Siedlce [6098]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Ja polecam Panią Iwonę w salonie na Asłanowicza,vis-à-vis restauracji Zaścianek.
  • Manufaktura Stylu

Polecam się :-) Manufaktura Stylu Siedlce ul. Pułaskiego 34, oprócz makijażu pomagam również w stylizacji ślubnej zaczynając od analizy kolorystycznej a na doborze kształtu bukietu kończąc:-). Koleżanka brafitterka dobiera również bieliznę ślubną pod suknię do kształtu i wielkości biustu/ możliwość zakupu pięknej markowej bielizny angielskiej również w dużych rozmiarach, dla małych biustów staniczki ze specjalnym wypełnieniem imitującym ciało, luksusowe gorsety ślubne, pończochy, pasy ślubne, perełki zapachowe, podwiązki i talki soyell w rozsądnej cenie/.
    Zapraszamy/ najlepiej umówić się na konsultacje mailowo: makijaz@annawlodarczyk.pl
  • AGATA ż

Czy może ktoś wie gdzie teraz przyjmują pani Aneta lub pani Kasia z salonu Nicola? Właśnie dowiedziałam się, że już tam nie pracują.
  • Sylwiaa Sylwiaa

zadzwonilam do salonu Gracja aby zapisać sie do Pana Grzegorza i powiedziano mi że salon nie prowadzi zapisów, trzeba po prostu przyjść.Pierwszy raz spotykam sie z taką praktyką. Czy ktos się orientuje jak można zapisać sie do tego Pana? Po nieudanych wizytach w siedleckich salonach doprowadzał mi fryzure do ładu Pan Czajka, a byłam w : salon ,,metamoroza'' - po wyjsciu zastanawiałam się czy pani obcinająca mi wlosy w ogóle jest fryzjerką? salon ,, magic''-pani wycięła mi tył na krótko po bokach zostawiając ,, uszy pieska'' podczas gdy zaznaczylm ,ze wlosy sa do zapuszczania, pani Kasia ,, Świat Piękna'' obcinając mi włosy cały czas była zajeta glośną rozmową z innymi obecnymi w salonie paniami, poza tym przeklina przy klientach , jest głośna i wulgarna; pani Edyta owa sławna, obcieła mi wlosy nierówno , jeden bok krotszy a drugi dluższy , podczas gdy oba miały być równe.pani Rzążewska - kiedy przyszłam na umowionej godzinie doznałam szoku !! gdyż pani Rżążewska właśnie malowała sobie włosy ( tzn.jakaś pani jej malowala te włosy) po 30 min czekania gdy powiedziałam ze wychodzę owa koleżanka mowi do pani Rzążewskiej ,, ty slyszałaś'' na co tamta ,, no ja musze to skonczyć'' ( mając na myśli malowanie swoich własych włosów).W salonie Gracja starsza pani machnęła doslownie 3 razy nożyczkami i po robocie, pierwszy raz spotkałam sie aby ryzjer włożył w ciecie tak mało wysiłku.
  • Mario Kemp

Witam jesli chodzi o p. Anete i Kasie z salonu Nicola sa w trakcie wykanczania swojego lokalu. Otwarcie w pazdzierniku, wiecej szczegółów niebawem...
  • aga nowak

Właśnie się dowiedziałam, że moja ulubiona fryzjerka z zakładu CeCe na Czerwonego Krzyża otwiera od stycznia własny salon na ul. Pułaskiego na przeciwko hali będzie się nazywał KOKU. Bardzo polecam dziewczyna ma bardzo wielkie wyczucie jak mi poprzedni " fryzjer" zp.... fryzurę przed imprezą to mnie uratowała Od tej pory chodzę do niej i jestem bardzo zadowolona.
  • Karolina Efler

A gdzie dokładnie ten zakład na pułaskiego? Bo Monika jest też moją ulubioną fryzjerką :)
  • Aneczka

witam,
    mnie również interesuje gdzie teraz przyjmuje Pani Kasia z salonu Nicola.
  • Kg Kg

Zaczarowane Nożyczki. ul Nowy Świat
  • Magda

gdzie w Siedlcach kupię włosy do doczepiania/ przedłużania?
  • jola s.

Polecam w Salonie Gracja na ul. Starowiejskiej12 - nowa metoda prostowania włosów.
    Efekty są mega super !!!!
    Tu macie linki do stron o keratynowym prostowaniu włosów :

http://keratinpolska.com/globalkera...
    http://wizaz.pl/forum/showthread.ph...
  • jola s.

Cześć dziewczyny. Jeśli macie problemy z niesfornymi włosami polecam wam keratynowe prostowanie włosów, zabieg można wykonywać juz w Siedlcach w salonie Gracja na Starowiejskiej 12.
    Efekty są mega, tu macie więcej info i zdjęcia :
    http://keratinpolska.com/globalkera...
    http://wizaz.pl/forum/showthread.ph...
  • jola s.

W salonie Gracja trzeba po prostu przyjść i zaczekać a przy odrobinie szczęścia od razu na fotel. Nie ma zapisów ale zawsze można zadzwonić i zapytać się jaka jest sytuacja. Bardzo polecam Gracje; p
  • ZYX

Gracja oraz Wellness&Fitness na Garwolińskiej godne polecenia
  • aaggaa23

Sluchajcie dziewczyny to co ja przezylam w salonie Aga na Kaszubskiej to poprostu dramat!
    Poszlam zniwelowac odrosty z zoltka a wyszlam z jajecznica na glowie.
    Kazaly mi trzymac rozjasniacz na lbie zegarowa godzine a efekt jest zaden!
    Po wyjsciu okazalo sie ze rozjasniacz nie byl dobrze splukany,tunika przefarbowana a ja w zaden sposob palcami wlosow przeczesac nie moglam bo tak sztywne byly.
    Jednym slowem dziewczyny goraco NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • aaggaa23

A bylabym zapomniala moi drodzy tekst jaki uslyszalam to: Wyglaasz duzo lepiej niz jak tu przyszlas, Ostro?
| |

Siedlce - nasze miasto. Jeśli nie zaglądasz tu często koniecznie sprawdź i przeczytaj tematy ...

Fotki

Miejsca grona (0)