SIŁOWNIA & KULTURYSTYKA [9091]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • o!

heh jak sobie przypomne, pierwsza wizyta na siłwowni:

moje wymiary wtedy

wiek 16,5lat
    wzrost około 180cm
    waga 65kg

wyciskanie: całe 45kg chyba:)

• Anonim

to ja też napisze:D

wiek 15 lat
    waga około 60kg

wyciskanie na klate okolo 40kg :)

• o!

:)
  • ░▒▓Kamilek▓▒░

wiek 17 lat
    waga 72kg
    wzrost 188cm

wyciskalem na klate 58kg :)
  • Anonim

nie pamnietam ile ale jak zaczolem chyba mialem 17 lat od 50 to w pare miechow i juz bralem 80-85
  • Anonim

5 lat temu na pierwszym treningu wzialem 52 kg!!:)
  • Anonim

5 lat temu na pierwszym treningu wzialem 52 kg!!:)
  • Anonim

zacząłem w wieku 17 lat po tym jak nie mogłem wycisnąć na w-f 80kg (brałem niespełna 70kg) a kumple jechali tą 80'tkę na lajcie

pod koniec liceum cisnąłem 150kg a oni nadal te 80 :P
  • gozdal

Hehe, nie ma to jak powspominac :) Ja przy pierwszej wizycie na silowni pocisnalem 55 kg, mialem wtedy chyba 14 lat :) Byl to sprawdzian zamiast treningu w wodzie :)
  • HOMZA

ja za pierwszym razem wziolem 60kg ehh pamietam stare czasy :D gimnzajzum chyba koniec 1 klasy :D ehh bylo mineło
  • Cezary

JAk bylem pierwszy raz z kolegami na silowni to oczywiscie sprawdzanie bylo:D 55kg wycisnalem i bylo to dwa lata temu w sumie

pozniej kompletowanie sprzetu i praktycznie dopiero od stycznia br cwicze z glowa
  • Pan Przystojny

Pierwsza wizyta jak miałem 16 lat, 176cm i ok 64,5kg. Wycisnołem 65kg czyli swoją wagę, jak było fajnie patrzeć na gości którzy ćwiczyli jush jakiś czas a nie ruszali tego; D
  • Rtz

ja nie pamietam... ok 50-55 przy wadze... ok 65kg chyba.
  • asx

6 lat temu...
    przysiad:140kg
    ława:80kg
    ciąg:140kg
    waga 70kg
  • Wtoras

Pierwszy raz? heh jakies pare miesięcy temu... 60 kg, teraz jakies 85 kg.
  • Bartek

Bartek jak twoj pierwszy siad byl 140 to ja sie nie dziwie czemu trojboj cwiczysz:)
  • Kaku.

Witam !
    Jak zaczynalem cwiczyc 6 miesięcy temu wyciskalem jedynie 50kg warzylem wtedy jedyne 58kg, a na dzien dzisiejszy wyciskam 80kg i warze 73kg.
    Inne :
    Wyciskanie na barki :65kg
    Przysiad :75kg
    Jak na 15-sto latka to w miare dobrze :)

• inż. Cin &Cin

prawie 4 lata temu 35 kg wyciskanie, 40 kg przysiad, martwego wtedy nie sprawdzalem
    rekord 107 wyciskanie, 150 przysiad , martwy 175
    obecnie przy duzo nizszej wadze, seriami do 4 razy, wyciskanie 90-95, przysioad 120, martwy 150
  • inż. Cin &Cin

ps. waga na poczatku 100 kg(prawie), w czasie bicia rekordow okolo 90, w chwili obecnej 80,6 kg
  • Anonim

Wiek 15 lat
    Waga 70 kg
    Wyciskanie 82 kg
| |

Zostaw swoje ego przed drzwiami. Nikt nie lubi zarozumiałych fiutów, obojętnie czy są wielcy czy...

Fotki

Miejsca grona (11)