-
Dorothea
Aaaa i wszystko jasne :D Bo znajoma mi ją niedawno poleciła, ale nie wiedziała, jak się nazywa... Przyjmuje u mnie za blokiem :D W takim razie na dniach się tam wybiorę. -
Leanne Love
-
Leanne Love
-
Monika k.
Hej! jeden łuk 1300zl.. ale p.Galecka jest bardzo mila kobieta i gdy ktos nie ma calosci to moze w ratach przynosic. bardzo konkretna babka. a nr do niej?
604550325 -
-
Leanne Love
-
Kasia
-
Aguś
Hej!
Jakiego ortodontę polecacie?
Bo czytałam całe forum i sama już nie wiem :) -
Qe
Ja chodziłam do Jeziernickiej w Zdrowiu na Kilińskiego. Wcześniej byłam u Bińkowskiej, ale parę dni przed założeniem aparatu stałego zmarła. Więc po przenosinach do innego lekarza z założeniem się jeszcze zeszło kilka miesięcy. Sam aparat stały nosiłam 3 lata, i gdybym nie żądała ściągnięcia to pewnie miałabym go nadal. Często odklejały mi się zamki i nie wiem czy w wyniku niedokładnego przyklejenia pierścieni, wszystkie zęby na których były ulokowane były zepsute, bo dostał się pod nie pokarm. Nie muszę chyba dodawać, że konsekwencją była próchnica i długie, kosztowne i bolesne leczenie ubytków. Może akurat mi się tak trafiło, ale wolałam by jak zaczęła to żeby skończyła leczenie. Zęby mam jednak dużo lepsze niz przed noszeniem aparatu. -
Maciej
-
ZYX
Hej.
Czy możecie podać jakieś aktualne info o ortodontach (DOBRYCH) oczywiście w Siedlcach i cenach?
Moi znajomi polecali:
Sołoduchę-Koć oraz Jeziernicką. Faktycznie efekty są fantastyczne, więc nie rozumiem skąd tyle negatywnych opinii dla Jeziernickiej.
Oprócz tego znajoma chodziła do Dobrowolskiej, Magdaleny chyba, ale była średnio zadowolona z efektów i podejścia do pacjenta. Nic więcej nie wiem.
Fedoruk Łosicka ponoć już nie przyjmuje w Siedlcach. Chyba że pomyliłam nazwiska,ale wydaje mi się,że nie. Kolega był zapisany do niej na pierwszą wizytę (po kilku perturbacjach w końcu mu się udało zapisać ),ale p.Łosicka zamknęła swoją działalność w Siedlcach nie raczyła go poinformować w czas ponoć. Dowiedział się dzięki temu,że wolał się upewnić co do wizyty. Takie info dostałam, nie wiem na ile to prawda;)
Jeśli chodzi o opinie to uważam,że to sprawa mocno indywidualna, bo każdy ma inną wadę zgryzu i jeśli ktoś miał prosta wadę, trochę powykrzywiane ząbki to zapewne pójdzie proces szybciej, łatwiej no i taniej:) A ktoś z poważnymi problemami musi się pomęczyć i nie ma co standaryzować, bo sytuacje są różne. Dlatego też staram sie nie zwracać uwagi na opinie "matko jak bolało, piłowała, wyrywała". Trudno, decydując się na to, pewne rzeczy będą konieczne, nie ma co się nakręcać specjalnie.
Jeśli chodzi o p. Jezierską to zaczynam mieć poważne wątpliwości, bo mimo tego,że moja znajoma była zadowolona (może miała akurat farta), to na forach przewinęły się zarówno bardzo dobre opinie jak i masa niepochlebnych a to już chyba o czymś świadczy i budzi wątpliwości;/ Jedna dwie osoby mogą być niezadowolone, taki pech, ale nie tyle osób...
Najlepiej z tego co mi się wydaje oceniane było Sołoducha-Koć, Gałecka-Kondej oraz Chajewska-Zielińska. A może pojawił się ktoś nowy? Serdecznie proszę o info. -
Gogo
Jestem bardzo zadowolona z dr. Jurkowskiej, przyjmuje od kilku lat w Aster Dental (ul. Bieszczadzka 8), profesjonalistka, zresztą tak jak cała przychodnia. -
Rookie!
Ja przez lata chodziłem do Sołoduchy-Koć, w sumie to od małego ^^ Miła, faktycznie profesjonalnie robi, a i niedawno miała remont w gabinecie więc warunki świetne :)
Niestety cen nie znam :/ ale wiem, że klientów ma mnóstwo, bo zapisy miałem na za miesiąc, dwa :/ a to i tak po znajomości mnie zawsze wciskała między pacjentów... -
(:Madzia:)
Aguś;D
Ja podobnie jak Maciej (vel. Imprezowicz ; D ) polecam p. Magde Dobrowolską-Zarzycką z Dentici przy Reserved;) -
(-:-) Maciek (-:-)
Ja bardzo polecam p. Gałecką-Kondej. Kiedyś przyjmowała na Kilińskiego, obecnie ma prywatny gabinet na rogu sokołowskiej i rynkowej. Miałem masakrycznie pokrzywione zęby, nie sądziłem, że da się to jakoś ogarnąć. Jeden ząb wyrósł mi(albo się przeniósł) na podniebienie, a ona potrafiła go ściągnąć z powrotem. Swoją drogą wtedy(ok. 3-4 lata temu) w Polsce nikt tego nie próbował, a p. doktor wzorowała się na amerykańskich ortodontach. Obecnie noszę aparat stały i zęby wyglądają już o niebo lepiej. -
matysia
-
Monika k.
-
anka nn
Cześć. Czy ktos chodzi do p. Gałeckiej -Kodej? Bo mam wizyte kontrolna u niej za m-c. czy na kolejną tez bede czekac tyle? I ile czasu czeka sie na założenie aparatu od wizyty kontrolnej? Jak możecie to pomozcie!;p pozdrawiam wszystkich gronowiczów.;*
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Siedlce
- Załóż własne grono tematyczne