-
konsultantka oriflame
Szukam jakiegoś dobrego nauczyciela, który udziela korepetycji z fizyki. Chodzi mi o kogoś porządnego. Więc kogo polecacie? -
Ifka ŚliFka
-
O.ℓ.∂.
-
Posiadałka :)
tylko p. Celina ma mnóóóóóóóóóstwo ludzi i nie wiadomo czy znjadzie czas:)
mnie ona uczy w prusie a na korki chodze do p.Wybraniec:) nie jest źle, ale trzeba się na początku przyzwyczaić:) -
-
Artur
Pani Kuś na romanówce. Młoda, miła i spokojnie wszystko potrafi wyjaśnić. Chodzilem do niej na chemie i podobno fizyke tez potrafi wbic do glowy. -
Aga
-
Anonim
>ღAga ღ napisała:
>a mozecie dac numer do tej pani?
dlaczego kobieta mysli podzas stosunku??
-
Anonim
-
Breaker"s Revenge...__ ▒░
-
Aga
"muzg" tak jak ty to napisales pisze sie przez ó a nie u, wiec jak masz pisac cos glupiego to sprawdz najpierw pisownie. -
Musiej
to z jego strony takie zamierzenie artystyczne... :)
Może wy jesteście muzgi przez u zwykłem xD -
konsultantka oriflame
Możecie polecić jeszcze kogoś kto przyjmie na korki z fizyki?? Interesuje mnie osoba, która dokłanie tłumaczy... -
Anonim
-
Paulina
p. Wioletta Gettner. Świetnie tłumaczy.Ja totalny tuman z fizy załapalam wszystko;) -
Posiadałka :)
>Ruthless Dogg napisał
>p. Ksionek z PG4 :D
ta....:):)
Dobry dzionek-Pani Ksionek:) -
Anonim
hmm na wyszynskiego jest koles co tłumaczy...byłam raz u niego i totalny fizyk..nie udało mi sie go sprawdzic do konca:D ale mysle ze da sie z nim dogadac:D -
konsultantka oriflame
niech ktoś mi poda numery na priva do podanych tutaj osób. czekam.; )) -
konsultantka oriflame
Proszę polecajcie kogoś dobrego od fizyki. Chodzi mi o materiał liceum. To bardzo ważne. Proszę ....; )) -
Soku
Moja dobra koleżanka i dobra studentka germanistyki chętnie udzieli korepetycji z niemieckiego, jest naprawdę bardzo dobra, chętnym dam kontakt do niej :)
-
Anonim
Hej.
Mogę pomóc z:
-rosyjskim (od zera, podst., gim., liceum + ewentualne pisanie prac i jakieś kserówki)
-matematyką
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Siedlce
- Załóż własne grono tematyczne