nie tylko potrafią przebić piłkę na drugą stronę... Raczej dla facetów, ale jak się jakaś Pani nie boi... :)
    Sala trochę mała i kiepski parkiet niemniej grać się da... a trochę ruchu zawsze dobrze zrobi.
    Wiek bez ograniczeń, chodzi o dobrą zabawę na jakimś tam poziomie.
    Termin: każdy poniedziałek 19:45 - 22:00 koszt jednorazowy 10zł/ szczegóły osobiście

Chętnych proszę o kontakt: gramiyoe@o2.pl

Zapraszam
  • Łukasz. ™

zapraszam do leszna w piatki od 20 do 22; )
  • Maku

siatkowka na tarchominie w piatek o 20
    na jutro 4 wolne miejsce w razie pytan pisac do mnie
  • Gajówka..

hmm mam pytanie o tarchomin gdzie gracie? jakie opłaty i czy macie jeszcze jedno wolne miejsce? albo ta strona Wawy czy jej okolice..
    dla Pana nie Pani... :)
    pozdrawiam i czekam na odzew
  • Maku

10 placimy ale zaczely sei wakacje i mamy problem z kompletowaniem ekipy
  • deathsoulhc

... ogłoszenie skierowane do wszystkich których pasją jest siatkówka. Sprawa ma się w następujący sposób. Poszukujemy osób chętnych do gry w siatkówkę, najlepiej takich których poziom jest średnio zaawansowany, w chwili obecnej jest nas około 8 osób. Trenujemy raz w tygodniu pod okiem trenera. Potrzebujemy mieć 2 składy, myślimy o grze w lidze BLS lub lidze Ursynowskiej. Najbardziej potrzebujemy osoby na pozycji wystawiającego. Wszystkich chętnych spróbowania swoich możliwości zapraszam do kontaktu.

• Kamila Gutkowska

Czy jakiś amatorski klub poszukuje zawodniczek?
  • Z

Szukamy jeszcze 2-3 osób do ruszenia z zajęciami z siatkówki. Info na prv.
  • chetnie zagram, poziom raczej zaawansowany (kadet finaly MP), jednak wtedy musialem przerwac gre ze wzgledow zdrowotnych, teraz chce wrocic, lecz raczej rekreacyjnie. mile widziane ligi. jestem z Ursynowa.
  • Aneta Durzyńska

Hej, jestem zainteresowana grą zespołową w siatkę, jeżeli jeszcze nie znaleźliście pełnej paczki to ja jak najbardziej jestem na tak!!!:)

e-mail: ancia.migotka@gmail.com,

mieszkam na stałe w Warszawie.
  • Robin

mam 5 wolnych miejsc na 2h gry w siatkę godz. 20:00-22:00 w najbliższą sobotę tj. 7.01.2012 na warszawskim Ursynowie (Imielin).

Jest to płatna gra, orientacyjny koszt, przy założeniu 10 osób, to 8 zł (brutto; p). Poziom określam jako średnio amatorski, tzn każdy wie jak się gra i umie wyprowadzać ataki itp.

Dlatego tez interesują mnie osoby które już grały i umieją grać, by nie zaniżać poziomu.

Zapraszam osoby w wieku 17-57 lat, nikogo nie dyskryminujemy. :)

Więcej info i opis dojazdu na priv.

Pozdro :)
| |

Co tu bede pisał powiny sie znalezć tu te osoby któte lubia badz tak jak ja uwielbiaja grac w sia...

Fotki

Miejsca grona (0)