-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
Tomek
-
-
Anonim
-
Tomek
do czego ci opuszczone fabryki? Zeby sie bawic w CQB to trzeba naprawde cos umiec -
Kosior
Są maniacy ASG w Siedlcach ,tylko nikt tu nie zagląda. Wejdź na wmasg.pl tam znajdziesz maniaków ASG. -
Anonim
30 grudnia jest strzelanka... jak chcecie sie strzelac z nami to pisac na grono lub na moje gg 5931277...potrzeba nam 16 osob beda 4 sklady -
Tomek
no tak. ale moze napisz jakie macie repliki. ile macie lat? w jakich mundurach biegacie? czym sie wzorujecie? -
Anonim
-
Tomek
a co to znaczy "nieoficjalne"? 2; liczace sie druzyny to REd Coats i Netador -
Anonim
-
Tomek
-
Anonim
-
Anonim
>DEMOLITION MAN napisał
>za mlody jestes
to moze znasz te teamy ktore mnie by przyjeli -
Anonim
moj szuka osób.....team zwie sie FBI jak cos to pisz na 5931277 nr gg -
Artur
kiedys sie strzelałem. Ale tylko raz. biegalem po lesie z red coats i netadorem i sekcja 9. podobalo mi dopuki mi sie strzelawka (mp5) nie zawiesila na polu bitwy i nie dostalem serii po ryju...hahaha!
ASG to niezła faza i drogi to sport nie jest :)
Strzelajcie się, a grzybów bedzie wiecej w lesie, bo widzialem jak grzybiarze spieprzaja na widok mundurów i replik!
POZDRO! -
Anonim
a strzelacie się nawet w taką pogodę? i skąd bierzecie wdzianka, z wojska?; ) dziewczyny też się w to bawią? -
Tomek
strzealamy sie bez wzgledu na pogode:) wdzianka bierzemy najczesciej z allegro.pl :P ale sa to orginalne mundury róznych armii. My mamy mundury w DPM z armii brytyjskiej a dokladnie Royal Marines Commando. tak dziewczyny tez sie strzelaja :) Kolega napisal ze spotr nie jest drogi. W sumie ile to jest duzo jest dos relatywne, ale dobra bron kosztuje od. 1000 zl. Kulki to koszt rzędu ok. 40 zl na miesiac(zalezy ile sie strzela) umundurowanie (w zaleznosci od tego co chce sie posiadac) mysle ze do 300 zl podstawowe oporzadzenie z mundurem sie zmiesci; ) -
Anonim
>Atuj! napisał
>kiedys sie strzelałem. Ale tylko raz. biegalem po lesie z
>red coats i netadorem i sekcja 9. podobalo mi dopuki mi sie
>strzelawka (mp5) nie zawiesila na polu bitwy i nie dostalem
>serii po ryju...hahaha!
>ASG to niezła faza i drogi to sport nie jest :)
>Strzelajcie się, a grzybów bedzie wiecej w lesie, bo
>widzialem jak grzybiarze spieprzaja na widok mundurów i
>replik!
>
>POZDRO!
zwazajac ze dobre elektryki kosztuja 300-400zl a jak kupisz mp5 za 80 zl tosie zatnie i sa skutki takie ze seria mozna dostac
a co myslicie o tej broni na poczatek
http://www.sklep.airsoftguns.pl/pro...
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Siedlce
- Załóż własne grono tematyczne
|
|
Siedlce - nasze miasto. Jeśli nie zaglądasz tu często koniecznie sprawdź i przeczytaj tematy ...