Siedlce [6098]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Auschwitz Komando

...mam do sprzedania...chyba samiczke ptasznika...Psalmopoeus irminia L.11/L.12....cena tez przystepna...120-100 zl.... :))))...wiecej info pd GG nr. 5446110....
  • M K

a co jej do jedzenia trzeba dawac?

sprzedajesz sama samiczke czy osprzet rowniez? m.in. akwarium czy cos takiego?
  • M K

kurde skad ja wezme swierszcze w zimie??
  • Auschwitz Komando

ej generalnie wydaje mi sie ze to samiczka...bez terry...ale ona juz zre myszki male...i wieksza by tez zjadla
  • Lysyy

swierszcze w sklepach zologicznych chyba sprzedaja :P
  • Auschwitz Komando

na pulasia swierszcze sa na 100% za ok 10 sztuk 10 zl....a na allegro za 15 mozesz miec 100 a nawet taniej
  • Lysyy

Mi narazie zolw wystarcza :D
  • Anonim

Och swierszcze myszki; ((((((((((((((((
  • Auschwitz Komando

hehe...no ja mysle ze to okazja zwlaszcza za ten gatunek...ona jest piekna....jak jej nie spprzedam to se zatrzymam...ale mam juz kilka....a myszki to tak wsowa az milo popatrzec....oto stronka z jej foto...moja wyglada podobnie..)))......

http://www.terrarystyka.pl/gatunki....
  • Lysyy

bierzesz ją na reke?? :P
  • M K

o kurde - zajebissssta jest :)

w jakim jest wieku? (ze tak sobie zapytam)
  • Wiola

fajna sprawa taki pajączek
  • Lysyy

Kieła o wiek kobiet sie nie pyta :D
  • Ifka ŚliFka

ooo już cię lubię!
    obrońca praw kobiet-to się ceni:)
  • M K

ojj kobiet :p ten pajaczek to mozna powiedziec ze jeszcze dzieffczynka chyba :]
  • Auschwitz Komando

ej no on ma juz ponad 1 rok i 8 miesiecy....jakos tak..to jest ptasznik nadrzewny lysielcu wziecie takiego na reke grozi jednym wysokim hoop i juz latamy po pokoju zeby pajaczka zlapac....sukinsyny biegaja jak szalone....ale slicznie wygladaja w ladnie urzadzanym i oswietlonym terrarium...zajebista ozdoba..:))))
  • Stanik

blaah, buzi bym jej nie dał, chyba nie lubię pająków; )
  • Tizz diz iz

a moze węza ktos by chciał ?
  • Ifka ŚliFka

mi by się waż do kieszeni czasem przydał bo rozrzutna jjestem czasem

zwłaszcza na poczatku miesica jak mam kaske i szleję z karta kredytowa po centrach handlowych; /
  • Stanik

>no ale coz kazdy ma jakies swoje hobby

Zboczenie moja droga, nazywajmy rzeczy po imieniu ]:->
| |

Siedlce - nasze miasto. Jeśli nie zaglądasz tu często koniecznie sprawdź i przeczytaj tematy ...

Fotki

Miejsca grona (0)