SIŁOWNIA & KULTURYSTYKA [9091]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Wszystkim chętnym polecam szkolenia na instruktora kulturystyki, fitness, aerobik, pływanie i inne dyscypliny w P.U.R.SZ ProActiv otrzymujecie uprawnienia państwowe wydane przez MENiS honorowane we wszystkich krajach Unii Europejskiej i USA, jedyny w świetle ustawy o kulturze fizycznej dokument uprawniający do prowadzenia zajęć na siłowni.
    Po ukończonym kursie dostajecie legitymacje instruktorską i konkretny zawód. Wiecej informacji na stronie http://www.kursy-proactiv.pl
  • Anonim

A nie ma gdzieś tańszych kursów. Np. gdzieś nad morzem? połączył bym to z urlopem a nie teraz 2 tysie na kurs wypierdolę.
  • Anonim

Kurs zaczyna się od września i całkowity koszt kursu wynosi 1600 w warszawie to najtańsza oferta z najlepszymi wykładowcami. A co do urlopu to pozazdrościć że masz taki długi bo kurs w całości z częścią ogólną trwa 3 miesiące system weekendowy/ sobota , niedziela/. Jakbyś był zainteresowany to zapraszam.
    http://www.kursy-proactiv.pl
  • Zbychu

Hmm Filleborn na ursynowie też prowadzi kursy..
  • Anonim

Zapytaj się jaka cena, kadra wykładowców i czy po kursie otrzymują legitymacje instruktorską wydaną przez MENiS wtedy porozmawiamy.
  • ! ! Kesiek ! !

a odpowiedz mi tak czy wogle ktoś znany prowadzi te kursy co naprawde sie zna na tym co robi czy tylko pic na wode aby zabrać kase coś tam powiedzieć a gdzie praktyki np na siłowni jakieś a nie tylko same wykłady i aby tylko kase zbic
  • Anonim

Seba, cena naprawdę uczciwa jak na warszawkę. Ne wiesz jaka kadra wykada? I dostają certyfikaty państwowe?
  • Anonim

U Filleborna jest najdrożej - chyba 2200 czy 2500 ale jeszcze Aplauz robi na bemowie - cena 2000. Nie wiem jak teraz po slynnej aferze ale kiedyś to wykladali dzialacze PZKFiTs z panem Pawlem na czele, Hubert Olborski itd.
  • ! ! Kesiek ! !

no jaka kadra na awf wykłada jak nie napisał czy są zawodnicy sławni czy coś o tym nie wspomniał tylko ze kurs jest za ile i jaki certyfikat a cena 2000za kurs to jest normalna cena wiec nie tak drogo i go zdaje kazdy a dla tego ze wszyscy są nastawieni na branie kasy a co reszta sie stanie ich nie interesuje
  • Anonim

Kurs taki składa sie z dwóch części ogólnej i specjalistycznej jak również możesz otrzymać uprawnienia w sporcie albo w rekreacji. Musisz się zastanowic która drogę wybierasz w sporcie jak i rekreacji otrzymujesz legitymację instruktorską wydaną przez MENiS/ i konkretyny zawód/ a nie jakis certyfikat który mozesz sobie powiesic w kiblu. Różnica jest następująca w rekreacji otrzmujesz legitymację i na tym twoja przygoda sie kończy gdyz ten papierek umozliwia ci pracę na siłowni jako instr. możesz sam indywidualnie prowadzic zajęcia z grupą w kraju jak i zagranicą. Natomiast w sporcie po otrzymaniu tytułu instruktora po dwóch latach mozesz przytąpić do kursu na trenera klasy 2 po kolejnych latach trenera klasy 1 i najwyższej mistrzowskiej. Z części ogólnej w rekreacji zwolnieni są absolwenci AWF kier. turystyka i rekreacja a w sporcie Absolwenci AWF kier. wych. fizyczne. Pozostałe osoby muszą ukończyś część ogólną która pozwala przystąpić do specjalizacji. Jeśli chodzi o wykladowców/część ogólna/ to kadra AWF-u znana stała i ceniona od lat jak ktoś miał styczność z tą uczelnia to napewno wie a jak ktos jest bardziej ciekawy to niech napisze maila z zapytanie na adres kursy@kursy-proactiv.pl a otrzyma kadrę w całosci. Co do specjalizacji to kadra PZKiF z Markiem Kruszewskim na czele. A cena która podałem 1600 to kurs w rekreacji w sporcie jest troszkę drożej ale jak ktoś wyskakuje z ceną ponad 2 tys. to jest to drogo i trzeba sie zastanowic czy warto przepłacac i po co idzie sie na taki kurs po to żeby dostac tylko papier a w głowie siano czy czegoś się dowiedzieć i nie zrobic sobie krzywdy i innym brakiem podstaw w tym sporcie. W sporcie kursy oscylują w granicach 1800 max 2000 tys wszystko co więcej to prawda nabijanie kasy dla organizatorów.
    http://www.kursy-proactiv.pl
  • ! ! Kesiek ! !

znam człowieka z warszawy co właśnie z pod jego reki wyszli taci ludzi co przprowadzaja kursy na awf i jak przyszło co do czego okazali sie ludzmi którzy nie posiadali wiedzy takiej jak potrzeba a brali sie za coś o czym nie mieli pojecia
  • Anonim

KESIEK Wiesz nie bardzo wiem o co ci chodzi ponieważ jakbyś przeczytał uważnie to wiedziałbyś że kursy te nie są organizowane na AWF-ie, to prawda że wykładowcami są osoby z AWF ale są to autorytety w swoich dziedzinach o stopniach doktorskich i profesorskich z ich wiedzy korzystają sportowcy z kraju i z zagranicy mają oni na koncie nie jedną prace doktorską miedzy innymi z dziedziny anatomii, antropologii, psychologii, biomechaniki, biologii, fizjologii i fizjoterapii, teorii sportu, dietetyki i żywienia / jeśli potrzebujesz konkretne nazwiska napisz kursy@kursy-proactiv.pl a otrzymasz szczegółowe nazwiska/ takie tematy są realizowane na kursach i nie mnie podważać wiedzę wykładowców i ich autorytet skoro poświecili całe życie na wyżej wymienione dziedziny a chyba tym bardziej tobie skoro nie przeczytałeś ani jednej ich książki na ten temat.
    A co do twojego znajomego to musi być w bardzo podeszłym wieku skoro wykładowcy maja średnio po sześćdziesiąt lat i poświecili całe swoje życie na to co robią i dalej zgłębiają swoją wiedzę i z ich prac korzysta wiele pokoleń sportowców.
    Widzę że nie wiele do tej pory miałeś do czynienia ze sportem więc zapraszam cię na kurs abyś miał szansę zgłębić dokładnie wiedzę na temat dyscypliny którą się interesujesz a tak swoja droga to skoro rozmawiamy poważnie to chciałbym żebyś mi podał nazwisko osoby która według ciebie wyszkoliła osoby które źle prowadzą kursy instruktorskie wtedy będziemy mieli pełny obraz różnych wypowiedzi.
  • ! ! Kesiek ! !

wiesz ja ci nazwiska nie podam i ta osoba nie jest w podeszłym wieku i wszyscy sie z nią liczą w srodowisku kulturystycznym.Ja nie miałem doczynienia ze sportem czemu tak myślisz powiem ci że jesteś w błedzie jestem 2-krotnym mistrzem Polski w kulturystyce i Miedzynarodowym mistrzem śląska i w sporcie siedziałem od dawna a tutaj nie możesz napisać co to za ludzie prowadzą kursy chyba też można no nie wiec napisz tutaj jak to nie stanowi przeszkody żadnej
  • Anonim

Mogę ci tylko pogratulować sukcesów i aby tak dalej skoro masz już takie osiągnięcia to czas pomyśleć o jakiś uprawnieniach chyba że jesteś zrzeszony w związku i posiadasz już instruktora bądź trenera . Moje wypowiedzi dotyczą kursów instruktorskich i kadry która je prowadzi pamietaj że jak napisałem poruszamy sie w dwóch płaszczyznach sportu i rekreacji. Co do sportu to P.U.R.Sz "ProActiv" robi tylko część ogólną jeśli chodzi o specjalizacje wyłączność ma Polski Związek Kulturystyki i tu nie moge sie wypowiedzieć pozytywnie na temat specjalizacji gdyż osoby które robiły tam kurs zapłaciły i na tym skończyła sie ich edukacja gdyż nie musieli przychodzić i otrzymali legitymacje instruktorską wysypali ponad 2 tys. i w głowie pustka nic się nie dowiedzieli.
    Natomiast w rekreacji jest to całość część ogólna i specjalizacja co do kadry to tak jak wspomniałem jest to AWF - Warszawski podam ci kilka przedmiotów i wykładowców
    humanistyczne podstawy rekreacji- dr. Krzysztof Zuchora, Biologiczne podstawy rekreacji - dr. Anna Kęska, Teoria i Metodyka Rekreacji - mgr. Ewa Niedzielska to są wiodące przedmioty na szkoleniu w rekreacji co do specjalizacji dr. Marek Kruszewski Polski Związek Kulturystyki/ w tej chwili chyba juz trener klasy mistrzowskiej nie dawno zdawał egzaminy/ Antoni Brzozowski(Błyskawica W-wa) wicemistrz Polski WAGA 70KG 22-24 KWIETNIA 1988, Mariusz Lewandowski Trener II klasy w kulturystyce i podnoszeniu ciężarów,
    Sędzia II klasy/ w tej chwili chyba robi papier na I klasę/ w kulturystyce i fitness.
    To jeśli chodzi o szkolenia P.U.R.Sz ProActiv jak znasz innego organizatora co organizuje takie kursy w Warszawie to napisz i czy to kurs instr. Rekreacji Ruchowej czy instr. Sportu to jest zasadnicza różnica w szkoleniu i cenie
  • ! ! Kesiek ! !

wiesz dobrze ze w koncu sie zrozumieliśmy bo wcześniej piśałeś że nie mam nic wspolnego ze sportem to jak napisałem kim jestem to nagle zmieniłeś zdanie:)a co do papierów to moge mieć w każdej chwili a jestem zrzeszony w pzkfits a pytam dla tego o kurs bo poprostu chce wiedziec bo interesuje sie też i takimi sprawami co kto oferuje a co do tych osób co wymieniłeś co prowadzą kursy to sie zapytam pewnej osoby czy je zna i co to są za ludzie dla swojej wiadomości aby sie poprostu dowiedziec a nie oczerniać czy coś w tym rodzaju dla mnie sie liczą tacy ludzie tak samo jak Szukała czy Ambroziak i w takim towarzystwie sie przeważnie obracam
  • Anonim

Gybyś napisał wcześniej że jesteś zawodnikiem to rozmowa wygladąła by inaczej i przeszedłbym do konkretów a nie tłumaczył od podstaw, próbuje podpowiedzieć ludziom zeby nie błąkali się i wydawali kasę na jakies smieszne certyfikaty z którymi nic nie mogą zrobić a tu otrzymują zawód i uprawnienia państwowe wydane przez MENiS i organizator ma wszystkie zgody na prowadzenie szkoleń przez Polską Konfederację Sportu i MENiS z tym musisz się zgodzić że jest to ważne. A skoro jesteś zrzeszony w związku to powinieneś znać nazwisko - Marek KRUSZEWSKI - wiceprezes ds. trójboju. Mogę ci jedynie podpowiedziec skoro już chcesz robić szkolenia to w sporcie ze względu na twoje osiągnięcia i ewentualnie dalsza przyszłośc związaną z tą dyscypliną natomiast kadrę którą ci podałem to rekreacja.
  • ! ! Kesiek ! !

ja nie siedze w trójboju tylko w kulturystyce i ci ludzie mnie bardziej interesują a o tym v-ce prezesie moge zaraz siedziec co to jest za człowiek jeden tel i sam wiesz hehe ja kursów nie chce organizować tylko poprostu dla swojej wiadomości chce no widzisz a jak bym ci nie powiedzial ze jestem zawodnik to byś myślał że jestem nikim i dla tego że jak sie z kimś nie wie z kim sie pisze to nie warto zaraz na starcie wydawać opini
  • Anonim

Organizować moze nie ale zrobic sobie uprawnienia instruktorskie albo trenerskie napewno by ci sie przydały tym bardziej że w tym siedzisz dosć aktywnie. Co do opinii to napisałem "Widzę że nie wiele do tej pory miałeś do czynienia ze sportem więc zapraszam cię na kurs abyś miał szansę zgłębić dokładnie wiedzę na temat dyscypliny którą się interesujesz " twoje wcześniejsze wypowiedzi nie sugerowały że jesteś zawodnikiem i masz takie osiągnięcia wypowiadałem się na podstawie twoich wypowiedzi musisz sam przyznać że niewiele można z nich zinterpretować nigdzie nie napisałeś że trenujesz i startujesz na zawodach.
    Pozdrawiam
  • ! ! Kesiek ! !

ale zdjecie mówi samo za siebie a mówie papiery trenerski moge mieć w każdej chwili
  • Anonim

Jak będziesz miał legitymację to napisz a ze zdjęciami to różnie bywa nie wiem czy ktoś ci uwierzy że to twoje zdjęcie jak cię nie zna.
| |

Zostaw swoje ego przed drzwiami. Nikt nie lubi zarozumiałych fiutów, obojętnie czy są wielcy czy...

Fotki

Miejsca grona (11)