SIŁOWNIA & KULTURYSTYKA [9091]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • $ yo ziomo $

chodzi mi o karten 4 razy w tygodniu bez ograniczenia czasowego
  • Anonim

OSIR Żoliborz

Business Open
    nielimitowane wejścia na siłkę, saunę i basen ważne na 6 miesięcy cena 800PLN.

Jak przeliczyć na miesiąc, wychodzi 133,(33)PLN

minus: trzeba wyłożyć całą kwotę za jednym razem :(
  • ....::::Maciek::::....

BŁYSKAWICA na PRADZE PÓŁNOC !!!!!!
  • Anonim

na potockiej(osir zoliborz) jest chujnia. Drogo i malo sprzetu wolnego. Hantle tylko do 30kg. Troche maszyn i suwnica. Nie ma stojakow do siadow. Jak ktos wpadnie robic klate to czekac bedziesz az skonczy. Niedaleko AWP masz dynamic studio-tam juz lepiej. Na bielanach masz K2-spoko silka ale cen nie znam.Pozdro
  • Anonim

jezeli zaczynasz to idz na Sekcje Podnoszenia Ciezarow na Legii(forty bema) tanio spoko sprzet i klimat:)
  • $ yo ziomo $

K2 jest chyba karnet nie ograniczony za 90zł tylko nie wiem gdzie to dokładnie jest
  • Anonim

z tarchomina podjedziesz na Potok. Tu wsiadasz w 156 i jedziez z 2 przystanki. Tam masz K2 po prawej stronie jak wysiadziesz z autobusu.
  • $ yo ziomo $

aha dzięki.tylko ja na siłke raczej ze szkoły bede jeździł. mieści sie niedaleko szanajcy(rondo starzyńskiego). podaj mi ulice K2 i jakiś punkt zaczepienia.pozdro
  • Anonim

Grochów - PYTON
  • Anonim

Dedon nie znasz sie najlepsza silka jest na Fortach Bema:D
  • Anonim

nie byłem wiec sie nie wypowiadam :D
    mowie o tym co wiem :D
  • Gryżu

Dedon ma racje :D
    2 : 1 dla nas :P
  • Anonim

A ja jestem ciekaw co oznacza stwierdzenie ze dana silka jest najlepsza? Jesli nawet ktos pojdzie na taka, gdzie jest najwiecej sprzetu, swietny trener i wszystko czego dusza zapragnie, a bedzie sie opieprzal, to i tak gowno z tego wyjdzie...:] Czy nie mam racji ?
  • Anonim

na foratch bema to jest czysty hardcore :D
  • Anonim

czysty ? :P
  • asx

pyton jest najlepszy(atmosfera,sprzęt,spo ko trener i wogóle)
  • Bartosz

dosir prawy brzeg na pradze, male to, kameralne, lajcik ale wszystko jest co potrzebne, instruktor spoko i jest fajnie.
  • Grzech

TARCHOMIN - Markus ; ) świetna siłka i dobry klimat.

A traz się przeprowadziłem i szukam czegoś obok metra pole mokotowskie, tak żeby karnet open dla studenta nie przekraczał 110 zł

Ktoś coś poleci?
  • Anonim

jak juz wyzej pisali na fortach bema najlepiej:) jak to moj koleszka powiedzial "to jakas rzeznia":D
  • Samson:):)

hm.. pod jakim wzgledem ma być najlepsza??:)
| |

Zostaw swoje ego przed drzwiami. Nikt nie lubi zarozumiałych fiutów, obojętnie czy są wielcy czy...

Fotki

Miejsca grona (11)