Siedlce [6098]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Aśka

hahaha jesteś jakimś jasnowidzem, że nie wiesz, że nie umiem hamować? :D krawędzie są ostre ale tego ROWKA :D nie czuję :D haha
  • Janek

a umiesz? :P

no to jak sa ostre to jest ok, chyba ze lyzwa traci przyczepnosc na zakretach
  • Aśka

a nie umiem :D
  • Fototrendy

Sztuczne lodowisko? - to jakaś porażka.
    Jednego nie rozumiem, zawsze myślałem że sztuczne oznacza dobry lód nawet przy dodatniej temperaturze. Jeśli tak, to u nas mamy naturalne, ale zadaszone lodowisko. Dzisiaj o 10 było miejscami 1cm wody na lodzie i taki stan utrzymywał się do końca czasu jazdy. Nie dość, że wpuszczali dopiero 5 po 10 to jazda była tragiczna, a bilety w tej samej cenie.
    Dla porównania miasto mniejsze od Siedlec, Mińsk Mazowiecki cena za lodowisko 5zł, ale za 60min jazdy, u nas 60min jazdy po wodzie kosztowałoby 5,30zł - co jest nie tak?
    Do tego ktoś mądry wymyślił obowiązek jazdy w kaskach dla dzieci do 7 lat. Jeszcze można to zaakceptować jak dziecko umie jeździć i jeździ samo bez opieki, jednak dzisiaj założyłem 3 letniemu dziecku kask, które dopiero się uczy. Totalna porażka. To tak jakby założyć dorosłemu czapkę ważącą 10kg dać mu łyżwy i kazać się uczyć jeździć - niewykonalne, bo nie utrzyma nawet sam równowagi ma lodzie.
    Wytłumaczcie mi co jest z nami nie tak, że nie może być u nas normalnie jak w innych miastach?
  • .:Pszczoła:.

dyrekcja osiru.
  • Aśka

(jeee, Mińsk Maz :D wyczytałam, że mińskie lodowisko ma być otwarte do temp +12st a ile w tym prawdy to nie wiem)
    moim zdaniem powinni zabronić jeździć głupim-bo inaczej nie da sie tego nazwać- dziecion w różne strony bo same sobie robią biedę, jak w końcu się coś stanie to wtedy oczy otworzą.
  • Janek

widzisz Aśka, jednak znam się na ludziach :D

Fototrendy woda na tafli to zapewne kwestia oszczednosci lub po prostu slabe agregaty, bo w te 15 minut to jednak powinno zwiazac

kaski wprowadzili zapewne z powodu jakiegos tam wypadku, gdzie dzieciakowi pekla podstawa czaszki jak dobrze slyszalem

kaski sa dostosowane wielkoscia do dziecka, wiec nie wiem dlaczego mialyby mu przeszkadzac. rownowagi nie umial utrzymac, bo nie umie jezdzic z tego co zrozumialem, wiec nie rozumiem oburzenia

pszczola, Ty zyjesz! ale na lodzie to Ciebie nie widzialem. zrezygnowalas z uwagi na organizacje?

hmm, ja Ciebie nigdy nie widzialam na oczy;p;D

nie dawno nie mialam okazji ani czasu pojezdzic daleko jestem:)
  • Janek

ja miałem to szczęście widzieć Ciebie :)

ahaaa, studia pewnie gdzieś daleeeko. szkoda, trudno

w siedlcach bywam, moze sie przejde ktoregos razu, musze
  • hr

ktoś może orientuje się co się dzieje z lodowiskiem na pg4 ?, podobno jest awaria i czekają na serwisanta, trwa to już chyba z tydzień, na lodowisku lód jest i stoi i się marnuje
  • Krzyś

Orientuje się ktoś do kiedy będzie czynne lodowisko?
  • Anonim

gadalem dzis z typkiem z obslugi z lodo i mowil ze do poniedziałku albow wtorku;)
  • bysiek®

i co jak dokładna data zamknięcia lodowiska???
    Wie ktoś może:D
  • Karolina; ]

nie ma dokladniej.
    z kazdym dniam cos sie zmienia. najprawdopodobniej do pt... ale to rowniez sie pewnie zmieni.
  • Anonim

zalezy od pogody, bedzie chlodniej to i lodo bedzie otwarte, a z tego co widze to chyba coraz cieplej bedzie wiec trzeba sie ostatnimi chwilami cieszyc;d
  • Olcia

Kiedy zaczynamy nowy sezon łyżwiarski? :)))
| |

Siedlce - nasze miasto. Jeśli nie zaglądasz tu często koniecznie sprawdź i przeczytaj tematy ...

Fotki

Miejsca grona (0)