• 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Tymon

Witajcie,

z muzyką Sigur Ros spotkałem się po raz pierwszy około rok temu i od tego czasu po prostu oczarowała mnie. Z internetu pociągnąłem całą [jednak nie całą] dyskografię i odpływam przy tych dźwiękach. Rzecz jednak w tym, że pewnego razu będąc w Warszawie udałem się do Empiku Megastore. Na komputerach mieli większość płyt jednak na półce znalazłem tylko jeden singiel, ten na mini discu bodajże. W dużej cenie.

Chciałbym więc zapytać skąd i czy w przystepnych cenach można w Polsce dostać albumy Sigur Ros?
  • s314ryt

mozna bylo bez problemu kupic w trafficu. poza tym, jesli pojawiaja sie tego typu probemy, to pieprzyc te sklepy.
    wszystko kupisz na fan.pl, vivd.pl, stereo.pl, allegro.pl, ebay.pl, merlin.com.pl, (...)

• Anonim

No nie wiem... Ja tam szczęścia do duży sklepów szczęścia nie mam. Za to kiedyś, na tyłach empiku (koło relaksu) udało mi się dostać DWA SINGLE - Ny Batteri i Sven-g-englar. Mniam.

A najlepszy i tak jest second-hand na rogu Laugavegur i Vitastigur w Rvk :)

Polecam jednak małe sklepy, a z internetowych - to http://www.smekkleysa.net, ale tam to już tanio nie jest :(
  • Grono.Net

hm
    ja kupiłam () w Geant za 50 zł.
    a Agaetis Byrjun widziałam w Empiku, ale za cenę bynajmniej nie-przystępną.
    a poza tym to chyba allegro.
  • pikczer

a ktoś z wro...powie mi gdzie można kupić...??
    ja z kolei w emipku widziałam tylko jedna płytę () coprawda jakies tam bonusy były...ale qrcze...za 120zł bodajze...
    allegro...tak tak...znajomi polecają...choc ja sama nie korzystałam...no i jak widać...kto nie ryzykuje ten nie ma...tylko tyle co sama sobie ściągnie lub dostanie...choć mało tego nie ma:D
  • Anonim

a w empiku na marszałkowskiej są wszystkie płyty. wszystkie drogie. w tym 'von' za 85 zł. zło.
  • pikczer

no...i qpa...cenią sie jak cholera jasna...więc zostaje droga pantoflowa...
  • KAMIL

trzeba uwazac na empik. kiedys kupilem 2 plyty w trafficu. poszedlem pozniej do empiku, a tam jedna plyta byla drozsza o 14 zlotych, druga o 12 zl !!!!! Za 36 zlotych to ja moge sobie kupic polska plyte. Ostatnio kolezanka kupila w trafficu plyte o 10 zlotych tansza niz w empiku. Zupelnie tego nie rozumiem, bo do empikow wala tlumy, a tam jest drozyzna jak cholera. polecam za to media markt. duzo ciekawych plyt tutaj znalazlem. i to chyba najtanszy sklep w warszawie
  • pikczer

no...właśnie...media markt...i nie tylko w warszawie...we wro też;)....[ja nie wiem...to grono to warszawy należy...czy co??wiekszośc z wa-wy...no co to am byc??]

:D
  • KAMIL

Wiem, ze Media Markt jest tez w innych miastach. Chodzilo mi tylko o opis sytuacji w miejscu mojego zamieszkania, czyli 100licy; )
  • pikczer

tia...no wiesz...ołk...nie musisz sie chwalic stolica;)[rozumiem rozumiem...kazdy piszac o czyms mysli o najblizszym miejscu zamieszkania;P]
  • KAMIL

o bosz....

;)
  • Borys

Przyłączam się do głosów polecających Media. Zanabyłem tam () i Skalpela po cenach niezbójnickich, a inne płytki Sigurów też były. Tak więc, Picture of you, idź do Galerii Dominikańskiej do media i się rozejrzyj :P
  • pikczer

tak...ja wiem gdzie media markt we wro...;)
    byłam tam dwa dni temu;)phihi
    nie traktujcie mnie jak osobnoka, który nie wie co i jak:D
    pozdr
  • кaro

picture ty z wro jestes???? bo ja tez; )
    no a nasz media ruluje...2 razy tam ba ba ti ki di do kupilam; P
    i w ogole pod wzgledem singlowym to ciekawie jest :)
  • pikczer

no ba;)lubie się wybrac do media;)i poszperac;)
    a ja spod wro...ale może niedługo już będę z wro;P
  • pikczer

[karola!!!!!dziecie!!!!!!to ty tolaka-wiktora w sensie znasz...?dobrze piszę...?znasz go...?]
  • кaro

tak tak tez wlasnie to juz zauwazylam ze tez go znasz:) znam juz od jakiegos czasu...ponad rok juz z kawalkiem; )
  • pikczer

[tak dziecie tak...ja z nim do szkoły chodziłam] :D .. no popatrz jaki ten świat mały;P
  • Tymon

Właśnie..
    Jak się mają cenowo albumy Sigura w Polsce?
  • 1
  • 2
| |

W 1994r. w Reykjaviku trzej młodzi Islanczycy (gitarzysta Jon Thor Birgisson, basista Georg Holm or...

Fotki

Miejsca grona (0)