- 1
- 2
-
EszQ
Witam. Niedługo zbliżają się wakacje, a ja przez tą piekielną maturę zaniedbałem swoje ciało ograniczając się tylko do hantli. Mój tors wygląda tragicznie i chciałbym go mozliwie szybko poprawić. Znacie jakieś sposoby "na szybkiego" tj. w miesiąc ukształtować mięśnie? -
Niko
synthol.jak nie masz hajsy olej slonecznikowy.
]
giga ban za taki szajs powinienes dostac. -
Niko
-
Emil
-
-
Cezary
-
Emil
ee sezon sie od wtorku zacznie...to bedzie dzien najwiekszej sprzedazy karnetow :D -
wejdź sobie na grono o koksie, tam ''specjaliści'' napewno ci doradzą; )
-
inż. Cin &Cin
ahh ci wakacjiowicze;/ sluchaj nie marnuj kasy idz kup sobie lirta i sie upij lepiej ci to wyjdzie buahahahaha -
Rtz
-
Anonim
>Leszek vel. Lester Morus napisał
>Witam. Niedługo zbliżają się wakacje, a
>ja przez tą piekielną maturę zaniedbałem
>swoje ciało ograniczając się tylko do hantli.
>Mój tors wygląda tragicznie i chciałbym go
>mozliwie szybko poprawić. Znacie jakieś sposoby
>"na szybkiego" tj. w miesiąc ukształtować
>mięśnie?
Pocwicz ze 4 lata moze cos z Ciebie bedzie pozdro -
Anonim
no to faktycznie chlopak dostal od Was super rady <rotfl> kurcze, ja tez chce w 2 tyg wygladac jak pudzian... pomozcie :D -
gozdal
Haha jaki koles <lol2>. W miesiac to mozesz sobie co najwyzej postawic szybkiego klocka. Ja tez mam mature za 2 tygodnie i normalnie sie "nie zaniedbuje". -
HOMZA
jezeli chodzi o klatke to proponuje ci sklep zoologiczny w kakadu widzialem fajne :D -
bobi
Masz FANTAZJE chłopaku
Dobre Klate to sie LATAMI ROBI a nie w miesiac
buaaahahahahaha b
bauahahahahaha -
K
porob se buterflaja a sprobuj wyjebac gryf na lawce, pozdro, efekty za m,in pol roku
-
Anonim
-
Piotr Szczepaniak
Jak to czytam to mi się płakać chcę ze sa takie beznadziejni ludzie jak wy facet się pytał jak moze poprawić swoją sylwetkę w miesiąc bo zaniedbał a nie mówił ze jest chudy jak patyk i chce zaraz jak pudzian wygladac z tego można wywnioskować ze koleś sylwetkę ma juz zbudowana tylko przez maturę trochę spuścił z tonu tak więc chłopie idz do sklepu jak masz troszke kaski kup sobie czyste bialko oraz lekki wspomagacz, nie mowie tu o sterydach ani nic z tych zeczy postępuj zgodnie z instrukcja a na 100 w miesiac wroci ci forma oczywiście nic nie osiągniesz siedząc i napychając się tym musisz jeszcze trochę poćwiczyć przy tym. POZDRO -
Kartofelek
W miesiąc z tragicznego to i Salomon nie naleje.
I co to w ogóle za rady? Kup sobie białko i wspomagacz :)
Zresztą cała dyskusja jest kiepska. Nic nie zostało napisane, żadnych konkretów. Bo co to znaczy "tragicznie"? Zalane tłuszczem? Nie ma w ogóle mięśnia? Czy co? Może zrobiło się przez miesiąc wklęsłe?
W miesiąc to żadnej z tych "awarii" się nie naprawia. Chyba że jesteś zawodowiec, ale wtedy nie zadawał byś takich pytań.
Tak więc zacznij od początku i opisz się nieco dokładniej.
-
-=MadneSS=-
-
Scofield
moze nie wiedzieli co powiedziec 5 lat temu więc poszli zdobywać doświadczenie i w końcu dopieli swego !
- 1
- 2