-
Mi
Słucham moi drodzy jak poszło:) MAm nadzieje ze wszysycy zadowoleni:) -
Darson Deluxe
-
ZiS
a Ty Extreme zeby po imieniu nie napisac :P co do szkoly nie chodzisz.
jestes u pani; ] -
Darson Deluxe
i chuj... znowu bede na grochu w kacie kleczal...; ( w pizde z tym wszystkim. wrr -
-
Mi
ooo nie zauważyłam wiec sobie sama założyłam a co:P
Ale jezeli Cie tym urazilam to WYBACZ -
kfietekonix
-
spokojnie pijaczynki!! podobno z rozszerzona ludzie maja problemy bo porypane tematy sa..
-
Mi
-
Mi
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeej -
kfietekonix
-
Mi
no wiesz... tak moj post jest zaniedbywany... wiec musialam cos napisac kreatywnego;) -
Anonim
-
Mi
no ja własnie az sama sie czuje troszkę skrepowana, że takie rzeczy tu piszę... Byleby ktos nie pomyslał, że sie oppisuje albo co...; )) -
Anonim
-
Mi
yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyyyyyyyy :P -
Anonim
to jest duzo lepsze :P
o to chodzilo...
teraz ten post jest baaardzo kreatywny; D -
Mi
zachęcam do takiej kreatywności (ale na maturach byłabym jeszcze bardziej oryginalna.:P) -
kfietekonix
hrrrrrrrrrrrrrrrruuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmm:-D
prosze Majka; -) :* -
Anonim
miauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
;] -
Anonim