SIŁOWNIA & KULTURYSTYKA [9091]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

14 lat
    podchwyt-18

nadchwytem nie ćwiczę raczej
  • Anonim

nadchwyt niestety tylko z 8 razy..... kobietka mikrusna jestem i dlatego he he ale krzepe mam
  • ========

jak na kobietę to rewelacyjny wynik. 99% Twojej pięknej populacji nie podciągnie się ani raz :)
  • Anonim

wiem ciezko ciezko jest kobitkom sie podciagac nawet zawodowym fitneskom , ale krzepe mam po ojcu ktory podciagal sie na jednej rece , pomimo ze moje cialo jest umiesnione delikatnie ale masa rosnie oczywiscie miesniowa; -)
    ale dziekuje.
  • Anonim

no moze byc ten brzuch
    daj lepsze zdjecia
    calej sylwety
  • Anonim

ekhm ... moze byc? acha no dzieki.

calej sylwetki nie mam... tylko jak bylam w 8 miesiecznej przerwie zdrowotnej !
  • Anonim

>Mobel napisał
    >no moze byc ten brzuch
    >daj lepsze zdjecia
    >calej sylwety

wogole podziwiam kolezanke ze na silownie chodzi ... wiekszosc dziewczyn woli isc na solarium , na tipsy itp:D a ona biedna wylewa pot na silowni:):):):)
  • Anonim

ahhh dziekuje co nie znaczy ze nie dbam o siebie; -)
    po prostu uwielbiam wysportowane lekko umiesnione w stylu fitnesek babeczki i do tego daze zeby nie tylko za mlodu sie cieszyc ale takze wyjsc po 30 ,40 z kosteczka na brzuszku i wyrzezbionymi miesniarkami o czym zapomina wieksza polowa kobiet a mlodosc przemija; -)

ludzie nie doceniaja nas cwiczacych ile to trezba wylac potu i ile potrezba silnej woli , a dziewczyny zazwyczaj brzydza sie miesni a skutek taki ze potem beda zalowac ! oczywiscie nie wszystkie; -)
  • Anonim

>***OSA*** napisała:
    >ahhh dziekuje co nie znaczy ze nie dbam o siebie; -)

nawet nie mialem na mysli ze nie dbasz o siebie:D

• Anonim

:-)))
  • adrian

>gozdal napisał
    >Nachwyt - 42.
    >Na kark - 29.
    >Mam kumpla, ktory podciaga sie ponad 70 razy - kozak :)

hehe chyba tez mam takiego koleszke:D:P chyba o tym samym myslimy...
    moj rekord 36 wtedy chyba przy wadze ok 80kg;/
  • !!!MaRcInEk!!!

ja miałem rekordzik w szkole w moim roczniku w gimnazjum w 2 klasie;pbodajze 46wtedy zrobiłęm a teraz niemam pojecia dzis zrobie i sprawdze bo drazek wisi wiec pozniej moze napisze;]
  • baribal

sa takie zawody, a rekordzista polski jest jan wyduch, 68 powtorzen nachwytem
  • Mateusz llll

Witam; ) mój rekord w podciąganiu to 82 powtórzenia nachwytem niestety nie sprawdzałem ile czasu mi to zajęło;)
    a drugi rekord to 650powtórzeń nachwytem w 1 godzine; ) Pozdrawiam; )
  • Kamil

Mój rekord z przed 2 lat to 37 podciągnięć nachwytem. Teraz wracam do treningów. Ostatnio wspomagam się robieniem filmików dla większej motywacji: http://www.youtube.com/watch?v=7Y5t... Mam nadzieję, że za tydzień poprawię wynik.
| |

Zostaw swoje ego przed drzwiami. Nikt nie lubi zarozumiałych fiutów, obojętnie czy są wielcy czy...

Fotki

Miejsca grona (11)