-
Auschwitz Komando
...mam do sprzedania...chyba samiczke ptasznika...Psalmopoeus irminia L.11/L.12....cena tez przystepna...120-100 zl.... :))))...wiecej info pd GG nr. 5446110.... -
M K
a co jej do jedzenia trzeba dawac?
sprzedajesz sama samiczke czy osprzet rowniez? m.in. akwarium czy cos takiego? -
M K
-
Auschwitz Komando
ej generalnie wydaje mi sie ze to samiczka...bez terry...ale ona juz zre myszki male...i wieksza by tez zjadla -
-
Lysyy
-
Auschwitz Komando
na pulasia swierszcze sa na 100% za ok 10 sztuk 10 zl....a na allegro za 15 mozesz miec 100 a nawet taniej -
Lysyy
-
Anonim
-
Auschwitz Komando
hehe...no ja mysle ze to okazja zwlaszcza za ten gatunek...ona jest piekna....jak jej nie spprzedam to se zatrzymam...ale mam juz kilka....a myszki to tak wsowa az milo popatrzec....oto stronka z jej foto...moja wyglada podobnie..)))......
http://www.terrarystyka.pl/gatunki.... -
Lysyy
-
M K
o kurde - zajebissssta jest :)
w jakim jest wieku? (ze tak sobie zapytam) -
Wiola
-
Lysyy
-
Ifka ŚliFka
-
M K
ojj kobiet :p ten pajaczek to mozna powiedziec ze jeszcze dzieffczynka chyba :] -
Auschwitz Komando
ej no on ma juz ponad 1 rok i 8 miesiecy....jakos tak..to jest ptasznik nadrzewny lysielcu wziecie takiego na reke grozi jednym wysokim hoop i juz latamy po pokoju zeby pajaczka zlapac....sukinsyny biegaja jak szalone....ale slicznie wygladaja w ladnie urzadzanym i oswietlonym terrarium...zajebista ozdoba..:)))) -
Stanik
-
Tizz diz iz
-
Ifka ŚliFka
mi by się waż do kieszeni czasem przydał bo rozrzutna jjestem czasem
zwłaszcza na poczatku miesica jak mam kaske i szleję z karta kredytowa po centrach handlowych; / -
Stanik
>no ale coz kazdy ma jakies swoje hobby
Zboczenie moja droga, nazywajmy rzeczy po imieniu ]:->
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Siedlce
- Załóż własne grono tematyczne