SIŁOWNIA & KULTURYSTYKA [9091]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Ponczek AnabolicAlcoholic

Jak w temacie chyba nei msuze tłumaczyć ?

PRODUKT

opinia ew zaznaczenie smaku , niektóre produkty oceniamy działa/ nie działa , skutki uboczne etc...

bez tekstów w stylu "e ja jadłem i było dobre chuj sie znasz..."

tylko opinie własne

jedziemy ?
  • Arcypankrator Wszechkosmobytu

ok to zaczne :P

jak juz nie raz mowilem nie znam lepszej kreatyny niz..

SwoleN - firmy syntrax , niesamowita pompa na treningu , ok przyrst masy ale sila to mi zajebiscie poszla w gore , moze nie jest tani ale starcza spokojnie na cykl i w 100% jest wart swojej ceny ! co do smaku jadlem cytrynowy i byl ok , jadlem tez strwa strongberry ale byl raczej kiepski :) mialem na nim duzo lepsze efekty niz na Cp , ka , czy nawet Shocku :)

Pure Whey - performance , dobre bialko w spoko cenie , latwo rozpuszczalne , bez wqrwiajacych grudek ,nie jest to bialko ktorego masz dosc po kilku dniach wszystkie smaki ktore jadlem byly zajebiste ale najlepszy byl kawowy czy jakos tak :)

MatriX - syntrax , zajebista mieszanka bialek cena podobna do pure whey , wmiare ok sie rozpuszcza , smaki - dobre ale wala sztucznoscia , wielu znajomych woli od pure whey ja jestem jednak zwolennikiem tego pierwszego , bralem razem z SwoleN i KA - jeden z lepszych cyki w moim zyciu :)

prosze o taki układ wpisów

***NAZWA PRODUKTU ***
    - Firma
    - gramatura/ smak

OPINIA - dopiero po zakończeniu PEŁNEGO ! cyklu na danym produkcie.

***KRE ALKALYN 2500 ***
    OLIMP

SIłA - jak widac przyrosty siły w ostatnich tygodniach nienajgorsze , dobrze odczuwa się przyrosty siły przy 4 kapsułkach przed treningiem oraz 2 po. nie eksperymentowałem z 5-6 przed. z przyrostów siły statycznej jestem w miare zadowolony

MASA - swoje założenia wypełniłem, wszytsko poszło zgodnie z planem , no może oprócz pasa ale brzuch nie jest w stanie tragicznym i nie bedzie problemu z nim na pewno , drugą rzaczą jest że rozwój m brzucha i prostowników zawsze pociągnie za sobą poszerzenie pasa/ talii. mięsnie stały się gęstsze i pełniejsze bardziej nabite. i o to chodziło

WYTRZYMAłOść - tutaj KA pokazało się z naprawde świetnej strony , znaczna poprawa wytrzymałości szczególnie na macie , jestem bardzo zadowolony

SIłA DYNAMICZNA - nie odczułem żadnego spowolnienia , wręcz przciwnie tam gdzie potrzebowałem dynamiki wszytsko było in+

RETENCJA WODY - takie pojęcie nie istnieje ! żadnej zbędnej wody

OSOBIśCIE , BARDZO DOBRZE OCENIAM KRE ALKALYN , GDYBYM DYSPONOWAł WIęKSZą GOTóWKą , CHęTNIE BYM CIąGNął CYKL DO 8 TYGODNI NA DAWKACH 6 KAPSUłEK DZIENNIE,
  • Anonim

WEIGHT GAINER
    INKOSPOR

Gainer
    Białko, węglowodany, olej MCT+L-karnityna i witaminki.
    Ciężko mi ocenić jego samego wpływ na siłę czy masę, bo brałem go w trakcie cyklu kreatynowego.
    Jednak w porównaniu do Olimpu czy American Musle ma lepszą rozpuszczalność (żadnych grudek itp.), nie miałem po nim żadnych sensacji żołądkowych ( co np. po MLO było standardem u mnie). Na plus też smak...bananowy.

Minusem jest cena i małe saszetki, następnym razem zainwestuję w coś tańszego
  • Emil

*** MIALA BYC ODPOWIEDNIA FORMULA ODPOWIEDZI ***
    INNE BEDA KASOWANE
  • Rafałek

Night Protein Blend
    TREC
    smak czekoladowy lub bananowy

jest to białko mleka, jaja oraz peptydu glutaminy zawierające niewielką ilosc tłuszczu

stosowac 1-2 razy dziennie, ok 40g na każdą porcje, wymieszac w szejkerze w 200 ml mleka

dobra rzecz jak ma sie mase tłuszczowa zeby było od czego zaczac, nie polecam dla poczatkujących
    jest w miare tani tylko konsystencja tego po przygotowaniu jest taka sobie gdyz jest to pudding ktory trzeba zjeśc łyżką, a to mało kto lubi, marnowanie czasu!
  • Anonim

SPORTS ONE Power Creatine

1-siła: po trzech tygodniach stosowania (niepełny cykl) zauważyłem nieznaczny wzrost siły; poprawiła sie natomiast wytrzymałość; obecnie moge robić krótsze przerwy miedzy seriami, na co moim zdaniem duży wpływ miała suplementacja kreatyną;

2- masa: 2 kg w niecałe trzy tygodnie; obecna waga-83 kg utrzymuje sie juz półtora miesiaca od odstawienia suplementu;

3- wytrzymałośc: patrz pkt 1;

4- siła dynamiczna: nie zauważyłem zmian przed i po zastosowaniu odżywki;

5- ogólna ocena- dość wysoka cena (54 zł) za opakowanie 250 kapsułek, jednak suplement (póki co) nie wywołał u mnie żadnych skutków ubocznych, zwiekszyłem wage o 2 kg (co jest sporym sukcesem przy niepełnym cyklu), zwiekszyła sie takze moja wytrzymałośc. polecam stosowanie bez fazy nasycania oraz stosowanie z odżywką typu "carbo".
  • Anonim

All Stars GAIN-PLEX

Bardzo smaczny gainer (smak truskawkowy), dobrze sie rozpuszcza, latwo go wymieszac, nie powstaja grudki.
  • Michał

V 12 (stack kreatynowy, jabłczan)
    SAN

Siła - był to cykl masowy ale mimo tego poszło ok 15 kg na płaskiej, 2, 3 podciągni ęcia na drążku więcej i ok 15 kg w ciągu
    Masa - cykl przeprowadzony z 2x Xtreme Pro Mass firmy SNI (gainer) więć kg szły, przytyłem ok 9 kg na cyklu 10 tygodniowym.
    Retencja wody minimalna, podejrzewam że spowodowana zbyt mało dynamicznym treningiem.
    Wytrzymałość - wiadomo jak to bywa w przypadku takich stackow. widoczny wzrost wytrzymałośći.
    Rozpuszczalność świetna, ale smak (limonka) troche ''chemiczny''

NOZ(stack kreatynowy)
    Nutrabolics
    Siła - poszła astronomicznie w górę bo ok 20 kg na klatka na płaskiej prawie 30kg w ciągu i ok 15-20 kg w przysiadach.
    Masa - jako że trening siłowy + 2 x w tygodniu Aeroby i 1x basen to tylko ok 2 kg. jako że cykl trwal 7-8 tyogniu oceniam to na dobrej jakosci miesko, porpawa definicji.
    Wytrzymałość - bylem mile zaskoczony. bardzo widoczny wzrost wytrzymałośći
    Bardzo dobra rozpuszczalność i naprawde świetne smaki.

Vault(stack kreatynowy)
    SAN
    Siła- piździec. na 8 tygodniiowym cyklu 25 kg na plaskiej, 30 w ciągu i 20 w przysiadach + 6 podciągnięc na drążku. na tyle mogłem sobie tylko pozwolić bo nie przyłożyłem wagi do ochrony stawów i zaczely sie pojawaic straszne problemy z nadgarstkami i nie moglem większych targać ale te 25kg co przyszlo na plaskiej to robilem w ostatniej serii na 4 ruchy.
    Masa- cykl sila/wytrzymałość. przyszlo ok 2 kg więc oceniam to również jako dobre mięso
    Rozpszczalność/smak - do pierwszej nie mam zastrzeżen ale smak katastroficzny; /

Xpand (energized)
    dymatize

Najjasniejsza gwiazda spośród wyżej wymienionych. Siła 15 kg na jednej puszcze (na plaskiej) ciągu nie robie na dużych ciężarach juz ale do ostatniej serii dodalem 4 powtorzenia. podobnie z przysiadami. problemy z kregoslupem, jestem po kontuzji. jesli chodzi o mase to 5 kg (5w, 2,2 b, 1,2 t - dieta) trening masowy. po jednej puszcze xpanda zarzucilem Clouta firmy MAN (stack kreatynowy z beta alanina) relacje z clouta zdam za ok 3 tygodnie.

to były cykle kreatynowe przeprowadzone przeze mnie przez ok 2,5 roku, nie wpisalem pierwszego nieudanego na mono+cp. kazdy cykl był przeprowadzany metoda prob io bledow. procz ww wcianelm sporo bialka (firmy SNI i SAN, polecam Volu mass 5.0 z sana) i kilka gainerow. przez 2,5 roku ćwiczenia przytylem ok 25kg.
  • Anonim

Crea alkatech biotecha USA
    dawkowalem po 12 tabsow dziennie + glutamina

Odzywka jest moim zdaniem do bani.
    Przejechalem caly cykl na niej i zauwazylem lekki wzrost sily i w zasadzie tyle.
    KA Olimpu uwazam za rewelacje ,od stycznia zaczynam cykl n a 12 tabsach + inne odzywki wiec dam znac.

>frrr ! napisał

>ProPlex
    >SNI
    > mieszanina serwatki, izolatu oncentratu i kazeiny. bialko o
    >wydluznej wchlanialnosci. rozpuszczalnosc 8.10 jak za zimna
    >woda pojawaily sie grudy, trzeba dlugo machac szejkerem,
    >zawsze zostawalo troche piany. smak bananowy jest dobry. nie
    >jest zbyt slodki , nie nudzi od bialka. jem je od 6
    >miesiecy, stosuje na noc, z 3 tygodniawa przerwa - byl
    >oczuwalny brak akurat tego bialka, zamieniajac je innym
    >czulem braki w dostarczaniu bialka.
    >obecnie kosztuje 100zl za 1,8 kg a wiec cena dobra, stosujac
    >porcje na noc (40g)mamy na 1,5 miesiaca.

• ADE

---X PAND---Dymatize.
    Stack kreatynowy...Rewelacyjny suplement. Po 2 opakowaniach ( razem ),oczywiscie plus dieta,przyszlo mi 5 kilo masy...Sila do gory, duza pompa, chec do treningu, i ogolnie przyjemne treningi...Zdecydowanie polecam!!!!
    ---ESTER STACK---NUTRABOLICS.
    Stack bezkreatynowy, oparty na estrach glutaminy.argininy i cytruliny...Moim zdaniem, jeden z najlepszych sumplementow miedzy cyklami kreatynowymi...Niesamowita chec do treningow, motywacja,super samopoczucie,pompa na treningu,wzrost sily...
    ---HORSE POWER---ULTIMATE NUTRITION.
    Stack kreatynowy...Biore go od 2 tygodni ( 2 miesiace po X PANDZIE, od razu po ESTER STACKU )...Bardzo dobry suplement...Duza pompa, wzrost sily, masa idzie do gory...HORSE POWER to podobny suplement do X PANDA,maja podobne dzialanie...Ktorykolwiek byscie nie wzieli, efekty beda zadowalajace...
  • Anonim

## HARD MASS - TREC ##

Typowy bulk 50/50. Dodatkowo wzbogacony o witaminy, HMB i Glutamine. Zamierzam wprowadzic tego bulka do stalej suplementacji. Efekty rewelacyjne. Przy dobrej diecie przyczynia sie do znacznego zwiekszenia masy miesni jak i sily przy jednoczesnej redukcji tkanki tluszczowej co zapewnia hmb (teoretycznie:)
  • Anonim

co do hard massa:
    -bardzo slodki ale smakowo lepszy od top massa olimpu
    -nie polecam go ludziom ktorzy maja szybka przemiane materii
    - jesli chodzi o hmb i glutamine to sa to malo zauwazalne dawki - wiadomo,mily gratis ale nic wielkiego,top mass dodaje l- karnityne.
    Dzis juz moge polecic bialko Hi teca,wysmienity smak,dobra kompozycja aminokwasow i dodatkowo jakies pierdoly typu l - karnityna,2,5kg cena 159 zl
  • Rtz

*************Creatin Monohydrate 250mesh****************
    Vitalmax
    cykl trwal 7tygodni,przerwalem go tuz przed swietami wiec w zasadzie z dnia na dzien nie trzymalem dobrej diety,jadlem to co bylo na swiatecznym stole,opuscilem 2 treningi. bralem w sposob:
    DT - 5g na czczo (popijane sokiem dla smaku albo woda), 5g po treningu popijane 60-70g carbo)
    DNT - 5g na czczo

SIŁA: maxow nie robie bo nie mam wystarczajacego obciazenia w domu. jednak przed cyklem bralem 80kgx3, po 85kgx3-4. na innych cwiczeniach rowniez pozytywny wzrost sily.

MASA: 3kg.. moze nie bardzo zadowalajace ale dodam ze dieta codziennie nie wygladala tak samo, staralem sie jednak aby zapotrzebowanie kcal bylo uzuplenione. pilem zazwyczaj 3l wody dziennie, czsami 2,5,czasami 4.

RETENCJA WODY: wiadomo,jak to na mono.

WYMIARY:
    bic prawy: +1,7cm
    bic lewy: + 1,8cm
    przedramie pr: + 1cm
    przedramie lewe: + 1cm
    udo prawe: +1,3cm
    udo lewe: (bylo mniejsze od prawego o 3.5cm...) + 4,3cm... zastanawiam sie czy to mozliwe czy zle mierzylem;)
    lydka prawa: +0cm; ((
    lydka lewa: +1.6cm
    klatka,kark nie mierzylem bo dokladnie nie wiem w ktorym miejscu...

jesli chodzi o moje wrazenia to raczej pozytywne, byl to moj 1 cykl.
    ogolnie ta kreta jest chwalona za dobre relacje cena/jakosc (500g chyba 45zł a to prawie 2 cykle...)
  • Anonim

Mozna zamieszczac pytania?? Jesli tak to jestem zainteresowany opinia na temat nowego "HMB Revolution" wyprodukowane przez TREC'a badz jakis inny odpowiednik.
    A przy okazji: ****HMB****
    *OLIMP*
    Przyjmowalem przez 3 mies. Efekty sa b. Zadawalajace - Choc mam jeszcze co nieco do zrzucenia udalo mi sie duuuuzo schudnac. Fakt ze polaczylem to z zabujcza dieta, ale i tak polecam jak ktos chce sie pozbyc balastu bez tracenia miesni- przeciwnie- rozbudowa
    Efekty optyczne :P :
    biceps lewy\ prawy- ok 1-1,5 cm
    klatka- + 2
    Pas/talia- -14 cm :D
  • Anonim

/ Magnum 8000/ Trec

Gainer o zrownowazonej ilosci bialka i wegli. Dodatkowo wzbogacony o olejek MCT i Kreatyne.

Ogolnie gainer dobry JAKOSC/CENA. Jednak przy niewlasciwej diecie potrafi niesamowicie zatluscic :/ tak bylo w moim przypadku. znaczny przyrost sily i energii podczas treningow. polecany smak: czekoladowy :D Jako ze bralem go bardzo dawno temu nie podam swoich osiagow podczas brania tegoz gainera. Niemniej jednak warto zainwestowac w magnum a 4kg kosztuje tylko 99zl!

***CELL PUMP***
    BIOGENIX
    http://www.biogenix-bx.com/index_1....

450gr natural

cena 69,9

SMAK- jak matrix , niby taki podstawowy a paskudny fuj fuj fuj... ale mozna przywyknąć , mieszanie z gainerem po treingu bardzo zły pomysł , mieszanie z dobrym carbo ( BX`a w moim wypadku po kolei - truskawka pomarańcz i jabłko ) dało wysmienity smak , wczoraj CP + glukoza = oranżada , pycha.
    wali chemią ostro, no ale czego się spodziewać ?

POMPA - bardzo dobra , powiem więcej świetna , przy solidnym treningu barków nie byłem w stanie zrobić agrafki , co zwykle mi się udawało. mięśnie twarde pełne i zbite... jako NO booster , x-tra 8/10

SIŁA - nie jest to to co miałem przy KA , ale i cyklon był ulokowany w innym "czasie" ... jednakze przy solidnym treningu i diecie, zauwazymy spokojne powolne przyrosty siły , i to wcale nei mało; -) 6/10

MASA - z tym jest problem ... osiągnąłem na wadze 0,5 - 1 kg , może więcej ale miałem różne "wypadki" podczas tego cyklu. jednakże tak jak w przypadku siły , można spokojnie budowac dobre mięcho na tym schicie , a mój wynik jest jednym z niższych i naprawde mozna więcej wyciągnąc/ jednakże masa rośnie świetnej jakości (ekhm dieta... ) 7/10

WYTRZYMAŁOŚĆ - nie zauważyłem dużej zmiany , jednak sądze że zobacze jak odstawie kreatyne; -) nagle zacznie się ooops brak zasilania; -)

RETENCJA WODY - jako że jest to jabłczan kreatyny , nie mono, nie zauważyłem czegoś takiego jak retencja.

UWAGI - mieszać z conajmniej 250 ml wody , 20-30 min przed treningiem jako no booster , druga porcja od razu po treningu

przy treningu wytzrymałościowym , nie pić przed treningiem , za mocno pompuje i przeszkadza w takim treningu ( schodzac z maty nei mogłem spodenek zdjąc bo mi uda tak popuchły <lol> )

słabo sięrozpuszcza, pijąc tzreba cały czas kręcić shakerem lekko

na cykl koniecznie 2 puszki ( małe ) lub na krótszy cykl 1 duża ( ew z inna kreatyną ) , dobrze czuć dopiero w połowie cyklu

osobiście, uważam że to bardzo dobry produkt dla osób chcących zwiększyćilość mięsa na sobie , bez udziału zbędnej wody i gustujących w dobrej jakości, świetne pompy są tu in+ , mimo że troche schrzaniłem na wlasne życzenie produkt oceniam bardzo dobrze
  • Pudian

Geiner z Megabola 737 30% białka, miałem smaki truskawkowe toffi i czekoladowe smakowały mi ale podjeżdzały wapnem :/ zjadłem tego 12 kilo na masie weszło mi +10 kilo bic +2cm wyciskanie +12kg. początek cyklu spoczko masa szła ale później coś sie zatrzymało:/ ogólnie to tania odżywka brana w ogromnych dawkach. dobrze sie rozpuszcza z ciepłym mlekiem tworząc szejka z mackdonaldu.
| |

Zostaw swoje ego przed drzwiami. Nikt nie lubi zarozumiałych fiutów, obojętnie czy są wielcy czy...

Fotki

Miejsca grona (11)