-
o!
heh jak sobie przypomne, pierwsza wizyta na siłwowni:
moje wymiary wtedy
wiek 16,5lat
wzrost około 180cm
waga 65kg
wyciskanie: całe 45kg chyba:)
-
Anonim
to ja też napisze:D
wiek 15 lat
waga około 60kg
wyciskanie na klate okolo 40kg :)
-
o!
-
░▒▓Kamilek▓▒░
-
-
Anonim
nie pamnietam ile ale jak zaczolem chyba mialem 17 lat od 50 to w pare miechow i juz bralem 80-85 -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
zacząłem w wieku 17 lat po tym jak nie mogłem wycisnąć na w-f 80kg (brałem niespełna 70kg) a kumple jechali tą 80'tkę na lajcie
pod koniec liceum cisnąłem 150kg a oni nadal te 80 :P -
gozdal
Hehe, nie ma to jak powspominac :) Ja przy pierwszej wizycie na silowni pocisnalem 55 kg, mialem wtedy chyba 14 lat :) Byl to sprawdzian zamiast treningu w wodzie :) -
HOMZA
ja za pierwszym razem wziolem 60kg ehh pamietam stare czasy :D gimnzajzum chyba koniec 1 klasy :D ehh bylo mineło -
Cezary
JAk bylem pierwszy raz z kolegami na silowni to oczywiscie sprawdzanie bylo:D 55kg wycisnalem i bylo to dwa lata temu w sumie
pozniej kompletowanie sprzetu i praktycznie dopiero od stycznia br cwicze z glowa -
Pan Przystojny
Pierwsza wizyta jak miałem 16 lat, 176cm i ok 64,5kg. Wycisnołem 65kg czyli swoją wagę, jak było fajnie patrzeć na gości którzy ćwiczyli jush jakiś czas a nie ruszali tego; D -
Rtz
-
-
Wtoras
Pierwszy raz? heh jakies pare miesięcy temu... 60 kg, teraz jakies 85 kg. -
Bartek
Bartek jak twoj pierwszy siad byl 140 to ja sie nie dziwie czemu trojboj cwiczysz:) -
Kaku.
Witam !
Jak zaczynalem cwiczyc 6 miesięcy temu wyciskalem jedynie 50kg warzylem wtedy jedyne 58kg, a na dzien dzisiejszy wyciskam 80kg i warze 73kg.
Inne :
Wyciskanie na barki :65kg
Przysiad :75kg
Jak na 15-sto latka to w miare dobrze :)
-
inż. Cin &Cin
prawie 4 lata temu 35 kg wyciskanie, 40 kg przysiad, martwego wtedy nie sprawdzalem
rekord 107 wyciskanie, 150 przysiad , martwy 175
obecnie przy duzo nizszej wadze, seriami do 4 razy, wyciskanie 90-95, przysioad 120, martwy 150 -
inż. Cin &Cin
ps. waga na poczatku 100 kg(prawie), w czasie bicia rekordow okolo 90, w chwili obecnej 80,6 kg -
Anonim