Siedlce [6098]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Nie mam zbyt wielkich nadzieji ale jesli ktoś wie o jakimś miejscu w naszych Siedlcach gdzie można sie tego uczyć to PROSZĘ o info.Dziękuję.A potem niech temat ziuuuup w dół.
  • fajo; )

jeżeli interesuje Cie aikido to jest w klubie garnizonowym na dreszera, ale widzialam tam tylko facetów; | niewiem, czy poprostu na taka grupe trafilam, ale zawsze mozna się przejśc i dopytac
  • Anonim

Jest jeszcze Karate Kyokushin - S.P 6 ul.Sienkiewicza. Treningi różnych grup są codziennie więc gdybyś chciała to możesz przyjść tak w godzinach 18.00- 19.30 i napewno kogoś znajdziesz;]
    z tego co wiem w Siedlcach są (były?) jeszcze sekcje Kung-Fu, Karate Goju-Ryu, Aikido wymienione wcześniej;), trochę Muay-Thai w którejś z sekcji Kick-boxingu...
    to chyba byłoby na tyle :]

pozdrawiam
  • Onku

kung fu niestety już nie ma, ale może od września bedziemy coś robić w tej sprawie:)

jest jeszcze karate do w pg3

gdyby ktoś wiedział gdzie można wynająć salę gimnastyczną to byłabym wdzieczna za informacje.
  • Jacuś

niebezpieczne te nowe pokolenie kobiet rośnie :P
  • Onku

trzeba sobie jakoś radzić;)
  • igor r.

judo
    treningi chyba sa prowdzane na pogoni, wydaje mi sie, ze w poniedzialki, srody i piatki.

pisze chyba, bo niedawno rozmawialem z kolega, ktory trenuje tam, ale bylem wtedy lekko zdezorientowany [;
  • Jacuś

są także treningi teakwondo na AP na ul. 3 maja
  • Anonim

> są także treningi teakwondo na AP na ul. 3 maja

ale teraz jest przerwa wakacyjna :PP sekcja ruszy od września; )
    była też sekcja krav magi, ale też jest jakaś przerwa :)
  • Anonim

teraz prawie każda sekcja ma przerwę wakacyjną. We wrześniu na mieście napewno będzie wisiało dużo plakatów z ogłoszeniami o zapisach; ]
  • stardust

a czy ktoś wie czy te treningi jeszcze się odbywają?

http://www.aikido.art.pl/index.php?...
  • Anonim

Polecam KickBoxing mimo iż ta sztuka nie pochodzi ze wschodu tylko from west side
  • Kuba

Ooo, treningi beda z tym samym gosciem? Ostatnio dal ciala, zainkasowal $ i sie zmyl:) Moze Ty poprowadzisz?;)
  • Kuba

>iwonku napisała:
    >trzeba sobie jakoś radzić;)

To do Ciebie było, klikacze mi sie rozmyly heheh
  • Onku

z tego co mi wiadomo to KF w Siedlcach w najbliższej przyszłości nie będzie. Poprowadzić nie mogę bo szczerze mówiac za mało potrafie, chociaż z chęcią bym do tego powróciła:P Ale z treningów Cie nie kojarzę nawet:P
  • Kuba

A ja na 100% nie wroce, bo z perspektywy czasu te KF wydaje mi sie byc baletem:) Wole moje lamanie kosci na macie w SP3:) To bylo dawno, mozesz nie kojarzyc. Za to pamietam jeden trening jak boss kazal nam sie walic na lepy i ...zarobilas ze 3 liscie:D Od faceta, tzn mnie:D Winny sie nie czuje bo trener kazal..:P Juz pamietasz?:)
  • Onku

aaaaaaa no tak, teraz już pamietam:) tylko, że to w głowę było nie z liscia:P takich gwiazdek przed oczami się nie zapomina:P trochę dziwne wydaje mi się, że jakoś wszystkie sekcje mogą spokojnie istnieć, a akurat kf zawsze wymawiali sale, no ale niech mu tam będzie... do tej pory nie znalazłam niczego dla siebie:P
  • Kuba

Nie chcialem mocno..:) To chyba bylo tak ze 2 osoby mnie gonily i mialem sie bronic, no i zamachlo:) mi sie...z liscia w glowe:) No wlasnie nie wiem czemu tak jest. Moze dlatego, ze inne sekcje wynajmowaly hale juz wczesniej a gosc od KF przyszedl znikad i zajal termin kiedy mialo byc MT? Probowalem mu zalatwic sale w SP12, nachodzilem sie i naprosilem, a ten nawet tam nie zadzwonil..Kij w oko, mam nowe hobby:) Co prawda, chodze ze zlamanym palcem, naciagnieta lydka i lokciem, ale czuje sie po treningu jak dętka..i o to chodzi:) pzdr
  • Anonim

idzcie do Marka Mieleckiego na Goyu-Ryu
  • Onku

z Lublina przyszedł;) różne nowe sekcje powstaja i jakos maja gdzie, tylko ten człowiek nie mogł sobie miejsca znaleźć, ale w sumie niczego oprócz tego do niego nie mam:P co teraz trenujesz?

Łukasz możesz dokładniej co kiedy i jak?
| |

Siedlce - nasze miasto. Jeśli nie zaglądasz tu często koniecznie sprawdź i przeczytaj tematy ...

Fotki

Miejsca grona (0)