Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • konsultantka oriflame

Szukam jakiegoś dobrego nauczyciela, który udziela korepetycji z fizyki. Chodzi mi o kogoś porządnego. Więc kogo polecacie?
  • Ifka ŚliFka

p.Celina Panasiuk

i nie ma to-tam-to!
  • O.ℓ.∂.

popieram :D
  • Posiadałka :)

tylko p. Celina ma mnóóóóóóóóóstwo ludzi i nie wiadomo czy znjadzie czas:)
    mnie ona uczy w prusie a na korki chodze do p.Wybraniec:) nie jest źle, ale trzeba się na początku przyzwyczaić:)
  • Artur

Pani Kuś na romanówce. Młoda, miła i spokojnie wszystko potrafi wyjaśnić. Chodzilem do niej na chemie i podobno fizyke tez potrafi wbic do glowy.
  • Aga

a mozecie dac numer do tej pani?
  • Anonim

>ღAga ღ napisała:
    >a mozecie dac numer do tej pani?

dlaczego kobieta mysli podzas stosunku??
  • Anonim

bo jest podlaczona bezposrednio do muzgu
  • Breaker"s Revenge...__ ▒░

Wchuj zabawne tylko nie na temat.
  • Aga

"muzg" tak jak ty to napisales pisze sie przez ó a nie u, wiec jak masz pisac cos glupiego to sprawdz najpierw pisownie.
  • Musiej

to z jego strony takie zamierzenie artystyczne... :)
    Może wy jesteście muzgi przez u zwykłem xD
  • konsultantka oriflame

Możecie polecić jeszcze kogoś kto przyjmie na korki z fizyki?? Interesuje mnie osoba, która dokłanie tłumaczy...
  • Anonim

p. Ksionek z PG4 :D
  • Paulina

p. Wioletta Gettner. Świetnie tłumaczy.Ja totalny tuman z fizy załapalam wszystko;)
  • Posiadałka :)

>Ruthless Dogg napisał
    >p. Ksionek z PG4 :D

ta....:):)

Dobry dzionek-Pani Ksionek:)
  • Anonim

hmm na wyszynskiego jest koles co tłumaczy...byłam raz u niego i totalny fizyk..nie udało mi sie go sprawdzic do konca:D ale mysle ze da sie z nim dogadac:D
  • konsultantka oriflame

niech ktoś mi poda numery na priva do podanych tutaj osób. czekam.; ))
  • konsultantka oriflame

Proszę polecajcie kogoś dobrego od fizyki. Chodzi mi o materiał liceum. To bardzo ważne. Proszę ....; ))
  • Soku

Moja dobra koleżanka i dobra studentka germanistyki chętnie udzieli korepetycji z niemieckiego, jest naprawdę bardzo dobra, chętnym dam kontakt do niej :)

• Anonim

Hej.
    Mogę pomóc z:
    -rosyjskim (od zera, podst., gim., liceum + ewentualne pisanie prac i jakieś kserówki)
    -matematyką

| |

Siedlce - nasze miasto. Jeśli nie zaglądasz tu często koniecznie sprawdź i przeczytaj tematy ...

Fotki

Miejsca grona (0)